- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
İzah ettim dişleri bile fırçalanması biliyorum çünkü kıyafet ler temizBence aşırı derecede takıntılı bir insansınız. Madem çocuk hasta en başından durumunu bildirseydiniz kreşe ve onlar da dikkat etseydi. Söyledim bidaha muhattap almam diye yorum yapmışsınız,çocuktan betersiniz. Bütün konularınızda birilerine takıyorsunuz. Yok ciklet çiğnedi müzik dinledi rahatsız oldum,yok soğuk davranıyor bana mı özel,yok bana çay getirmedi. Bu şekilde nasıl yaşıyorsunuz? Sağlıklı olmadığınızı düşünüyorum ben artık.
kesinlikle...Bu konuda başka birsey vardir, velinin sinifa alinmamasinin nedeni diger çocukların etkilenmesi neden benim annem yok vs diye..bunda cok farkli bisey olmali..okulun ilk haftası aile katilim etkinliği yoktur evden kek yapip götürmek olmaz diger cocuklae acısından bizim kreş asla musade etmez
İzah ettim dişleri bile fırçalanması biliyorum çünkü kıyafet ler temiz
Hayır amacım sorun çıkarmak değil sadece anlamaya çalışıyorumAcaba ne içiyorsunuz merak içindeyim site sorun cikarmak icin var gibisiniz ama şunu soylıyım çocukta aynı siz gibi olucak malesef bu kaçıncı konu bize fenalik geldi ki hak veriyorum kreşteki insanlarda artık ilgilenmek istemiyordur yapicak birşey yok şunu anlayın memnun değilseniz alın evde hijyenik şekilde buyutun
Sizin sorununuz bu zaten.. Onlara sormanız/söylemeniz gereken şeyleri ya içinizden söylüyorsunuz.. Ya da gelip burada bize söylüyorsunuz. Ne işe yarayacaksa..Ben böyle düşünüyorum. Önceki kreşten müdüre aynen şöyle demişti bir çocuğumun velisi profesör. Ben de içimden şöyle demiştim e ne olmuş yani çocuk çoxuktur
Ben uzun önlüklerden takıyorum yine de kolları pantolonu macun oluyor çocuk zaten diş fırçalamak istemiyor. Zar zor fırçalıyorum öyle olunca da her yer benim üstüm dahil macun oluyor.Sizin sorununuz bu zaten.. Onlara sormanız/söylemeniz gereken şeyleri ya içinizden söylüyorsunuz.. Ya da gelip burada bize söylüyorsunuz. Ne işe yarayacaksa..
Bi derdim var deyip, kimsenin önerisini dikkate almadan sonunda 'ben şöyle yapacağım' diyorsunuz konu kapanıyor.. Amaç ?
Ayrıca açtığınız konu kelimesi kelimesine dünkü konunun içeriğinde yorum olarak var.. Yorumlar bile aynı 'dişleri macunla fırçalamamış, çünkü üstü kirlenmemiş'. Fırçalarken önlük takabileceklerini tahmin etmek bu kadar mı zor !!! Lütfen yardım alın..
Haklı olabilirsin buraya yazdım ve durumu anladım biraz daha iyiyimSizin sorununuz bu zaten.. Onlara sormanız/söylemeniz gereken şeyleri ya içinizden söylüyorsunuz.. Ya da gelip burada bize söylüyorsunuz. Ne işe yarayacaksa..
Bi derdim var deyip, kimsenin önerisini dikkate almadan sonunda 'ben şöyle yapacağım' diyorsunuz konu kapanıyor.. Amaç ?
Ayrıca açtığınız konu kelimesi kelimesine dünkü konunun içeriğinde yorum olarak var.. Yorumlar bile aynı 'dişleri macunla fırçalamamış, çünkü üstü kirlenmemiş'. Fırçalarken önlük takabileceklerini tahmin etmek bu kadar mı zor !!! Lütfen yardım alın..
Ben uzun önlüklerden takıyorum yine de kolları pantolonu macun oluyor çocuk zaten diş fırçalamak istemiyor. Zar zor fırçalıyorum öyle olunca da her yer benim üstüm dahil macun oluyor.
Siz bana yardım aşın demekle hastasındiyorsunuz ne alaka çözemedim kurallar herkese eşituygulansın kıyafetleri sürekli karıştırıyorsunuz karışmasın şeker vermeyin dişleri fırçalayın demekle hasta oluyorsam hastayım benYa cidden lüften çocuğunuz için yardım alın Allah aşkına!
Oooo çocuğa acıdım yazık ya üstü başı batana kadar çocukla cebelleşiyorsunuz. Zor bir insansınız bunu kabul edinBen uzun önlüklerden takıyorum yine de kolları pantolonu macun oluyor çocuk zaten diş fırçalamak istemiyor. Zar zor fırçalıyorum öyle olunca da her yer benim üstüm dahil macun oluyor.
Lokal aneztezi siz dolgu yaptırırken acı çektiğini gören çocuğunun her sorumluluk sahibi anne çocuğunun dişlerini fırçalarOooo çocuğa acıdım yazık ya üstü başı batana kadar çocukla cebelleşiyorsunuz. Zor bir insansınız bunu kabul edin
Ne demek isteğinizi tam anlayamadım ama izahını velime de yapamamıştım. Bence sizin aklınızdan geçenler ağzınızdan başka türlü çıkıyor.O veli de o anneannemin almanya'da geldiğini bilemez kurallar aynı sertlik herkese uygulanırsa sorun kalmaz kavga etmezsiniz kendinizi savunmasını
Siz böyle devam ederseniz çocuğunuzu öğretmen de öğrenciler de itecek sevmeyecek. Amma buyutuyorsunuz herşeyi
Ben uzun önlüklerden takıyorum yine de kolları pantolonu macun oluyor çocuk zaten diş fırçalamak istemiyor. Zar zor fırçalıyorum öyle olunca da her yer benim üstüm dahil macun oluyor.
Lokal aneztezi siz dolgu yaptırırken acı çektiğini gören çocuğunun her sorumluluk sahibi anne çocuğunun dişlerini fırçalar
Tam gün mu kreşte kalıyor sabah evdeb cikarken fircalayin aksamda yatarken , yani orda cocuk yaptırmıyorsa zorla yapılacak ya da kendi istemiyorsa yapamıyorlardir...bunlar önemli mi yani orda cok cocuk var söylerler fircala ama yapmıyorsa ağlıyorsa zorla yapmak zorunda degil ki. Ben gerçekten konuyu anlamakta zorlanıyorum sorun ne olay ne vallaLokal aneztezi siz dolgu yaptırırken acı çektiğini gören çocuğunun her sorumluluk sahibi anne çocuğunun dişlerini fırçalar
Diş için gittiğimiz 4. Doktor aneztezi siz yaptı dişi diğerleri anormal ücretler ve genel aneztezi önerdiYahu anlamak istemiyorsunuz ama çocuğunuzla sizin ilgilendiğiniz gibi kimse ilgilenmez
Kimse size böyle bir taahhütte vermez.
Veremez.
Diş konusunda yapacağınız sabah evden çıkmadan ve gece yatmadan günde iki kere sizinle fırçalaması.
Okuldan da beklentiniz tabiri caizse yalap şalapta olda ağzı bir fırça görsün, bir çalkalansın falan olmalı ille de bir beklenti olacaksa.
Siz evde bir çocukla uğraşıyorsunuz orası kreş. O insanlar sizin özel hizmetçiniz değil.
O yüzden diyorum ki bakıcı tutun. Verin 3-5 fazla neyse parası istediğiniz gibi baksın çocuğa.
(Gerçi sizinle bakıcı da kalmaz bu şekilde)
Çocugunuza genel anestezi ile dolgu yaptırılmak zorunda değil.
Çocuk diş hekimleri var, diş hekimliği mezun üzerine bu alanda uzmanlaşmış.
Kardeşim 3 yaşındayken ağzına 7 dolgu yapıldı, ki kendisi dünyanın en mızmız ve korkak çocuğuydu. Madem o kadar titiz bir insansınız araştırıp bulsaydınız yapanı.
Verseydiniz 2 katı ücretini.
Kendi üzerinize düşen her şey mükemmel oluyormuş gibi sürekli ona buna yüklenmeyin.
Burada bu kadar kadın sizi tanımaz etmez, yardım alın takıntılısınız diyor.
Ama siz hala yok kurallar yok hijyen yok diş diyorsunuz.
Ayrıca çocuk ilkokula başlasın görürüm ben sizi.
Bakalım nasıl alacaksınız elinden çikolata şeker.
12 yaşına kadar idare edecekmiş dişlerini vs...
Çocuğunuz hasta olabilir ama kreşe gidebilecek kadar iyi.
Yürüyebiliyor, koşabiliyor, yemek yiyebiliyor. Alt tarafı bir ameliyat olacak bunun için akıl kaçıracak kadar takıntıya gerek yok.
Engelli çocuğa sahip; hiç bir zaman konuşamayacak çocuğu olan, bitki gibi çocuğu olan ebeveyn ne yapsın?
Az bir şükredin de kendinize başka işler bulun.
Valla içim şişti bundan sonra da okumam konularınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?