Bunu nasıl atlatıcam lutfen yardim edin iyi degilim :(

Kaynanasavar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
811
964
23
37
Sevgili kk üyeleri herkesin derdi ayrı benimde son bir aydır bi derdim var. Hani hep yaziyosunuz ya brnim basima gelmez saniyordum geldi diye benimde durumum oyle...

Yazin dugunum oldu evlendim sonra balayi is guc tayin derken evimde tadilat vardi bende kalkip takilarimin bir kismini guvende olsun diye ayni ilin farkli ilcesinde oturan annemin evinr biraktim tam 13 gun sonra biri yada birileri annemlerin evine girdi ne var ne yoksa tum takilarim babamin rutsatli silahi onlara ait para ve takilar alip gitmis.. ... Buraya kadar hersey normal gibi duruyor ama degil iste... Hirsizlar ayni siteden 26. Olarak bizim eve girmis ve 1 haftadir bizim evin bahcesine girip anneme sacma sapan sorular sormus hatta hirsizlik oldugu gun biti 6saat zeytin agacinin tepesinde beklemis annemler rahatsiz olup yanina gitmis hatta yuzunu donunce bisey diyememisler...

Annem korkudan eve giremiyor ben zaten annemlere gidemiyorum o eve girmemek icin adamlar tehlikeli silah ve sustaliyi alip gitmis...

Polisler bisey bulmadi adamlar cok rahat hirsizliktan bi gun sonra nette bi sitede esimin saatini satisa cikardilar o olduguna eminiz pahali bi saat teyit ettirdik kuyumcuya ve bizi takip ediyorlarki ben bunu buldum polise bildirdim 1 gun sonra siteden kalkti....

Var mi basina benzer durum gelen??? Nasil atlattiniz...

Son düzenleme:
Ayrica yazmayi unuttum ev baya guvenlikli heryerde demirler var yani biz guvenli saniyorduk evler birbirine yakin komsular gormemis 2 saat disari cikmis annemler hersey o esnada olmus....

Normalde arabada duruyordu ogun ilk defa eve birakmislar...

Bide silah meselesi yuzunden polisler etrafi aramak istemisler bahce ve siteyi o an sitenin isiklarinin bizim evi aydinlatan 3 tanesinin yanmadigini farketmisler

yani bu korku ile yaşanmaz. kendinizi telkin edeceksiniz. saati kollarına takmak için çalmadıklarına göre sustalı ve silahı da sizin üzerinizde kullanmak için çalmadılar, satmak için çaldılar. çoktan elden çıkarmışlardır ya da çıkaracaklardır.

korkup takıntı yapmışsınız bence.

hırsızlar sizden önce 26 eve mi girmiş?
Hirsizlar ayni siteden 26. Olarak bizim eve girmis

Biraz sakin olun,adamlar peşinizde gibi bir kanıya nasıl vardınız?orayı anlayamadım.

Pahali marka bi araba hirsizlik olmadan once 2 defa annemlerin yaninda durup birilerini sormus annemler yanina gidip napican diyince bisey demeden gaza basip gitmis evimiz satilik degil surekli birileri bahcemize girip bahce iyiymis yeri havadar diye konusmus birinede ben denk geldim paranoya belki ama herkesten herseyden korkar olduk

Evet 500 konutlu buyuk bir site

Evet 500 konutlu buyuk bir site

500 evlik sitede 26. olarak sizin eve girdiklerine göre demek ki size takıntılı değiller, denk gelmiş. takip ettiklerini vs düşünmeye gerek yok. eve girmeden de gelip keşif yapmışlar işte. kafayı size takmamışlar yani.

Ilk defa boyle bi durum yasiyorum bir aydir korkudan uyuyamiyorum bi gece ses duydum sandim kalktim yataktan o kotkuyla dustum kafam sisti kocaman oldu korkudan tum evin isiklari acik yatiyorum esim cuma gelicek yurtsisinda suanda korkudan evde duramiyorum

Oncesinde biride ben ordayken oldu evimiz satilik degil surekli birileri bahcemize giriyrdu anem anlatiyordu biri ben ordayken oldu zaten
Şimdi anladım.Korkma güzelim onlar alacağını almış zaten.Silahı da satmışlardır.Güvenlik yok mu sitede.Ve internete düşmüşse saat polis tepelerine çökerdi neden bir şey yapmadılar?Çok korkmuşsun haklısın ama düşeceklerini sanmam peşinize.Başka av peşine düşmüşlerdir çoktan.

Evine hirsiz girip bulunan varmi hadi giden gitti ama adamlar yakalansin istiyorum ayni siteden birilerimi hatta akrabalarimzdan bile suphelendik ilk gunler ama kimse bilmiyordu biraktigimi anneme yemin ettirdim kardesime bile soyleme diye sana biraktigimi nasil buldular nasil caldilar anlamiyorum

Evde neden altın bırakıyorsunuzki, benim bütün altınlarım bankada için rahat o yönden. Yeni evli olduğunuzu öğrenmeleri cok zor değil bi kaç yaşlı teyzeye sorsalar bağıra bağıra anlatırlar zaten. Benim binadakiler öyle yapıyor, yeni gelin diye sokakda arkamdan bağrıyorlar

Kendi evimde degildi altinlarim esim surekli yurtdisinda ben evlendikten sonra is yuzunden hemen evimize geldim tek basima bozdurmamak icin esimin donmesini bekliyordum o arada annemlerin evine biraktim evde tutmamak icin ama bozduramadan gitti

Ben şuna taktım hırsız altınları çalıyor diye babanız neden kredi çekip size parayı ödüyor? Bırakmasaydınız Allah Allah. Ailenizin ne suçu var bunda? Ayrıca polis bu işin neresinde? Siteye yüklenen saat nerde kim tarafından yüklenmiş bulunur. Ben olsam o saate alıcı olur yakalatırdım.
Siz neden bir şeyler yapmadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…