- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
Hirsizlar ayni siteden 26. Olarak bizim eve girmis
Biraz sakin olun,adamlar peşinizde gibi bir kanıya nasıl vardınız?orayı anlayamadım.
yani bu korku ile yaşanmaz. kendinizi telkin edeceksiniz. saati kollarına takmak için çalmadıklarına göre sustalı ve silahı da sizin üzerinizde kullanmak için çalmadılar, satmak için çaldılar. çoktan elden çıkarmışlardır ya da çıkaracaklardır.
korkup takıntı yapmışsınız bence.
hırsızlar sizden önce 26 eve mi girmiş?
Evet 500 konutlu buyuk bir site
Hırsızlıktan sonra mı gördünüz adamları çevrede?
Yardim edemezsiniz ayni durumi yasayan tekrar evine girilen takip edilen varmi diye merak ettimValla polis çözemezse biz nasıl yardım edelim ki.
500 evlik sitede 26. olarak sizin eve girdiklerine göre demek ki size takıntılı değiller, denk gelmiş. takip ettiklerini vs düşünmeye gerek yok. eve girmeden de gelip keşif yapmışlar işte. kafayı size takmamışlar yani.
Şimdi anladım.Korkma güzelim onlar alacağını almış zaten.Silahı da satmışlardır.Güvenlik yok mu sitede.Ve internete düşmüşse saat polis tepelerine çökerdi neden bir şey yapmadılar?Çok korkmuşsun haklısın ama düşeceklerini sanmam peşinize.Başka av peşine düşmüşlerdir çoktan.Oncesinde biride ben ordayken oldu evimiz satilik degil surekli birileri bahcemize giriyrdu anem anlatiyordu biri ben ordayken oldu zaten
Yani siteye saati koymuşlar polis nasil bulamiyor o şekil ben bile bulurum..
Evde neden altın bırakıyorsunuzki, benim bütün altınlarım bankada için rahat o yönden. Yeni evli olduğunuzu öğrenmeleri cok zor değil bi kaç yaşlı teyzeye sorsalar bağıra bağıra anlatırlar zaten. Benim binadakiler öyle yapıyor, yeni gelin diye sokakda arkamdan bağrıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?