Bunu nasıl söylerim bilmiyorum

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Derdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım?

Öyle ama birtürlü anlatamıyorum çok üzülcek biliyorum

Mutlaka söyleyin, öyle şey olmaz. Size aynısı yapılsa ne hissedersiniz. Zaten bitecekse evlenmeden bitmesi en hayırlısı olmaz mı.

Söylemelisiniz Rabbim bilir çocuk olup olmayacağını ama bu riskinizi bilmek NİŞANLININ hakkı.
Çok geç bile kalmışsınız.

Tabikide hemen söylemelisin bunu hatta bi arkadaşın dediği gibi nişanlanmadan dycektin senlik bişey değil öyle olması lazımmış deme ki ama nişanlına hemen ara yüzyüze konuşmalıyız de anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…