- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Kendinize yapilmasini istemediginiz seyi baskasina yapmayin sozu dogru bir soz degilmi. Hadi simdi soylemediniz diyelim. Ilerde yanlislikla bir yerden duydu ve bana soylemedin sakladin dese. Inan ki bu bosanma sebebi bile olabilir.Evet ama öyle düşünürsem ben çok üzülürdümm
Evet bende yeni ögrenmiş gibi yapmayı düşünüyorumBöyle bir durum ne kadar gizli kalabilir ki illa duyacak beni kandırdın diye baskı yapıp boşana bilir ki o zaman bundan çok daha kötüsü olur bence bu durumu yeni öğrenmiş gibi anlatın onada .
Gerisi taktir-i ilahi .
Allah katında imkânsız yok ama yinede söylenmeli saklamak size çok daha fazla zarar verir.
İsterdim tabiki ama dünyam yıkılırdıBöyle birşey olsa sen bilmek istemez miydin?
Evet haklısınız elbetteKendinize yapilmasini istemediginiz seyi baskasina yapmayin sozu dogru bir soz degilmi. Hadi simdi soylemediniz diyelim. Ilerde yanlislikla bir yerden duydu ve bana soylemedin sakladin dese. Inan ki bu bosanma sebebi bile olabilir.
Allah allah ben sanki benim için tamamen bitti yazdın gibi hatırlıyorum.Binmedi demişti ya bnde yedim demiştim :)) inanmadım ama ayrılmadım bitti demedimki
Evet çok kararsızım güvenemiorum ama herkes sonucta ayrıymıssınız yazmış dürüstlük yapıo söylemiş demişler bilmiorum kafam karıstı en iyisi şimdilik söylememek sanırımAllah allah ben sanki benim için tamamen bitti yazdın gibi hatırlıyorum.
Güvenmiyorsan böyle bir sırrı verme önce bi karar ver ne olacağına.
Hastalığımı bende anlattım onu biliyor zaten ama bukadar derine inmeden söylemiştimKesinlikle tanışma aşamasında bunu söylemeliydiniz. Benim de başımdan ciddi bir rahatsızlık geçmişti. İnsanız, her şey gelir insanın başına. 2. görüşmede anlattım. Ve çok şükür her şey yolunda. Dürüstlük her zaman iyidir.
Canım herkes dediğin yarısı öyle demiş.Evet çok kararsızım güvenemiorum ama herkes sonucta ayrıymıssınız yazmış dürüstlük yapıo söylemiş demişler bilmiorum kafam karıstı en iyisi şimdilik söylememek sanırım
Evet dogru :/ ozaman beklicem bir süre daha bakalım :)Canım herkes dediğin yarısı öyle demiş.
Ama genel olarak bi naneler yediğiyle ilgili hemfikir.
Şu an hiç birşey yapma izle seyret ve tam güvendiğin anda sırlarını anlat.
Doktor olmaz kesinlikle dedi bilmiyorum denemedim hastalıgım kan hastalığıydı nakil olmuştum aldıgım kemoterapiler yumurtalıklara zarar vermişTam olarak nasıl bir hastalık kuzum
Tüp bebek falan da yapsanız olmayacakmı yani kesin?
Evet dogru kandırıyorum istemeden..Ciddi bir durum bu.İlişkiye yön verecek boyutta.Söylemelisin.Diğer türlüsü kandırmak olur.
Bende sürekli kontorole gidiyorum götürüyor kendisi onu bile derken çok zor olmuştu banada hematoloji bakıyor ama kendimi topladıgım bi zaman inşallahBAK BIZ HEBUZ NISANLI YADA SOZLU BILE DEGILIZ Ve Ben kalp hastasiyim ve hayatimda 6 aydir bir insan var ciddi dusunuyoruz.. benim 6 aylik kntrollerim var ve o doneme denk geldi eylul ayiydi ve ben bunu zaten basta söyledim erkek arkadasima benimm konrtole gidicegim gunu biliyodu ve ben ekg sirasindayen birden karsimda belirdi sonrasi kntrollerim ve holter taktirma isi derken ertesi gun bu boyle olmaz kalk siyami ersege gidicez dedi ve ablamla konusup beni hastaneye goturdu orda kendide içeri girdi ve doktora sordu hocam biz evlenmek istiyorum sozluyuz ve cocuk yapabilirmiyiz dediginde bebek yapmaya karar veridiginizde kadin dogum ve kalp doktoru kntrolu altinda tabikide yapabilirsiniz dedi .. ve bende gecen haftadan beri bacaklarda morarma ve kilo kaybi basladi bi takim tahliller yapildi ve onkoloji hemetoloji bolumune sevkedildim detayli incelenmem için ve suan hala kanlarimin bi kac tahlilin sonuclarini bekliyoruz ve bunuda biliyor erkek arkadasim.. BENCE SOYLEMELISIN. .
Derdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?