- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Tabiki Rabbim bilir belkide bi mucize olcak ama demeliydim haklısınızSöylemelisiniz Rabbim bilir çocuk olup olmayacağını ama bu riskinizi bilmek NİŞANLININ hakkı.
Çok geç bile kalmışsınız.
Empati yapin bence... Daha iyi anlarsiniz karsinizdakini.Derdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım?
Yok utanmıyorum ama sadece söyleyemiyorumsonra üzülmesinden iyidir
ayrıca hastalık bu utanılacak bir şey değil Allah vergisi.
sakladığınız için sizi dürüst olmamakla suçlayabilir.
Yaptığın yanlıştan hala dönebilirsin. Belki onun için o kadar önemli olmayacak bu konu?Evet dogru bende söylesin isterdim ama şuan hem onu düşünüyorum hen kendimi hazırlayamıorum
Zararın neresinden dönülürse kar dır.Tabiki Rabbim bilir belkide bi mucize olcak ama demeliydim haklısınız
Evet öyle çünkü sadece o sayede hasta olabiliorum bırakınca bir hafta okadar onun haricinde kendiliğinden olmuyorCocuk sahibi olamayacaksan neden doğum kontrol hapı kullanmaliymissin benmi yanlis anladim acaba. Ve evet derhal paylasmalisin
Evet haklısınızzKesinlikle söylemelisin. yarın öbür gün neden bildiğin halde söylemedin diye aranızda güvensizlik oluşur. yada çocuk istiyorum deyip boşanabilir.
Evet ama öyle düşünürsem ben çok üzülürdümmEmpati yapin bence... Daha iyi anlarsiniz karsinizdakini.
Ya olursa hatta dünyası yıkılır eminimmmYaptığın yanlıştan hala dönebilirsin. Belki onun için o kadar önemli olmayacak bu konu?
İnşallah söylemeye çalısacagm :/Zararın neresinden dönülürse kar dır.
Bu yüzden Allaha sığının ve söyleyin.
Nisanlisiniz artık , gizli saklı olmaması gerekiyor ki en başından soylemeliydin ..evet birtürlü cesaretimi toplayamamıştım
Evet orasını hiç düşünmedimm dogruNisanlisiniz artık , gizli saklı olmaması gerekiyor ki en başından soylemeliydin ..
Sevgilim/nişanlım , böyle birseyi bana sonradan söylese, acaba daha neler saklıyor diye dusunebilirdim
HımmmmBirini çok sevsem çocuğun olmayacağını da bilsem yine evlenirim gerekirse evlatlık alırım ama sevdiğimi sevildiğimi hissedeyim. Ama bu kişinin beni kandırdığını öğrensem bir daha yüzüne bakmam evli bile olsam.
İlerde Üzülmeyeceğini mi sanıyorsun o zaman da üzülecek o yüzden söyle seni severse öyle de kabul eder ama bilmeye hakkı varÖyle ama birtürlü anlatamıyorum çok üzülcek biliyorum
Tabiki bilmeye hakkı var dogru demeliydmİlerde Üzülmeyeceğini mi sanıyorsun o zaman da üzülecek o yüzden söyle seni severse öyle de kabul eder ama bilmeye hakkı var
Binmedi demişti ya bnde yedim demiştim :)) inanmadım ama ayrılmadım bitti demedimkiAraba krizini aştın mı hani tamamen bitmişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?