- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ayy şu an yine hastanede Serum yiyorum beni bu halde güldürdün çok tatlısın :)Eşim izin vermiyor. Bu kadar basit. Sen söyleyemiyorsan ben söyleyeyim
Eşim ben derim diye tutturdu zatenEşim deme de dr dedi de bence.
Eşine gıcık olacaktır :)
Bi defa konusu geçti. Araba alma konusu. Neden alayım sen varsın ya dediArkadaşınız da ağır takıntılıymış yalnız
Az yesin de madem araba alsın çocuğunu kendi alır götürür onun takıntısına siz mi hasta olacaksınız yani?
ben ciddiyim. sinir oluyorum düşüncesiz insansılara.Ayy şu an yine hastanede Serum yiyorum beni bu halde güldürdün çok tatlısın :)
şaka yapmıyor kusura bakma ama enayiyi bulmuş. bırak hamileliğini, hamile olmasan hastalık kapmasan bile bu lafın üstüne almamalıydın arabana. çünkü burdan göründüğüne göre hem çok samimi değilsiniz hem de çıkarcı bir tip.Bi defa konusu geçti. Araba alma konusu. Neden alayım sen varsın ya dedi))
Aklınca şaka yapıyor. Ama alma niyeti yok..
Canım o sana güveniyor işte ne kötü sen uşağı mısın doğum yapınca ne yapacak arabanı nasıl olsa sen kullanamayacaksın ver ben sen izinden dönesiye kadar kullanayım mı diyecek acaba?Bi defa konusu geçti. Araba alma konusu. Neden alayım sen varsın ya dedi))
Aklınca şaka yapıyor. Ama alma niyeti yok..
bırak desin işte adam. hem sağlam yerden gelmiş olur emir hem de direkt ona.Eşim ben derim diye tutturdu zaten
Bende aynen sizin gibi sana sinir olur dedim olsun diyor
söyleyiversin öle dümdük yüzüneEşim ben derim diye tutturdu zaten
Bende aynen sizin gibi sana sinir olur dedim olsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?