bunu nasıl soylicem ??

İnsanlar ne rahat ya, her gün çocuğumla beni evden alsın, çocuğumu kreşe beni işe bıraksın. Ha bir de eve geri götürsün. Oh ne ala memleket yav.

Arkadaşına, doktorun daha önce hastalık geçirmediğin için bulaşıcı hastalıklara karşı riskli bir hamilelik geçirdiğini söylediğini, arkadaşın çocuğunun da sürekli hasta olduğunu ve bebeğine risk oluşturduğunu söylemeli ve bu işe bir son vermelisin. Trip atarsa

Ya hu hastalığı, hamileliği geçtim siz servis şoförü değilsiniz.
Niye taşımacılık yapıyorsunuz?

Ben ancak kardeşim kadar sevdiğim insana bunu yaparım ama sadece ona yaparım çocuğuna vs değil.

Siz sadece arkadaşı alıp işe gitmiyorsunuz. Onun çocuğunu kreşten alıp kreşe bırakıyorsunuz. Bildiğin çocuğun servisciligini yapıyorsunuz yani.
Peki bunların karşılığı kadın ne yapıyor. Nasıl olsa bir enayi buldum deyip yüzsüzlüge vuruyor.

Bu kadın o çocuğa servis tutsa 150 tl den aşağı vermeyecek. Kendi otobüsle vs gidip gelse yine aylık 100 tl. Eeee 250 tl bu kadının cebinden çıkacaktı siz olmasaydiniz.
Simdi?

Millet enayi yerine koyuyor insanların iyiliğini.
Konuya yeterince istediğiniz cevap gelmiş.
Ben bu kısmını merak ettim.

Siz doğum yapıp arabasız kaldıklarında sizin arabayıda ister.
Ne genişlik ayrıca sizin cocugu kreşten almanız falan çok gereksiz.
İyi niyetlisiniz ama bırakın annesi birazda sorumluluğunu alsın çocuğunun.

Ben buraya sebebini nasıl acikladiysan öyle aciklardim

Ufff insanlar neden boyle kafasizlik yapiyorlar? Dogrudan soyle suratina
Alinsin bence,bu sekilde kurtulmus da olursun. Sana ne sen elalemin soforu musun be canim?

ne senin ne bebeğinin sağlığından önemli değil kaldı ki ne kadar yumuşak,mantıklı söylersen söyle arkadaşın bozulacak maalesef başka yolu yok bunun

O bayan senin cocugunu dusunmuyor sen neden onu ve cocugunu dusunesin ki? Hem insan nasıl rahat eder anlamam hergün götürmek zorunda mısın sanki vazifen gibi. Bence bir mesaj at doktorum böyle böyle diyor diye. Eğer yüzüne söylemek istemiyorsan böyle de kurtarıcı olur. Insan olan anlar zaten.
Ayrıca araba almama ne gerek var sen varsın tarzı hiç hoş değil şaka bile olsa.
Sizin için söylemiyorum bu kaba bir tabirdir ama varsa böyle essek bizde binelim diycektin orda da iste insan diyemiyor. Utanmaza laf soylemeye utaniyoruz maalesef..

''kendisine başka şoför bulsun diyor. .'' bu biraz saygısızca olmuş, sonuçta arkadaşınız, bu zamana kadar birşey demeyen kocanız cocuk için endişeleniyor anlarım ama bu tepki hoş degil.

arkadaşınıza durumu aynen anlatın, riske girmek istemiyorum doktorum kendini sakın, hasta olma, durumumda bu dersin. arkadaşınızda anlayış gösterecektir tavır falan yaparsa zaten arkadaş falan olamamışsınız demektir.

Ne çekiniyorsunuz allasen.
Ben 2. Ye hamileyken kendi oğlum hasta olduğunda bile ilgilenmedim, babası ilgilendi hep.
Hamilelikte ilaç da kullanamadığınız için basit bir hastalık bile yatırabilir, ki kreşten çok çeşit mikrop geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…