- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Millet ne düşüncesiz ya, hamile kadına hasta çocuk yaklaştırılır mı? Bir de yüzsüzlük ediyorlar.
Açıkça söyleyin, niye çekiniyorsunuz ki, söyleyin kendisi utansın. Hele şimdi tam hastalık mevsimi dikkatli olun.
Çok yakın arkadaş bile olsa sizin bebeğinizden kıymetli değil. Kendinizi boşverin, ama bebeğiniz söz konusu.
Ben anlamadim mecburiyetinizmi var hergun arkadasinizin cocugunu krese bırakmaya özelHafta ici sabah ve akşam bi arkadaşımı ve çocuğunu alıp , çocuğu kreşe bırakıp arkadaşımla ise gidiyorum. Akşam dönüşte de çocuğu Kreşten alıyorum arkadaşı evine bırakıyorum. . Buraya kadar sıkıntı yok. Sorun şurada : 19 haftalik hamileyim ve şimdiye kadar çocuktan 2 defa hastalık bulaştı bana.. ilaç ta vermiyorlar hamile diye.. 2 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım. . Arkadaşımin da çocuğuna ilaç vermeme takıntısı var. Bu yüzden 2 yaşındaki çocuk hep hep hasta .. Bi türlü iyilesemiyor.
Sorun şu ki ; daha önce kabakulak kızamık vs de geçirmedim ben. Eşim bu arkadaşımın çocuğu ile temas etmemi istemiyor.. hatta cocugu bigun olsun doktora goturmedigi icin kizgin..
kendisine başka şoför bulsun diyor. . Sana kresten dolayisiyla cocuktan bircok hastalik bulasabilir diyor.. bebegi riske atmaya hakkin yok diyor.. Sizce bunu kırmadan nasıl söylerim. .
Onların geldigi gun maske tak arabada :) bu ne diyecektir,o zaman durumu izah edersin.
Birazcik gururu varsa biz rahatsiz etmeyelim der.
Yalniz bazi insanlarin cocugunun hastaligi bile kiymetli oluyor.bir defa dedim birine, haftasonu birliktelerdi ya sizinki de hastaydi ondan gecti herhalde diye. Kizim ateslenmisti. Ki ozellikle aarayip soylemek degil yani, konusurken laf arasinda. Kadin kusuyordu bana nerdeyse ne munasebet diye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?