- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi ferayfusun87
Kızlar maalesef yine ben. Önceki konularımda mobbing yediğimi önceden aramın iyi olduğu kişilerin son iki ayda cephe aldığını hissettiğimi yazmıştım. İzin kullanmayalı bir yıla yaklaştı balayı izni bile kullanamadım. İşyeri de böyle olunca psikolojim çöktü intihar düşüncesi aklıma gelir gibi oldu, zaten evliliğim de berbat ötesi. nette bi ara bir yerlere bakıyordum dinlenmek için, başka bir çalışan gördü, ki sevdiğim biridir aslında. Hatta konuştuk ben yoruldum belki giderim diyordum. Sonra bu gitmiş patrona benim bazı işlerimle ilgili gecikmelerden eksiklerden bahsetmiş. Ki ben onları halletmiştim ama anlatmış yani patron bi hışım geldi. Ben kimseye iş yıkacak değilim bir yıldır izin kullanmadım ve gece geçlere kadar çalışırım bu çalışan bunu biliyor aslında ve şoktayım çünkü bu kişi bana zamanında eliyle ilaç içirmiş bir kişi sevecendi. Hayır bana de neden patrona? Sizceben mi hatalıyım? Ve bu arada kızlar kötü haber şu ki bende motivasyon sıfır işlerim çok ama odaklanamıuorun sadece uyumak uyumak istiyorım koridordan kahkahaları geldikçe sinirim bozuluyor. Buişleri bitirmeden de dinlenmeye gidemem kızlar motivasyonumu nasıl geri kazanırım