• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu ne şekil anlamalı?

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
37
Kızlar maalesef yine ben. Önceki konularımda mobbing yediğimi önceden aramın iyi olduğu kişilerin son iki ayda cephe aldığını hissettiğimi yazmıştım. İzin kullanmayalı bir yıla yaklaştı balayı izni bile kullanamadım. İşyeri de böyle olunca psikolojim çöktü intihar düşüncesi aklıma gelir gibi oldu, zaten evliliğim de berbat ötesi. nette bi ara bir yerlere bakıyordum dinlenmek için, başka bir çalışan gördü, ki sevdiğim biridir aslında. Hatta konuştuk ben yoruldum belki giderim diyordum. Sonra bu gitmiş patrona benim bazı işlerimle ilgili gecikmelerden eksiklerden bahsetmiş. Ki ben onları halletmiştim ama anlatmış yani patron bi hışım geldi. Ben kimseye iş yıkacak değilim bir yıldır izin kullanmadım ve gece geçlere kadar çalışırım bu çalışan bunu biliyor aslında ve şoktayım çünkü bu kişi bana zamanında eliyle ilaç içirmiş bir kişi sevecendi. Hayır bana de neden patrona? Sizceben mi hatalıyım? Ve bu arada kızlar kötü haber şu ki bende motivasyon sıfır işlerim çok ama odaklanamıuorun sadece uyumak uyumak istiyorım koridordan kahkahaları geldikçe sinirim bozuluyor. Buişleri bitirmeden de dinlenmeye gidemem kızlar motivasyonumu nasıl geri kazanırım

Surekli is arkadaslarindan sikayetcisin.Diger konularinda bu sekilde diye hatirliyorum.
En az bu durumla alakali 1000 oneri sunulmustur sana..
Neden bir tanesi deneyip sorunu cozup cozemedigini test etmedin..
insanlar yaziyor da sen hayata geciriyormusun,tatbik ediyormusun,onemli olan bu bence.

Surekli is arkadaslarindan sikayetcisin.Diger konularinda bu sekilde diye hatirliyorum.
En az bu durumla alakali 1000 oneri sunulmustur sana..
Neden bir tanesi deneyip sorunu cozup cozemedigini test etmedin..

Sadece iki konum böyle çünkü son zamanda böyle oldu önceden böyle değildi.

Gidip açıkça sorsana. Benle ne derdiniz var diye ? Bu kadar pısırık olursan elbette yüklenirler.
Evliliğinde de böyle misin ? Kendi içinden mi şikayet ediyorsun her şeye ?

Kızlar maalesef yine ben. Önceki konularımda mobbing yediğimi önceden aramın iyi olduğu kişilerin son iki ayda cephe aldığını hissettiğimi yazmıştım. İzin kullanmayalı bir yıla yaklaştı balayı izni bile kullanamadım. İşyeri de böyle olunca psikolojim çöktü intihar düşüncesi aklıma gelir gibi oldu, zaten evliliğim de berbat ötesi. nette bi ara bir yerlere bakıyordum dinlenmek için, başka bir çalışan gördü, ki sevdiğim biridir aslında. Hatta konuştuk ben yoruldum belki giderim diyordum. Sonra bu gitmiş patrona benim bazı işlerimle ilgili gecikmelerden eksiklerden bahsetmiş. Ki ben onları halletmiştim ama anlatmış yani patron bi hışım geldi. Ben kimseye iş yıkacak değilim bir yıldır izin kullanmadım ve gece geçlere kadar çalışırım bu çalışan bunu biliyor aslında ve şoktayım çünkü bu kişi bana zamanında eliyle ilaç içirmiş bir kişi sevecendi. Hayır bana de neden patrona? Sizceben mi hatalıyım? Ve bu arada kızlar kötü haber şu ki bende motivasyon sıfır işlerim çok ama odaklanamıuorun sadece uyumak uyumak istiyorım koridordan kahkahaları geldikçe sinirim bozuluyor. Buişleri bitirmeden de dinlenmeye gidemem kızlar motivasyonumu nasıl geri kazanırım

Daha dün akşam konu açmışsınız. Sorunlarınızı kafanızda toparlayıp sonra mı yazsanız ?

Dün akşam ki konu

Kızlar daha önce iş yerinde bana karşı bir cephe oluştuğundan dert yanmıştım. Önceden aramın iyi olduğu kişiler olduğu için "bana öyle geliyor" diye düşünmeye çalışsam da huzursuz üzgündüm. Bugün şok edici birşey yaşadım kızlar. Biri odama gelip biz senin bu işi şöyle yapmandan rahatsız oluyoruz dedi. Söylediği şey de öyle ufak birşeydi ki yani. Bana "bilmem kim de rahatsız oluyor x de rahatsız oluyor lütfen yapma bu şekilde" dedi ve sen patron değilsin iması yaptı. Tamam değilim ama yardımcısıyım ve böyle dedi. Ben şok oldum, bazı şeylerin alttan farkında olursunuz ama bir anda açıktan söylenince şok olursunuz ya. Dedim ki ben burada böyle gördüm böyle uyguluyorum. Bana öncekiler yanlış yapmış dedi. Bunu diyen de benden az kıdemli biri. Çok fena oldum kızlar. Zaten kötü bir evliliğim var kocama anlatamıyorum, çünkü sonra başıma kakıyor kocam. Boşanmak hep aklımda. Bir de işyerinde sen kimsin deniyor kibarca. Çirkef değilim sessiz sakin kendi halinde biriyim ama ilinde iyiyimdir. Resmen bana öncekiler yanlış yapmış dedi kıdemi benden az olan kişi milletteki özgüveni görüyorsunuz. Bu işyeribde nasıl dayanacağım kızlar?

Önceki konularımı bilenler diyorsunuz ancak profiliniz gizli. Eski konularınıza baktım. Mutsuz olmak için kendinize milyonlarca neden buluyor , mutlu olmaktansa ısrarla kaçınıyor gibi duruyorsunuz.

Eski konuları bulamayanlar için

Onlar yokmuş gibi davranin i
Onlar yokmuş gibi davranin yani belli ki doldurmuş adamı çok sinir bozucu

Kulaklık tak gerekirse işine odaklan kafanda bu olsun yanlızca kalabalık iş yerlerinde malesef böyle sorunlar oluyor sakin bulmuşlar vuruyorla tepene .

Farklı bi işe girme imkanın var mı

Yok yani öncesinde iyiydi bana . Eliyle ilaç bile içirdi şefkatliydi. O yüzden inanamıyorum beni kötülemiş olabileceğine şok halindeyim çünkü
Kıskandığı mevzular var belliki, izin almanızı istemediği için patronla konuşup önünüzü kesmiş.
Olması gerekene göre yıkılıp perişan olmaktansa; olana göre, gerçek iş arkadaşlarınızın kişiliğine göre beklentiye girin. Bunlar böyle deyin ve uzak durun, hiçbir şekilde bu tiplerle sır paylaşmayın, onların sırrını da tutmayın.
Çözüm belli aslında, yapın kurtulun bunlardan.

Back
X