• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu ne şekil anlamalı?

Kıskandığı mevzular var belliki, izin almanızı istemediği için patronla konuşup önünüzü kesmiş.
Olması gerekene göre yıkılıp perişan olmaktansa; olana göre, gerçek iş arkadaşlarınızın kişiliğine göre beklentiye girin. Bunlar böyle deyin ve uzak durun, hiçbir şekilde bu tiplerle sır paylaşmayın, onların sırrını da tutmayın.
Çözüm belli aslında, yapın kurtulun bunlardan.

İşte ah bir odaklanabilsem. Kısır döngü gibi ya. Bu davrqnışları gördükçe üzülüyorum üzüldükçe iş yapacak dermanım algım kalmıyor.

Kıskandığı mevzular var belliki, izin almanızı istemediği için patronla konuşup önünüzü kesmiş.
Olması gerekene göre yıkılıp perişan olmaktansa; olana göre, gerçek iş arkadaşlarınızın kişiliğine göre beklentiye girin. Bunlar böyle deyin ve uzak durun, hiçbir şekilde bu tiplerle sır paylaşmayın, onların sırrını da tutmayın.
Çözüm belli aslında, yapın kurtulun bunlardan.

İşte beni kıskanan bir tip de değildi ki iyi biriydi. Tanıdığımdan beri iyiydi. O yüzden şoktayım yani herşey bir anda oldu. Biri dedikodu mu yapıyor noluyor şüphe içindeyim. Bir de patron durduk yere odamı sadeleştirmemi fazlalıkları atmamı istedi kızlar kuşkuya kapıldım başım çatlıyor üzüntüden

Bu sürekli intiharı düşünme nedir gerçekten anlam veremez oldum insanlara. İş yerinde cephe almışlar, tatile baktığınızı ispiyonlamışlar, e o zaman öliyim bare.
İşinizde ya hakkınızı arayacaksınız ya da çıkacaksınız. Evliliğiniz berbatsa boşanacaksınız. Bu kadar hayattan vazgeçme isteği ne oluyor yani?
Psikolojik destek alın. Açıkcası şunlar için ölmeyi düşünen bir insanla ben de arkadaşlık yapmak istemezdim.
Eminim çok zordur ama çözüm bu değil. "İntiharı düşünür gibi oldum" sanki marketten şunu mu alsam diye düşünüyorsunuz. Hayret bir şey.

Bu sürekli intiharı düşünme nedir gerçekten anlam veremez oldum insanlara. İş yerinde cephe almışlar, tatile baktığınızı ispiyonlamışlar, e o zaman öliyim bare.
İşinizde ya hakkınızı arayacaksınız ya da çıkacaksınız. Evliliğiniz berbatsa boşanacaksınız. Bu kadar hayattan vazgeçme isteği ne oluyor yani?
Psikolojik destek alın. Açıkcası şunlar için ölmeyi düşünen bir insanla ben de arkadaşlık yapmak istemezdim.
Eminim çok zordur ama çözüm bu değil. "İntiharı düşünür gibi oldum" sanki marketten şunu mu alsam diye düşünüyorsunuz. Hayret bir şey.

Lütfen yargılamayın. Her insan bir değil ki. Kimine üfürük gibi gelen birşey kiminde deprem etkisi yaratıyor. Herkes aynı değil.

Size bile isteye kasıtlı bir şekilde kötülük yaptığını anlayabilirsiniz.
Bir yerlere gidip kafa dağıtmak iyi gelebilir, izinleriniz sıkıntılı mı?

Size bile isteye kasıtlı bir şekilde kötülük yaptığını anlayabilirsiniz.
Bir yerlere gidip kafa dağıtmak iyi gelebilir, izinleriniz sıkıntılı mı?

Evet ihtiyacım olan şey tam da bu. Ama işleri halletmem gerek ona da konsantre olamıyorum bir türlü üzüyor beni bu olanlar. Üç haftamı alır gene bu işleri bitirmek. Ve direk patronu muhatap aldıkları için iş veremiyorum ben tamamı bana kalıyor.

Lütfen yargılamayın. Her insan bir değil ki. Kimine üfürük gibi gelen birşey kiminde deprem etkisi yaratıyor. Herkes aynı değil.
Bunun farkındayım. Gerçekten yargılamak için söylemiyorum ama bunun normalleştirilmesi de doğru değil. Kesinlikle yardım alınmalı ki ağzınızdan bir kere bile bu çıkarsa, bunu yapma potansiyeliniz yüksekmiş. Herkes aynı değil evet ama bu normal de değil.

Aaa sen evlendin mi ?

Eski konularını hatırlıyorum.

Öncelikle ne iş yapıyorsun ?

Özel sektörde izin diye bir şey yok maalesef
İş kanununda izin olsa da pratikte izin uygulaması öyle yasadaki gibi işlemiyor üzgünüm :(

Eğer ihtiyaçların çoksa bir süre daha çalış
Ama çok bunaldım yapamıyorum diyorsan evlilik tazminatını alıp ayrılabilirsin min 1 sene kıdemin varsa ve de evliliğin üzerinden 1 sene geçmediyse

Bu seçenekler de sana uymuyorsa aile hekimine git ve “kendimi iyi hissetmiyorum” de birkaç gün rapor yazdır, dinlenirsin

Bak canım pısırık olma sakın emin ol seni daha çok sevmeyecekler aa ne iyi kız demeyecekler. Çünkü insan sevmediği insanın her hareketinde kusur bulur, batar. Sen kendin olmaya devam et kendini ezdirme. İşine git gel iyi olabileceğin insanlarla konuşmaya çalış. İnsan ilişkileri çok değişken bunu unutma. Yarın bir gün o insanlarında arası açılabilir, bir sürü şey olabilir. Sen o insanlar için intihar etsen değer mi sence? Kendini sevmeni diliyorum.

gerekirse kavga edip kendini savunabilmen, sınırlarını çizmen lazım yoksa daha çok üstüne gelebilirler.

İşte beni kıskanan bir tip de değildi ki iyi biriydi. Tanıdığımdan beri iyiydi. O yüzden şoktayım yani herşey bir anda oldu. Biri dedikodu mu yapıyor noluyor şüphe içindeyim. Bir de patron durduk yere odamı sadeleştirmemi fazlalıkları atmamı istedi kızlar kuşkuya kapıldım başım çatlıyor üzüntüden
Hemen bir yakınlık gösterdi diye candan arkadaşınız olmaz ya. Ve tabiki herkeste de erdrm ve ahlak gibi değer tam olmuyor.
Kesin dedikodu yapıyor zaten. Direkt patrona yetiştirecek biriyse diğer arkadaşlarına da laf götürür hayli hayli. İş yerinde laf olsun vaktimiz geçsin mantığında insanlar göreceksinizdir.Bir tanesi için bir saat düşünmeye değmeyecekken bu ruhsal çalkantınız aşırı olur.
Bence sorun başka yerde. Ya da birden fazla sorun olduğu için duygu durumunuz çok çalkantılı. Rapor alın ve dinlenin derim

Kızlar cehennemin dozu her gün artıyor. Ne yapsam batıyor. Her hareketim anında yetiştiriliyor. Psikolojim yerlerde ve benden iş bekleniyor. Hepsinden nefret ediyorum. Allah'a havale ediyorum. İntiharın kıyısına getirdiler beni hep birlikte.

Back
X