- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Dis kapi calinca kim o diyorum mecburen evde oldugum anlaşılıyorAçma sende kapiyi baskasina bassin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dis kapi calinca kim o diyorum mecburen evde oldugum anlaşılıyorAçma sende kapiyi baskasina bassin![]()
Dis kapinin ziline basilinca kim o diyorum mecburen evde oldugum anlasiliyor sonra daire kapisini caliyorBen evde yokmus gibi davranirdim. Su vermek degil de konu zil calinmasindan inanilmaz rahatsiz olurum.
Daire kapisini calinca da acmam. Cnm musait degilsin nelki o an. Hamilesin sonucta. Bosver insanlara ayip oluorsa olsun.Dis kapinin ziline basilinca kim o diyorum mecburen evde oldugum anlasiliyor sonra daire kapisini caliyor
Ben parasindan dgl ama kapima surekli su diye calibmasindan rahatsiz olurfum
1 su sisesi kovayi doldurmazkiBiz de su veriyoruz. Bir su şişesine doldurup kapıya kpyuyprum kadın geldiği zaman kullanıyor. Her zman kapım çalınmamış oluyor.
Ama o kadinin da gidip onlardan da istemesi gerekir bence onunda kolayina geliyor benden almak dolu kovayi yukari tasimak zorunda kalmiyorDiger konunu da hatırlıyorum, neye kizdıgını biliyorum oyuzden bana cingenelik gıbı gelmiyor yaptıkların
Bence böyle devam et ama, silen kadına karsı degıl. O emekçi, sucu yok cagrılmıs gelmıs alacağı uc kurus para.
Söylenmen ters davranman gereken apartmandaki teyze.
Sanmiyorum benden alarak dolu kovayi yukari tasimak zorunda kalmadigi icin benceBelki de bi tek size güveniyordur. Terslemelerinden veya zaman kötü başına kötü bişey gelir diye korkuyordur.
5 litrelik bir şişeye ya da varsa boş bir damacanaya falan doldurabilir.1 su sisesi kovayi doldurmazki