Bunu yalanı her erkek sevdiğine söyler mi?

bence bunun yalan soylemek icin kasitli soylenmedigi cok durum var.yani insan birini severken zaten.ondan baskasini sevemicegini dusunur ve dogru olan da budur.ama bu o an ki duygular...yani insanin duygulari degisiyor sonradan ve bence bh yalan olmaz..

benim iki bucuk yillik sevgilim de senin kadar kimseyi sevemem ama hayat buinsan sigincak yer arar elbet gunun birinde hayatimiza baskasini sokariz diyo..basta cok bozulmustum ama dusununce ben de ayni fikirde oldugumu farkettim..biz yalan soylemiyoruZ birbirimize basta zor oldugu yerler oluyosdu ama omur boyu kimseyle olmam sen olmazsan deseydi hic inanmazdim ki zaten boylesi daha iyi sanki

Kişinin karakterine göre değişir bu durum.Mesela Abim aynı lafları söylediğini zamanında ben kendi kulaklarımla duymuştum İlk ilişkisini bitireli 5 Yıl oldu Hala Bekar.diğer kişi evlendi çocuk sahibi bile oldu Abimde hiç bir hareketlenme yok.bütün arkadaşları evlendi o kaldı tek üzülüyorum ona bazen korkuyorum evde kalacak diye.Birisi yokmu diyorum yok diyor.Benim çevrem geniş olsa ben bulacam o derece.

Sonuç Söylemesine söyler ama o laf sadece ağızdan çıkar.uygulamaya geçince maalesef sıfır ( Abim Hariç :1: )

Erkekler eşinin cenazesinde kendine uygun bir kadın var mı diye etrafa dört gözle bakarlarmış:)))
Yalan mı doğru mu söylediğini zaman gösterecek ama erkeklerin kalıplaşmış yalanlarının olduğunu kimse inkar edemez.

Benim erkek arkadaşım böyle bir şey söylemedi..hem neden benden sonra başkasıyla görüşmesin ki,ben gittikten sonra hayatına karışamam ki..Başkası olur ama onu sever mi önemli olan bu bence ..

Benim sevgilimde başlarda o kadar saçmalıyodu ki ilk zamanlarımızda yok ben seni annenden de çok seviyorum bilmem ne diyorum hayatım saçmalama öyle diyodu. geçen se bunu ona söylediğimde sen bana böyle diyordun dediğimde eh aşkım bazen öyle demek gerekiyo bazen abartmak iyi hissettiriyo dedi siz düşünün. yok ben ayrılmak istesemde bırakmazmış ta.. hiç birine inanmıyorum artık.. beyefendi yurtdışında okuma kararı aldı kafasına koymuş gidecekmiş.. ah ah dertli başım.. yukarda da dendiği gibi böyle şeyler söylediklerinde evet mutlu olmak lazım ama inanmamak gerek tamamen kaptırmamalı insan kendini :(

Demekki ya içten sevipte öyle olmasını diliyor :8: ya da kendisi düzenbazın biri:47:
Senin onun samimiyetine inanmanla alakalı birazda...
Gelin ata binmiş ya nasip demiş...

Haa evet evet benim eski sevgilim de benden başkasına aşık olamazdı hiç ömrü boyunca beni bulmuştu bir tek ayrıldıktan iki hafta sonra gidip bir kızla çıkmaya başlamış, dudaklarını büzüştürüp büzüştürüp fotoğraflar ekliyorlar, yarabbim :27:

Benim eşimde bana ben evliliği düşünmeyen biriydim seni tanıyana kadar evlilik denen şey olacaksa seninle olur seninle olmayacaksa olmasada olur evlilik derdi :D
Şimdi evlendik birde bebeğimiz var bazıları doğruda söyliyebiliyor yani canım :1:

sensiz olmaz sen olmasan ne yapardım.... baban baskasına verse o adamı öldürrüm:)))))))))))))

ya erkekler biyere kadar sever ayrılık olsun ölüm olsun bi şeklde mutlu olmayı basarıolar. filmlerde bile görüyoruz bunu... örneğin emir ve feriha:1::1:

Hepsini kapsayamaz, herkezin kişiliğine göre değişir..

benimkide hiç söylemedi böyle bişey
genelde böyle abartılı şeyler söylerler ama istisnalar da vardır

Kızlar bu konu aklımı karıştırıyor benim sevgilim bana sen olmazsan hayatımda başkasıda olmaz ve evlenmem diyor
duyduğuma göre bu erkeklerin genel yalanıymiş sizin sevgiliniz veya eşiniz de size böyle söylüyor mu
Beni aydınlatırsanız sevinirimmmm :10:

bana adamın biri senin dışında herkesle evlenebilirim demişti.karısını görünce gerçekten doğru söylüyormuş dedim :))))))))))))))))))))))))

Back
X