Bunu yapmak istemiyorum

Hellokity10

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
179
43
18
Icimde bi korku var bu aralar.nisani bozali 11 ay oldu.bj aralar eski nisanlim cok sık aklima geliyor.
Ikimiz de arakamiza bakmadan ayrildik ama bu aralar elim surekli tele gidiyor.bunu yapmka istemiyorum ama ocimden bi ses ama kotu bi ses beni buna zorluyormus gibi.
Onu aramicam ama bu duygudan yersiz istekten nasil kurtulucam.oyle bi an geliyor ki bu duyguya direnmeye calisirken vucudum karincalaniyor ..cok kotu bi his
Bu hastalik mi..benim hissettigim bi duygu nedir bunca zaman sonra ustelik bi de

Haksizliga ugrayarak ayrildim..benim ve ailemin canini yaktialr ustelik.

Haksizliga ugradiginiz icin aklinizda kalmis bence. Yaptiklarinin yanlarina kalmasini kaldiramiyorsunuz.

Size tavsiyem affetmeyi deneyin. Yaptiklarini odetemeyeceginize gore kendi iyiliginiz icin bunu deneyin.

Aklın zamansız unuttuğunu, kalp ansızın hatırlarmış..
Sizinki de o hesap.
Aramayın sakın, hem size hem aileme zarar verdi diyorsunuz, dert mi arıyorsunuz kendinize.

Haksızlığa uğramış olmak insanın içinden biraz zor çıkıyor. Psikologum söylemişti bi ara, haksızlığa uğradığını düşünen insanın duygularına zor müdahale ediyoruz dikkatini başka şeye zor çekebiliyoruz diye.. Bununla alakalı diye düşünüyorum

kis geldi, havalar soguk, hemen karariyo ortalik filan..bunlarin etkisini hafife almamak lazim.
kendine mesgaleler edin. hobiler sporlar filan demiicem, onlar kis gunu dahada zor olur, nebilim arkadaslarinla gez toz kendini disarilara at soguk bile olsa, arada bir flort et birileriyle.

aramazsin eminim, gecici o duygu. arada gelip gitmesi normal.

Kesinlikle aramayacagim ama bu sıkınti beni cok yoruyor.durup dururken nasil boyle oldum ben.bir de bir kizla yanyana samimi fotosunu gordum vats upta .daha dogrusu goren yakinim gosterdi.belki de onun mutlu olmasini gururuma yediremedim.sanmiyorum mutu oldugunu ama neden hala beni ilgilendiriyor beni.
Neden hala aklıma geliyor haketmedigi halde neden bu kadar düşünüyorum . onu aramam demek hem kendi hem de ailemin gururunu yerlere swrmek demek.onlarin butun suclamalarini kabul etmek demek.
Bunu yapamayacagim asla.
ama neden hep kizlar uzuluyor..
Benim cektigimi o da cekiyor mu acaba

O zaman ezberde.

Çık, karla oyna, yılbaşını kutla, aşık ol, kullanıyorsan bu ara alkol alma aratır. Ne zaman arayacak gibi hissetsen başka şeylere yönel. Hatta sen bence bambaşka birine yönel

ben de eski nişanlımı bir kaç kez aramak istedim. içimde kalan nefreti kusmak için.. sonra dedim Allah tan bulsun. arasan eline ne geçecek bunca aydan sonra üstelik boşveer

O zaman ezberde.

Çık, karla oyna, yılbaşını kutla, aşık ol, kullanıyorsan bu ara alkol alma aratır. Ne zaman arayacak gibi hissetsen başka şeylere yönel. Hatta sen bence bambaşka birine yönel
Karsima cikmadi ki..cikan da guvenimi sarsti..daha cok eskiye yoneltti beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…