Bunu yapmak istemiyorum

Karsima cikmadi ki..cikan da guvenimi sarsti..daha cok eskiye yoneltti beni...

Çok mükemmel olsa ayrılmazdınız sanıyorum. Bence eski nişanlın kötünün iyisi geliyor gözüne. Sonraki bir kaç denemende de hep kötüler denk gelince ondan iyisini bulmıcam hissi gelmiş olabilir. Ama öyle değil. Emin ol 9 tane kötü insan varsa bi tane de mükemmel insan var. Ben de aynı senin gibi umutsuzken buldum çünkü. Önce eskiyi kapatarak aşarak başlayacaksın.

11 ay oldu.neden hala kapatamadim.arayica hic bir sey gecmeyecek elime.tamam evlenelim yeniden bir araya gelelim dese bunu da istemicem.yani arama isteğim de sacma.inan nisan donemimde hep ayrilmak istiyordum.icime hep bu yonde sıkıntılar giriyordu.o donemde psikolojik tedavi gordum zaten.hala da devam ediyor

Alışkanlık diyeceğim, yorumları okudum tanıdığınıza da bravo psikolojik tedavi görecek hale gelmişsiniz ve aylar sonra dönüp size o fotoğrafı gösteriyor. Hoş takip ediyormuşsunuz kendiniz de görebilirsiniz.

Herkes ayrıldıktan sonra bu tarz duygulara kapılır ama hala sevdiğinden değil alışkanlıktan, yalnızlıktan, ayrı olunan dönemde hala gönlüne göre birini bulamamışlıktan, olumlu şeyler yaşamamışlıktan vs. hele ki sizin çevrenizde daha güzel bir ilişki için potansiyel yokken o kişinin biriyle beraber olduğunu ima eden bir fotoğraf paylaştığını görmeniz tabi ki bu amaçsız arama isteğinizi körükleyen en büyük etken. Hem sizi mutsuz edip hemde mutlu olma ihtimaliyle önüne bakabildiğini görmek.

Bizim şuan yazdıklarımız bizi haklı bulsanız dahi şuanki hissiyatınızı değiştirmeyecek çünkü insan psikolojisi kişiye en büyük illüzyonları yaşatabilecek şeydir. Şuan ruhunuzun neye ihtiyacı varsa o insanı bu kimliğe büründürüyorsunuz ve onu aramaya ihtiyaç duyuyorsunuz. O kişi bir zamanlar bir beraberlikti, bir sevgiydi fakat siz şuan yalnızsınız öyle değil mi? Sizin ihtiyacınız olan şey sevilmek, biriyle paylaşımda bulunmak. Yeni insanlarla tanışmaya çalışın birileriyle iletişimde bulunmaya başladığınızda bu iletişim ilişkiye dönmese dahi eski nişanlınıza olan isteğinizin sosyal ihtiyaçlarınızdan kaynaklandığını anlayacaksınız.

Ayrilik acisinin doruk noktasindasin. Biraz daha dayan yokis asagi inip acilardan kurtulacaksin. Sakin arayipta bi tarafini kaldirma ne onun ne ailesinin.

Yazdiklariniz beni olumlu yonde etkiliyor.dusuncelerimin sebebine inebilmek beni rahatlatiyor.cok tesekkurler

Hırs canım sadece..
Sakın hirsina yenilme ve arama..
Size haksızlık yaptı diye mutlu olmayacak değil.. en azından mutlu görünebilir.. bunu normal kabul edin.. ne yasarsa yaşasın sizle bir ilgisi yok.. o foto gösteren yakinizda iyi iş etmiş.. gereksiz..

O yakinim kiz kardesim.onun bana yaptiklarindan sonra ona cok ofkeliydi .ve benim umit ettigimi dusundu.bu yüzden gondrdi.unut artik diyerek . ..

Bence onun telefonu sil ve onu bir daha aramayacağına dair kendine söz ver. Ve kendine saygı duy... Bunu yaparsan onu aramazsın.

onu tekrar aradın diyelim. sana ve ailene bir daha haksızlık yapmayacak mı.... 11 ay olmuş ve sen sana yapılanları unutmuşsun belli ki, ailen ve arkadaşların tekrar hatırlatsın sana.

Arkadaslar bu durum devam ediyor.sanki uzerimde agir bir yuk varmis gibi nasil aticam ven bunu ..niye boyle oldum.canim o kadar yanuyor ki..yemeden icmeden kesildim.cildirmak üzereyim . yoksa ben hasta miyim.bu bir vesvese mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…