Bunu yaşayan bir tek ben miyim ? :(

kaynananın mesafe koymasını kaldıramayan bir gelin daha

evliliğinizin başında karışmışlar ayrılma aşamasına gelmişsiniz,şimdi de uzak duruyorlarmış,eeeee daha ne istiyorsun.sorun olmasın diye demekki bu uzaklıkları.

niye hep beklenti içindesin.niye bez mama parası istiyorsun.o çocuğu siz yaptınız,sorumlusu sizsiniz.eşin işsiz mi

ayrıca bebeğimin herşeyini benim ailem yaptı diyorsun.ben iş nedeniyle çok yer değiştirdim.her yerde ilk bebeğin her şeyini kız tarafı yapar.bu bir adet.demekki eşinin ailesinde de bu adet var.kızına yaptığına göre

.esim tek erkek olmasina ragmen ve oglum olmasina ragmen

şu cümleden sonrasını okumadım,hiç sevmediğim hatta nefret ettiğim bakış açılarından biri...

Maddiyat maddiyat maddiyat

Insanlardan surekli maddiyat ve ilgi beklemekten vazgecin
Karsi tarafta hata goremedim

50 tl lik ıvır zıvır , 200 tl lik künye ve yamulan altın ... Bu tarz şeylere takan bir insan olduğunu bildikleri için ekmeğimizi muzumuzu beğenmez nasılsa diyip vermemiş olabilirler.

Sen erkek çocuk yaptın diye daha mı çok ilgi ve değer bekledin ?

Bilmem bir üniversite mezunu olarak biliyor musun ama bebeğin cinsiyetini biyolojik olarak erkek belirler ...

Maddiyat ,maddiyat,maddiyat.....içim şişti yemin ederim

iyiki maddi beklenti içinde değilsiniz,eşinizin ailesinden....
Ben de oğlan doğurdum,aaa bak bana ne yamulan çeyrek ne 200 tl lik künye ne de 1 çorap gördüm oğluma ,eşimin ailesinden birşey alınmadı.....Eee napalım yani...Almassa almasınlar,onlara güvenip mi doğurdum....Ama durr eşim akşam gelsin kavga ediyim ben lyi bir....neden almadılar diye :1
:eşin çalışıyormu evet....eee kimse senin cocuğuna bez mama almak zorunda değil.belki de herşeye kusur bulduğunuz için ,insanların içinden gelmemiştir yani....
birde tek erkek,oğlan doğurdum,buna rağmen kızlarına daha çok değer verdiler demişsin ya.... işte böyle düşünen zihniyetler yüzünden bugun Türkiye'de kadınlar hala 2nci sınıf muamele görüyor.Üniversite okumak,zihniyetleri değiştirmiyor....

Ben sizin yerinizde olsam eşimin kafasını bunlarla şişirmezdim ...yahu ben bayanım ...en iyi biz anlarız sizin halinizden ama ,inanın benim bile içime daral geldi ...yahu sizin başka işiniz uğraşınız yokmudur ...bırakın bunları başka şeylere yönelin ...takılıp kalmışsınız
Bırakın yapmazlarsa yapmasınlar ...
Bazı şeyler içten gelir ,siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın sizi sevmek size birşeyler almak zorunda değiller ...
Onu almadılar şunu takmadılar ........çok beklenti içine girmişsiniz
Yazık ki çok yazık ....evliliğinizi kayın valideniz yüzünden yıkacaksanız yine siz bilirsiniz ama zaten evliliğiniz bitmese bile sizin bu beklentileriniz ve istekleriniz den dolayı zaten erkenden hasta olursunuz siz (Allah korusun )ama gerçekler bunlar ...
Kırdıysam affedin ama yardım istemişsiniz yorum yapmayanda geçemedim

.esim tek erkek olmasina ragmen ve oglum olmasina ragmen

şu cümleden sonrasını okumadım,hiç sevmediğim hatta nefret ettiğim bakış açılarından biri...

Annemin üç kızı var her duyan "ah yazık oğlun olmadı mı?? Olsun ya üzülme sakın"
Geçen de hastaneye gittik bi'teyzeyle konuşuyolar annem 3 kızım var dedi yukardaki cümlelerden sonra aynen böyle dedi:"bi'tane daha doğur!" annem:"nerdeyse torunum olacak yaştayım 44 yaşında ne doğurması 3 tane var zaten" kadın:"olsun menapoza mı girdin ki? Yap sen bi'daha oğlun olsun eşine de yazık bak!"

Kadın gidince annemin gözler böyleydi

Adetmi bilmiyorum ama bizde de daha evlenmeden çeyiz olarak bebek yatagı,yorganı battaniyesi,bebek beşigi ve bebek arabası çeyiz olarak yapılır yani sizinde dediginiz gibi ilk çocugun herşeyini biz kız tarafı yapıyoruz.
Konu sahibi arkadaşım maddi beklentim yok diyorsunuz ama çok fazla maddiyattan bahsetmişsiniz.200 tl lik künye ve 50 tl lik altın takmış kayınvalideniz bunu bile sorun etmişsiniz ne takmasını bekliyordunuz peki tek taş,zümrüt yada yakut mu ? Bence kıymetini bilin begenmediniz 200 tl lik künyeyi ve 50 tl lik altını takmayan kayınvalidelerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…