bunu yaşayan bir tek ben miyim?

Çok aşık olsam da bu eziyete dayanamazdım ben..
Böyle söyleneceksen boşanalım ya da kapa çeneni artık derdim sanırım..

al karşına de ki bak ben sana yalan söylemedim seni kandırmadım adam gibi sana herşeyimi anlattım dürüstçe kabul etmeyip yoluna devam edebilirdin ama sen benimle yürümeyi seçtin o zaman bu saatten sonra bunları konuşmak bizi sadece yaralar..
eğer konuşamıyorsan mesaj at üzüldüğünü ve kalbinin kırıldığını hissettir.
bir insan karısına nasıl böyle şeyleri hatırlatır bilmiyorum.

siz bir çok kadının saklamaya çalıştığı şeyi dürüstçe söyleyip önünüze bakmışsınız şimdi evlendikten sonra bunu başa kakmak bence erkeğe yakışmaz..

bu kadar detaya gırıp anlatmanıza gerek yoktu, esınızın gecmıse takılıp kalmasına anlam veremedım, benımde ılk ılıskım esımle olmadı oda bılıyor ama bır gun olsun lafı gecmemıstır aramızda cunku gecmıs gecmıste kalmıstır kımsenın ozelı kımseyı ılgılendırmez onemlı olan esınızle baslangıc yaptıgınız an ve sonrasıdır....
bence esınız bunu takıntı yapmıs bellıkı ıc dunyasında bu tarz seylere cokta acık bırı degıl kı psıkolojık destegı de kabul etmıyormus bence sızde cok ustune gıtmeyın..

eşinizin bu durum gayet de işine gelmiş ve sizi istediği gibi yönlendirebilmiş. kendinize bunu layık görmek yerine sesinizi çıkarmazsanız daha çok zorluk çekeceksinizdir. ya hazmedecek bu olanı biteni, ya da o içini boşaltıp sizi istediği şekle soktuğu için mutlu olurken siz günden güne mutsuzluktan eriyeceksiniz. bunun malesef başka hiçbir yolu yok..

başkalarının hayatlarından örnek vermeyi sevmem ama benim bir arkadaşım vardı kız lisede birisiyle olmuştu sonra ünide de birileriyle takıldı hatta biri şuan evli olduğu adamın arkadaşıydı.

çocuk ilk başlarda sürekli bunu yüzüne vurdu unutamıyorum falan dedi ağladı acı çekiyorum yutamıyorum falan sonra bir gün sevda artık dayanacak gücüm kalmadı dedi resti çekti ilişkiyi bitirdi - sevgiliydiler o zaman -

çocuk bir süre kafasını dinledi bizim kız da öyle sonra çocuk ben herşeyi unutmaya razıyım yeterki benimle ol dedi pat diye nişanlandılar ardından hemen evlendiler hemde öğrenciyken. hala beraberler hala görüşürüz en ufak bir ima da dahi bulunmuyor artık resmen beyni sıfırlandı gibi diyor arkadaşım..

ilerde tekrar gün yüzüne çıkar mı bilmem ama bence kadın yaptıklarının arkasında durup kendini ezdirmezse erkekte bu kadar üstüne gidemez.. kaybetme korkusu olmayan erkek böyle bel altı yaralıyor kadınları.

37 yasındasın, zaten beraberliklerin oldugunu her erkek düsünebilir. Hic bir sekilde acıklama yapman gerekmezdi. Söylemeyi tercih etmissin. Erkegin acısından düsünelim: Bugün Üni zamanında söyle böyle oldu diyorsun, Nisan yapıldıktan sonra, tekrar aynı konuları masaya koyuyorsun yeni yeni seyler cıkıyor ortaya. Ben erkek olsam bakalım daha daha neler anlatacak, neler cıkacak diye korkardım, güvenim eskisi gibi olmazdı.

tamam bitti diyorum ayrılacam senden diyorum on dakika geçmiyor pişman oluyor söylediklerinden ama iki gün sonra gene aynı. benimle aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan kimse yok mu? ayrılmak çözüm değil benim için çünkü bütün ailemi karşıma alarak evlendim eşimle

sonradan duyma ihtimali her zaman vardı çok büyük hataydı ve benden duysun istedim başka şekilde öğrenseydi bu seferde niye anlatmadın olurdu. Gerçi şimdi de nişandan önce söyleseydin kesinlikle nişanlanmazdım senle diyor, oyuna getirmişim onu

İ
iyide bakire olmadığınızı zaten söylemişsiniz.kimle olduğuna mı takılmış yani.Garip

37 yaşında bu kadar yüzüne vuruyorsa, hayat boyu unutmaz aynen devam eder, çekeceksin, bizim elimizden birşey gelir mi

bunlar anlatılmaz yaşamanız ayrı bir hata anlatmanız ayrı bir hata bence.geri dönüşü olmaz bu adamdan boşanıp hayatınıza başka şekilde yön verin yoksa böyle bir ömür geçmez.

senin isim vermek gibi hatan olmuş nese onu geçiyorum olmuş bitmiş.
Bir kere eşinin böyle bir tutum sergilemeye hakkı yok al karşına konuş; sen sonuçta bunu para karşılığı yapmadın değil mi?
Karşındakine aşkı oldun, sevdin, güvendin. Onlar senin güvenini boşa çıkardıysa (illa erkekler hatalıdır diye bir şey yok şu an ki konumunuz için diyorum) bu senin suçun olmamalı. Sonuçta onlarla yaşayamadığın bir duygu evlilik, müneccim değiliz sonumuzu görebilsek zaten bunları yapmayız. Güvendiğin insanlarla zaten yolu tamamlayamadan ayrılmışsın , birde eşin mi üzecek seni? Saçma sapan bunu mesele haline getirmek çok yanlış, geçmiş geçmişte kaldı. Onuruna leke getirecek hata da yok , seven her kadın bunu yapabilir. Mesele haline getirip bunu boşanma nedeni yapacak erkekte yeterince sevmiyor bahane arıyor diye düşünürdüm ben.

Hiç bir zaman eşinin karşısında bu durumdan dolayı ezik durma sakın. Sen kimseye kızlık zarını ispatlamakla ona sunmakla yükümlü değilsin. Bir ömrü paylaşmak hayatı paylaşmak için evlendin , geçmişle yaşamak yüzüne vurularak mutsuz edilmek için değil. Kaldıramayacak sa da bu yola hiç girmeyecekti, bu da hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…