- Konu Sahibi Mantiklicevap
-
bu kadar detaya gırıp anlatmanıza gerek yoktu, esınızın gecmıse takılıp kalmasına anlam veremedım, benımde ılk ılıskım esımle olmadı oda bılıyor ama bır gun olsun lafı gecmemıstır aramızda cunku gecmıs gecmıste kalmıstır kımsenın ozelı kımseyı ılgılendırmez onemlı olan esınızle baslangıc yaptıgınız an ve sonrasıdır....herkese merhaba. öncelikle her an hakarete maruz kalan biri olarak anlatacaklarımdan dolayı beni aşağılayıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim. 37 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. eşimde benimle aynı yaşta. aynı iş yerinde çalışıyorduk ve önceden yakın arkadaşımdı. üniversitede okurken birine aşık oldum ve birlikte olduk uzun süre hayatıma kimseyi almadım, yıllar sonra benimle onun gibi ilgilenen biri çıktı karşıma hemde çalıştığım yerde. yaptığım çok riskli bişeydi ve ben o insanla da birlikte oldum. anlaşamadık ve ayrıldık. Eşim onunla çıktığımı biliyordu arkadaşım olduğu için. ama zaman geçtikçe eşimle yakınlaştık ve aşık oldum yeniden. Bakire olmadığımı söyledim ama üniversitede yaşadığımı anlatmıştım. Nişanlandık, nişanlandıktan sonra vicdan azabı çektim ve iş yerinde o çıktığım çocukla da birlikte olduğumu anlattım. Kavga bağrışma sonuç olarak evlendik ama eşim hala aynı şekilde yüzüme vuruyor geçmişimi. onunla sevgili olduktan sonra odamdan dışarı çıkmıyorum, kıyafetlerimi kendisi seçiyor, konuştuğum tek bir erkek yok ama unutamadığını söylüyor doktora gitmeyi öneriyorum gitmiyor ne yapmalıyım. Boşan demeyin aşığım çok seviyorum
bu soruyu sor üstüne de "vurur yüze ifadesi, öyle kala kaldın bitanesi" dePeki bile bile niye evlenmiş o zaman?
Bende tam böyle yazcaktım.konu sahibi ; siz kendi ipinizi kendiniz çekmişsiniZBen böyle şeylerin anlatılmasına karşıyım.
o size anlattı mı kaç kadınla yattığını kim olduklarını ?
iyide bakire olmadığınızı zaten söylemişsiniz.kimle olduğuna mı takılmış yani.Garipsonradan duyma ihtimali her zaman vardı çok büyük hataydı ve benden duysun istedim başka şekilde öğrenseydi bu seferde niye anlatmadın olurdu. Gerçi şimdi de nişandan önce söyleseydin kesinlikle nişanlanmazdım senle diyor, oyuna getirmişim onu
ben bakire olmadığının eş adayına söylenmesi taraftarıyım fakat o kadar
bu iş kiminle olmuş, kaç kere olmuş
secere gibi ortaya sermek bence doğru değil
bunlar anlatılmaz yaşamanız ayrı bir hata anlatmanız ayrı bir hata bence.geri dönüşü olmaz bu adamdan boşanıp hayatınıza başka şekilde yön verin yoksa böyle bir ömür geçmez.herkese merhaba. öncelikle her an hakarete maruz kalan biri olarak anlatacaklarımdan dolayı beni aşağılayıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim. 37 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. eşimde benimle aynı yaşta. aynı iş yerinde çalışıyorduk ve önceden yakın arkadaşımdı. üniversitede okurken birine aşık oldum ve birlikte olduk uzun süre hayatıma kimseyi almadım, yıllar sonra benimle onun gibi ilgilenen biri çıktı karşıma hemde çalıştığım yerde. yaptığım çok riskli bişeydi ve ben o insanla da birlikte oldum. anlaşamadık ve ayrıldık. Eşim onunla çıktığımı biliyordu arkadaşım olduğu için. ama zaman geçtikçe eşimle yakınlaştık ve aşık oldum yeniden. Bakire olmadığımı söyledim ama üniversitede yaşadığımı anlatmıştım. Nişanlandık, nişanlandıktan sonra vicdan azabı çektim ve iş yerinde o çıktığım çocukla da birlikte olduğumu anlattım. Kavga bağrışma sonuç olarak evlendik ama eşim hala aynı şekilde yüzüme vuruyor geçmişimi. onunla sevgili olduktan sonra odamdan dışarı çıkmıyorum, kıyafetlerimi kendisi seçiyor, konuştuğum tek bir erkek yok ama unutamadığını söylüyor doktora gitmeyi öneriyorum gitmiyor ne yapmalıyım. Boşan demeyin aşığım çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?