bunu yaşayan bir tek ben miyim?

Erkek olsam, 36 yaşında bir kadınla evlenmek istesem ve kadın bana "şimdiye kadar hiç bir erkekle olmadım" dese, direk kaçarım o kadından valla...Anormal bu derim...
Neyse senin duruma gelirsek...kocan bunu problem edecek salağın tekiyse niye evlendi madem senle....Boşan gitsin nasıl böyle bir dangalağı sevebiliyorsun hayret yani...

Anladığım kadarıyla olay, eşinin bekareti problem yapması değil, iş yerinden tanıdığı ortak arkadaşınızla birliktelik yaşamış olman. Bu gerçekten hoş bir durum değil. Yani tersine şöyle düşünüyorum:

Misal, ben iş arkadaşımla evliyim. Ancak eşim, daha önceden başka bir iş arkadaşıyla birliktelik yaşamış.
Burada bi kesişim kümesi var: Eşimin eski sevgilisiyle ben de iş arkadaşıyım. Ya, uyuz bi durum ya. Kabul de etsem, bir yerden sonra her gün görsem sinirim bozulur. Eşimin de ne kadar güvenirsem güveneyim, burnunun dibinde eski flörtü gezinsin istemem, ben de görmek istemem.

Bunu belki de hiç anlatmamanız gerekirdi eşinize, geçmiş geçmiştir ve siz yeni bir sayfa açıyorsunuz, en azından ayrıntı vermemeliydiniz -birliktelik yaşadık- diye.
Ama madem ki anlattınız, tüm kartlar açık oynamak istediniz ve eşinizi çok seviyorsunuz;
İki seçeneğiniz var görebildiğim kadarıyla:

1) Ya iş yerini değiştireceksin
2) Ya da sağlam bi boşanma blörfü konuşması (Ben bunu sana evlenmeden önce söyledim, kabul ettin de vs vs)

terapiyede gitsen psikoloğa da bu tutum ve duygular asla değimeyecek çok yakın bir arkadaşımdan biliyorum.asla unutmayacak..keşke anlatmasaydın keşkee..

Bu platformda bunu normalleştirmeye çalışan çok kadın var. Yırtınmayın kardeşim. Bizim toplumumuzda kadının evlilik öncesi cinsellik yaşaması istisnalar hariç hiçbir zaman normal karşılanacak bir durum değildir.

O yüzden ya evlilik dışı bir birliktelik yaşamayacaksın yada yaşadıysan bu durumu kesinlikle normal karşılayacak bir erkekle evleneceksin. Başka yolu yok.

Kendi adıma geneleve gitmiş, evlilik dışı aktif cinsel hayatı olmuş bir erkekle asla evlenmezdim. Çünkü benim evlilik öncesi böyle bir durumum olmadı. İnancım gereği doğru bulmuyorum, böyle bir şeyi onaylamam ve böyle bir insanı hayatıma almam mümkün değil.

Denklik olmalı bu kadın içinde erkek içinde geçerli.

Konu sahibi neden bu konuda daha evlenmeden takaza yapmış bir adamla evlendin? Neden bu yaşında kendini böyle bir riske soktun? Senin bu tip konuları kesinlikle sorun etmeyecek bir adamla evlenmen lazımdı.

Eşine rest çek. Ciddiyim. "Ben çocuk değilim, bu yaşımdan sonra böyle bir durum için sana hesap vermek zorunda değilim. Ya durumu olduğu gibi kabul et yada bitir. Benim kula verecek hesabım yok!" de. Ve bence iş yerini değiştir. Adam karısıyla ilişki yaşamış bir adamla aynı iş yerinde çalışmak zorunda kalmasın çok rahatsız edici. Olacak iş değil...

Son düzenleme:
Akıllı kadınsın muzurtilki . Daha öncede söyledim ben inancım gereği normal bulmuyorum, onaylamıyorum ve hayatımda böyle bir insan istemem. Ama aksi bir felsefem olsaydı olaya senin gibi yaklaşırdım

işte benim kızdığım adaletsizliklerden birisi de şu. dediniz ya ''geneleve gitmiş evlilik dışı aktif bi cinsel hayatı olmuş adamla evlenmem, denklik olmalı.''

tamam iyi güzel çok doğru.. sen yapmadığın için, dinen de zina etmeyen bi adamla evlenmen gerekir. ama benim adaletsiz bulduğum nokta da tam burda başlıyor. yahu adam bize ''hiç yapmadım'' dese inanmaktan başka çare yok. çünkü ne biz ne doktor bunun muayenesi yok kanıtlanabilirliği yok.

o zaman neden kadınlarda öyle değil ya? neden biz de kanıtlanabilirliği var bu durumun. yahu kan gelmese kendi anlamasa bile bi doktor muayenesiyle anlaşılabiliyo bizimki. madem bu kadar adalet eşitlik diyoruz, neden bu durum sadece bizde var? ey allahım isyan olmasın işine karışmak olmasın ama kuranda bile yazıyor ''temiz kadın zina eden erkekle evlenmemeli'' diye. e o zaman neden onların ağzından çıkacak sözden başka öğrenebileceğimiz bi yer yok da bizde var

36 yaşındaki kadına bekaret diyebilmek gerçekten garip bir kafa???

Konu sahibesi koskoca kadınsınız tabi ki cinsel hayatınız olacak, bunca zaman manastırda yaşamadınız ya. Garip, ahlaksız ya da kirlenmiş vs değilsiniz. Cinsel hayat kadınlar için de erkekler için de normaldir yapmayın gözünüzü seveyim utanç duyacak bir şey yok bunda.

Kadınlar ezik olmayı, eğilmeyi, adamların karşısında ezilip büzülmeyi, özür dilemeyi bıraksın artık kardeşim. Özür dilerseniz kendinizi suçlu, adamı haklı yaparsınız.

İki erkekle yattın diye kendini bu kadar ezik gördükçe daha çok tepene biner adam. Ne diye anlatıyosun bilmiyorum. Kendi elinle mahvetmişsin. Yani adamın tanıdığı biriyle yattığını bilmesi herkesin kaldırabileceği bişey değil. Bakire olmadığını biliyomuş. Onu da az çok tahmin ediyodur sormuyodur. Ne diye anlatıyosun ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…