- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Mantiklicevap
-
Erkek olsam, 36 yaşında bir kadınla evlenmek istesem ve kadın bana "şimdiye kadar hiç bir erkekle olmadım" dese, direk kaçarım o kadından valla...Anormal bu derim...herkese merhaba. öncelikle her an hakarete maruz kalan biri olarak anlatacaklarımdan dolayı beni aşağılayıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim. 37 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. eşimde benimle aynı yaşta. aynı iş yerinde çalışıyorduk ve önceden yakın arkadaşımdı. üniversitede okurken birine aşık oldum ve birlikte olduk uzun süre hayatıma kimseyi almadım, yıllar sonra benimle onun gibi ilgilenen biri çıktı karşıma hemde çalıştığım yerde. yaptığım çok riskli bişeydi ve ben o insanla da birlikte oldum. anlaşamadık ve ayrıldık. Eşim onunla çıktığımı biliyordu arkadaşım olduğu için. ama zaman geçtikçe eşimle yakınlaştık ve aşık oldum yeniden. Bakire olmadığımı söyledim ama üniversitede yaşadığımı anlatmıştım. Nişanlandık, nişanlandıktan sonra vicdan azabı çektim ve iş yerinde o çıktığım çocukla da birlikte olduğumu anlattım. Kavga bağrışma sonuç olarak evlendik ama eşim hala aynı şekilde yüzüme vuruyor geçmişimi. onunla sevgili olduktan sonra odamdan dışarı çıkmıyorum, kıyafetlerimi kendisi seçiyor, konuştuğum tek bir erkek yok ama unutamadığını söylüyor doktora gitmeyi öneriyorum gitmiyor ne yapmalıyım. Boşan demeyin aşığım çok seviyorum
Akıllı kadınsınben bakire olmadığının eş adayına söylenmesi taraftarıyım fakat o kadar
bu iş kiminle olmuş, kaç kere olmuş
secere gibi ortaya sermek bence doğru değil
fakat bence sorun eşinizden çok sizde
siz zaten bakire olmamanızı kafanıza takmışsınız, siz kendiniz bunu problem ediyorsunuz, eşiniz de bunu kullanıyor
yoksa neden odanızdan dışarı çıkmayıp, kıyafetlerinizi kendiniz seçmeyip, bir tek erkekle konuşmayasınız
sevmek bu mu? aşık olmak?
bence bu olaya bir dur diyebilmek istiyorsanız bi silkinip kendinize gelmeniz lazım
bir defaya mahsus eşinizi karşınıza alıp kesin, net ve tavizsiz bir dille konuşun
bu yaptıklarına karşılık artık sabrınızın tükendiğini, bunlara bir son vermesi gerektiğini, bundan sonra kıyafetlerinizi kendiniz seçeceğinizi, dışarı da çıkıp gezeceğinizi söyleyip, evli iken gidip başka bir erkekle yatacak kadar adi bir kadın olmadığınızı ekleyin gözünün içine baka baka
bunları da yapın bence
sizi böyle kabul eder hatasını anlarsa ne ala, yok kabul etmez de iyice üste çıkarsa o zaman ilişkinizi ve koskoca bir hayatı gerçekten bu şekilde yaşayıp yaşayamayacağınızı bir kez daha düşünün bence
Bu platformda bunu normalleştirmeye çalışan çok kadın var. Yırtınmayın kardeşim. Bizim toplumumuzda kadının evlilik öncesi cinsellik yaşaması istisnalar hariç hiçbir zaman normal karşılanacak bir durum değildir.
O yüzden ya evlilik dışı bir birliktelik yaşamayacaksın yada yaşadıysan bu durumu kesinlikle normal karşılayacak bir erkekle evleneceksin. Başka yolu yok.
Kendi adıma geneleve gitmiş, evlilik dışı aktif cinsel hayatı olmuş bir erkekle asla evlenmezdim. Çünkü benim evlilik öncesi böyle bir durumum olmadı. İnancım gereği doğru bulmuyorum, böyle bir şeyi onaylamam ve böyle bir insanı hayatıma almam mümkün değil.
Denklik olmalı bu kadın içinde erkek içinde geçerli.
Konu sahibi neden bu konuda daha evlenmeden takaza yapmış bir adamla evlendin? Neden bu yaşında kendini böyle bir riske soktun? Senin bu tip konuları kesinlikle sorun etmeyecek bir adamla evlenmen lazımdı.
Eşine rest çek. Ciddiyim. "Ben çocuk değilim, bu yaşımdan sonra böyle bir durum için sana hesap vermek zorunda değilim. Ya durumu olduğu gibi kabul et yada bitir. Benim kula verecek hesabım yok!" de. Ve bence iş yerini değiştir. Adam karısıyla ilişki yaşamış bir adamla aynı iş yerinde çalışmak zorunda kalmasın çok rahatsız edici. Olacak iş değil...
Akıllı kadınsınmuzurtilki . Daha öncede söyledim ben inancım gereği normal bulmuyorum, onaylamıyorum ve hayatımda böyle bir insan istemem. Ama aksi bir felsefem olsaydı olaya senin gibi yaklaşırdım
Erkek olsam, 36 yaşında bir kadınla evlenmek istesem ve kadın bana "şimdiye kadar hiç bir erkekle olmadım" dese, direk kaçarım o kadından valla...Anormal bu derim...
Neyse senin duruma gelirsek...kocan bunu problem edecek salağın tekiyse niye evlendi madem senle....Boşan gitsin nasıl böyle bir dangalağı sevebiliyorsun hayret yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?