- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
aah ah daha fedakarlıklarımın hepsini yazmamışım üstte. müziksiz uyuyamazdı, radyoyu 1 saat sonra duracak şekilde ayarlayıp öyle yatardı. ben uyuyamam müzikle. yapma etme yok. kafadan 1 saat müziğin bitmesini beklemekle geçerdi zaten. binbir zorlukla uykuya dalmışım, sabaha karşı bir uyanırım ki çift kişilik yatakta beni ite ite en uca gelmişim. kendisi yayılmış. ama sarılmaya da devam bu arada. sarılmasa düşücem heraldeBen de önem vermek istiyorumama nafile. Sırf uyumadan önceki on dk romantik geçecek gece gözümü açınca onun varlığıyla huzur bulup geri uyuyacağım ayaklarına yemin ederim bir ömür uykusuz kalırım ben. Gece uyanıp burnumun dininde yatan birini görünce uykum kaçıyor hemen arkamı dönüyordum ama insan hep sağına ya da hep soluna yatamaz ki. Of ben fedakarlık yapamiciim
Anaaaa ben mi açtım acaba konuyu dedim. Yatamıyoruz kesinlikle iki kişi Yatamıyoruz. Üstelik 15 yıllık da evliyiz. Biz de ilk zamanlar zorladık.en azından yatak odası takımına verdiğimiz paraya acıdık da yatmaya çalıştık. Sabah bir kalkıyoruz gözler şiş, yorgunluk o derece. En sonunda pes ettik. Karşılıklı kanepelerimiz var. Bir rahat bir rahat. Şimdi de hamileyim. Çocuğu da ortaya koyacağız kim duyarsa o kalkar bakar. Aynı yatak falan bunlar hep alışkanlık. Sizin HUzurunuz önemli. Varsın böyle olsun. Mutlu olun daMerhaba hanımlar nasılsınız?
Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedikben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi
Anaaaa ben mi açtım acaba konuyu dedim. Yatamıyoruz kesinlikle iki kişi Yatamıyoruz. Üstelik 15 yıllık da evliyiz. Biz de ilk zamanlar zorladık.en azından yatak odası takımına verdiğimiz paraya acıdık da yatmaya çalıştık. Sabah bir kalkıyoruz gözler şiş, yorgunluk o derece. En sonunda pes ettik. Karşılıklı kanepelerimiz var. Bir rahat bir rahat. Şimdi de hamileyim. Çocuğu da ortaya koyacağız kim duyarsa o kalkar bakar. Aynı yatak falan bunlar hep alışkanlık. Sizin HUzurunuz önemli. Varsın böyle olsun. Mutlu olun da
Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor.
Ben de 43 yaşındayım ve ohhh koca yatak bana kalıyor. Özellikle yazın.Valla ben eslerin illa beraber yatmasi gerektigini bdv den ogrendim ki 41 yasindayim
Bana hep cok sacma gelmistir , bende esiyle ayri yatanlardanim gayet de mutluyum bu durumdan , arada ozluyorum ama o gelip geciyor , ben koca yatakta tek basina yatmayi seviyorum , yayila yayila yorganima sarilarak falan
Bizim yatak da aynı boyutta da ben yatakta dikine yattığımdan(döne döne) gene yetmiyorKoltuklar konforlu mu ki ben hiç uyuyamam koltukta mesela.Bende sizin gibi rahatıma çok düşkündüm normal yataklar küçük geliyor bazen misafirlikte uyumak zorunda kalıyoruz ve sabaha kadar uyuyamiyorum o yüzden çok geniş bir yatak aldık biz 190 220 ebatlarında yayıla yayıla uyuyoruz
Merhaba hanımlar nasılsınız?
Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedikben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi
Eskiden önemsemezdim ama şimdi eşim olmadan uyumak zor, 160 cm yatakta ben,eşim ve kedi kızımız ve kedimizin oyuncak kedisi. Ayaklarımız kedinin asabını bozduğundan usturuplu yatarız yoksa ısırıyor velet. Çok alıştım hep birlikte uyumaya, bu konunun neden çok önemsendiğini zamanla anladım, bir bağlılık oluşturuyormuş yaşayınca fark ettim.
Ben de rahat edemiyorum,esim zaten horluyo bide kolu carpiyo öte git diyorum değdiğinde uyuyamiyorum.esim hemen uyuyo neguzel.Merhaba hanımlar nasılsınız?
Yalnız olamayız değil mi
Konfordan değil ne kadar küs olursak olalım asla ayrı uyuyamıyorum ben alışmaya çalışın bence evlisiniz sonuçtaMerhaba hanımlar nasılsınız?
Yalnız olamayız değil mi
Yaaa coook tatli.
Bizim yatakta enine çook buyuk degil ama eşim, ben, kedi şeklinde sığışıyoruz mir mir
Hic oyle elim degdi kolum degdi diye uyanmayiz kedi filan herkes herkesin ustunde
Benim kedi asabi yatağın ayak ucunda tam ortada yatıyor, kimin ayağı değse ısırıryüzyüze sarılıp uyumayı beceremiyorum eşimle nefes alamıyorum öyle ama o illa sarılacak arkamdan eşim sarılır, ayaklarım kediye değmesin diye genelde cenin pozisyonunda, reflüm var yastığım yüksek , yorgan tek sabah 5 olunca kedimin uykusu hafifliyor başlıyor yatakta dolaşmaya önce benim sağımda sonra yastıkta mırıl mırıl, sonra saçımı karıştırıyor 6 ya kadar sonra kalkıyoruz zaten günün ilk mamasını yerken illa sevilecek eşimle mutfak halısının üstünde her sabah on dakika koklaşma seansı yapıyoruz kızımıza, bu döngü hiç değişmiyor esiriz esir nerelere gidem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?