- 4 Temmuz 2025
- 43
- 5
- 1
- Konu Sahibi muhteremhayalet
-
O kadar çok şeye baktım ki gizli sohbetleri temizle yaptım whatsapptan oradan da bir şey çıkmadıEmojilerin nasıl göründüğüne bakmadiysa birine yollamıştır. WhatsApp gizli sohbeti vardır belki, geçen gün bir üye konu açmıştı bununla ilgili.
Bence de birilerine yolluyor çünkü klasik alev emojisi, tam böyle birilerine yürüme emojileri yani, mor şeytan falanBirilerine yollamış malesef. Evet o mesaja emojiyi koyup silseniz bile orada kalıyor ama neden bir ondan kullanmadığı emojiyi girip silsin ki?
Karda yürüyüp izini belli etmeyen biri belli ki. E posta adresine bakıp uygulama maili gelmiş mi bakabilirsiniz. Play store dan daha önce indirilmiş uygulamalara bakabilirsiniz. Skype hesabı var mı bakın belki de oradan konuşuyordur birileriyle.
kesinlikle olabilir ama app storedan baktım orada da yok öyle bir şey daha önce tinder indirmişti evlenmeden önce onu oradan bulmuştum meselaTanışma uygulaması indirip eve geldiğinde siliyor olabilir
ben de görmedim en iyi gizleyen de sadece iyi gizleyebildiğini sanıyor o kadar. evet takipteyim ona asla çaktırmıyorum ama neyi takip edeceğimi bilemez durumdayım şu ankonuşup siliyordur muhtemelen, ben aldatıp bunu gizleyebilen bir erkek görmedim henüz çaktırmadan tetikte kalın.
ben de aynen öyle diyorumHiçbir fikrim yok ama aldatan erkeklerin Allah belasını versin diyorum sadece
WhatsApp hesabını silmeden kullandığı emojileri silemez. O da her gün yapılacak iş değil. Mutlaka bir açığını yakalarsınız tetikte kalın. Evde bilgisayar varsa belli etmeden WhatsApp web oturumu açarsanız görürsünüz konuşmaları.Bence de birilerine yolluyor çünkü klasik alev emojisi, tam böyle birilerine yürüme emojileri yani, mor şeytan falanemoji silme yok bence farkında bile değil böyle şeylerden de çok anlamaz en fazla mesaj, uygulama silme falan. Mailine, uygulama aboneliklerine, üzerine başka bir numara kayıtlı mı diye bile baktım. Belki çok paranoyakça biliyorum ama burada anlatamacağım şeyler var bunu bu şekilde yapmaktan başka, yani kanıt bulmaktan başka çarem yok. Hislerim kesinlikle aldatıldığımı söylüyor ama nasıl bulacağımı bilemiyorum
evet zaten o yüzden şüpheye düştüm emoji sıralamasından dolayı. bence de öyle bir şey ama bunu nasıl bulucam ki sanırım bulamamWhatsapptan göndermesi sart degil. Diger yerlerde gonderdigi emojiler de siralamaya giriyor. Benim forumda veya instagramda kullandigim emoji whatsapptaki emoji ekraninda da cikiyor mesela.
Eger whatsappta bir sey yoksa baska platformlari kullaniyor veya mobil siteye gizli sekmeden giriyor olabilir.
evet aynen. ahh, kurcaladığım yerleri bilseniz manyak mısın dersiniz ama kanıt bulmadan bu işi bitiremem. yine de dediğiniz gibi yapıyorum tetikteyim, rol yapıyorum yani. çok zor ama şu an başka bir seçenek yok gibiWhatsApp hesabını silmeden kullandığı emojileri silemez. O da her gün yapılacak iş değil. Mutlaka bir açığını yakalarsınız tetikte kalın. Evde bilgisayar varsa belli etmeden WhatsApp web oturumu açarsanız görürsünüz konuşmaları.
Telefon markası neKızlar eşimin telefonunda son kullanılan emojilerde bana atmadığı emojiler var alev emojisi, elleriyle kalp yapan emoji, mor şeytan vs. Whatsapp, instagrama falan baktım hiç kimseye atmamış. Emojiyi göndermesen sadece üstüne bassan da son kullanılanlarda çıkıyor biliyorum ama içimden bir ses birilerine attığı söylüyor. Nerelere bakabilirim nasıl öğrenebilirim. Ayrıca 3 ay önce numarası kayıtlı olmayan sadece ismi görünen bir hesap(profilde bir kızın fotoğrafı var) telegramdan selam yazmış kendisine ama telegram da kullanmıyor mesajı ilk ben gördüm açılmamıştı bile, gizli kullanıyor olsaydı silerdi diye düşünüyorum. Orayı çok ciddiye almadım açıkçası kızın fotoğrafı çok fake duruyordu çünkü telegramda falan dolandırıcı çok. Ama yine de içime bir kurt düştü başka uygulamalar kullanıyorsa vs diye. Ona sor demeyin eğer arkamdan bir şey karıştırıyorsa önlem alır. İçimden bir ses benden bir şeyler gizlediği yönünde. Karşılaşabileceğim tüm sonuçlara kendimi hazırladım sadece bilmek istiyorum. Her yere her şeye baktım hiçbir şey bulamadım. Ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık lütfen fikir verin
iphone 11 proTelefon markası ne
Telefonu alabilirsen ayarlada pil var orda hangi uygulamayı kaç dakika kullanmış hangi uygulmayı silmiş görebilirsin ayrıca bul kısmından gittiği yerleride gmrebilirsiniphone 11 pro
Hadi 1 yada 2sini görseniz yanlışlıkla basılmış derim ama kullanılmış. Genelde en başta d en son kullanılan çıkıyor zaten.Kızlar eşimin telefonunda son kullanılan emojilerde bana atmadığı emojiler var alev emojisi, elleriyle kalp yapan emoji, mor şeytan vs. Whatsapp, instagrama falan baktım hiç kimseye atmamış. Emojiyi göndermesen sadece üstüne bassan da son kullanılanlarda çıkıyor biliyorum ama içimden bir ses birilerine attığı söylüyor. Nerelere bakabilirim nasıl öğrenebilirim. Ayrıca 3 ay önce numarası kayıtlı olmayan sadece ismi görünen bir hesap(profilde bir kızın fotoğrafı var) telegramdan selam yazmış kendisine ama telegram da kullanmıyor mesajı ilk ben gördüm açılmamıştı bile, gizli kullanıyor olsaydı silerdi diye düşünüyorum. Orayı çok ciddiye almadım açıkçası kızın fotoğrafı çok fake duruyordu çünkü telegramda falan dolandırıcı çok. Ama yine de içime bir kurt düştü başka uygulamalar kullanıyorsa vs diye. Ona sor demeyin eğer arkamdan bir şey karıştırıyorsa önlem alır. İçimden bir ses benden bir şeyler gizlediği yönünde. Karşılaşabileceğim tüm sonuçlara kendimi hazırladım sadece bilmek istiyorum. Her yere her şeye baktım hiçbir şey bulamadım. Ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık lütfen fikir verin
aaa pil kısmını bilmiyordum bakarım oraya. uygulama silinmiş olsa görünüyor muTelefonu alabilirsen ayarlada pil var orda hangi uygulamayı kaç dakika kullanmış hangi uygulmayı silmiş görebilirsin ayrıca bul kısmından gittiği yerleride gmrebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?