Bunu yaşayan varsa lütfen bana fikir versin kafam çok karışık

muhteremhayalet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
43
5
1
Kızlar eşimin telefonunda son kullanılan emojilerde bana atmadığı emojiler var alev emojisi, elleriyle kalp yapan emoji, mor şeytan vs. Whatsapp, instagrama falan baktım hiç kimseye atmamış. Emojiyi göndermesen sadece üstüne bassan da son kullanılanlarda çıkıyor biliyorum ama içimden bir ses birilerine attığı söylüyor. Nerelere bakabilirim nasıl öğrenebilirim. Ayrıca 3 ay önce numarası kayıtlı olmayan sadece ismi görünen bir hesap(profilde bir kızın fotoğrafı var) telegramdan selam yazmış kendisine ama telegram da kullanmıyor mesajı ilk ben gördüm açılmamıştı bile, gizli kullanıyor olsaydı silerdi diye düşünüyorum. Orayı çok ciddiye almadım açıkçası kızın fotoğrafı çok fake duruyordu çünkü telegramda falan dolandırıcı çok. Ama yine de içime bir kurt düştü başka uygulamalar kullanıyorsa vs diye. Ona sor demeyin eğer arkamdan bir şey karıştırıyorsa önlem alır. İçimden bir ses benden bir şeyler gizlediği yönünde. Karşılaşabileceğim tüm sonuçlara kendimi hazırladım sadece bilmek istiyorum. Her yere her şeye baktım hiçbir şey bulamadım. Ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık lütfen fikir verin

güncelleme-- ilk foto ile ikinci foto arasında 5 gün var. ilk fotodan iki gün sonra da bakmıştım ama fotosunu çekmedim. ikinci gün baktığımda alev üçüncü sıradaydı ama ilk fotoda aşağılarda. yani alev emojisi kullanılmış. son fotoda da öpücük yukarılara gelmiş mesela.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-07-05 at 10.59.07.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 111
  • WhatsApp Image 2025-07-05 at 10.59.07 (1).webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
Emojilerin nasıl göründüğüne bakmadiysa birine yollamıştır. WhatsApp gizli sohbeti vardır belki, geçen gün bir üye konu açmıştı bununla ilgili.

Birilerine yollamış malesef. Evet o mesaja emojiyi koyup silseniz bile orada kalıyor ama neden bir ondan kullanmadığı emojiyi girip silsin ki?
Karda yürüyüp izini belli etmeyen biri belli ki. E posta adresine bakıp uygulama maili gelmiş mi bakabilirsiniz. Play store dan daha önce indirilmiş uygulamalara bakabilirsiniz. Skype hesabı var mı bakın belki de oradan konuşuyordur birileriyle.

konuşup siliyordur muhtemelen, ben aldatıp bunu gizleyebilen bir erkek görmedim henüz çaktırmadan tetikte kalın.

Bence de birilerine yolluyor çünkü klasik alev emojisi, tam böyle birilerine yürüme emojileri yani, mor şeytan falan emoji silme yok bence farkında bile değil böyle şeylerden de çok anlamaz en fazla mesaj, uygulama silme falan. Mailine, uygulama aboneliklerine, üzerine başka bir numara kayıtlı mı diye bile baktım. Belki çok paranoyakça biliyorum ama burada anlatamacağım şeyler var bunu bu şekilde yapmaktan başka, yani kanıt bulmaktan başka çarem yok. Hislerim kesinlikle aldatıldığımı söylüyor ama nasıl bulacağımı bilemiyorum

konuşup siliyordur muhtemelen, ben aldatıp bunu gizleyebilen bir erkek görmedim henüz çaktırmadan tetikte kalın.
ben de görmedim en iyi gizleyen de sadece iyi gizleyebildiğini sanıyor o kadar. evet takipteyim ona asla çaktırmıyorum ama neyi takip edeceğimi bilemez durumdayım şu an

WhatsApp hesabını silmeden kullandığı emojileri silemez. O da her gün yapılacak iş değil. Mutlaka bir açığını yakalarsınız tetikte kalın. Evde bilgisayar varsa belli etmeden WhatsApp web oturumu açarsanız görürsünüz konuşmaları.

Whatsapptan göndermesi sart degil. Diger yerlerde gonderdigi emojiler de siralamaya giriyor. Benim forumda veya instagramda kullandigim emoji whatsapptaki emoji ekraninda da cikiyor mesela.

Eger whatsappta bir sey yoksa baska platformlari kullaniyor veya mobil siteye gizli sekmeden giriyor olabilir.

evet zaten o yüzden şüpheye düştüm emoji sıralamasından dolayı. bence de öyle bir şey ama bunu nasıl bulucam ki sanırım bulamam

evet aynen. ahh, kurcaladığım yerleri bilseniz manyak mısın dersiniz ama kanıt bulmadan bu işi bitiremem. yine de dediğiniz gibi yapıyorum tetikteyim, rol yapıyorum yani. çok zor ama şu an başka bir seçenek yok gibi

Telefon markası ne

Hadi 1 yada 2sini görseniz yanlışlıkla basılmış derim ama kullanılmış. Genelde en başta d en son kullanılan çıkıyor zaten.
Sohbetleri sildiyse de geçmiş olsun bulamazsınız. Ama sadece wp değil, başka sosyal mecralarda da kullanılmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…