Bunu yaşayan varsa lütfen bana fikir versin kafam çok karışık

Whatsapta gizli sohbet kısmı var arşivlerde falan da gözükmüyor hatta şifreyle giriliyor bana da bir arkadaşım göstermişti öyle bir şet olabilir belki

ispatlarsam giderim o yüzden ispatlamak istiyorum bu şüpheyle yaşamaktansa kendi hayatıma bakarım daha iyi

Whatsapta gizli sohbet kısmı var arşivlerde falan da gözükmüyor hatta şifreyle giriliyor bana da bir arkadaşım göstermişti öyle bir şet olabilir belki
evet ayarlardan tüm kilitli sohbetleri temizle dediğinizde(şifre istiyor tabi ki) hepsi temizleniyor ve numaralar wp ekranına düşüyor. onu denedim hiçbir şey çıkmadı gizli sohbeti yoktu yani

Telegram Telegram Telegram. Hep söylüyorum en riskli yer orası. Bir kişi sohbeti silince karşıdan da siliniyor. Telegram bildirimlerine bakın açık mı kapalı mı ? Kendinize de Telegram indirin. Eğer gizli değilse kaçta girip çıkıyor görürsünüz

Offf hoş geldin yeni fobi, son kullanılan whatsapp emojileri Yalnız doğruysa bu durum adam da iyi profesyonelmiş.

Profesyonel erkek yoktur, görmek istemeyen kadın vardır. Çünkü her kadının genlerinde biraz fba’lık vardır
Hislerimiz yeter tabii ama bu adam iyi gizlemiş her şeyi, whatsapp emojilerine takılmış ama. Aklıma şey geldi Kanıt dizisindeki kusursuz cinayet yoktur, kusursuza yakın olanlar vardır.

Arkadaşımın eşi de kocasından şüphe duyuyordu. Kişisel bakım hassasiyeti, diyetler, spor salonları falan. Ama adam cihazları öyle temiz kullanıyor ki, hiçbir şey bulamadı.

Sonra bir gün bir adam aradı arkadaşımı ve dedi ki, kocanız benim karımla müthiş bir aşk yaşıyor.

Bu şekilde öğrenmenizi hiç istemem.

Sizinki de bir kadına kullanılmış o emojiler belli. Dikkat mi çekmeye çalıştı ne yaptı acaba?

çocuk var mı diyecektim ama yeni evliymişsiniz. Benim çocuklar telefonumdan emojilerle bir şeyler yapmaya bayılıyorlar, kilit açmadan da ekranı indirip arama kısmına emojileri giriyorlar, eşimin de yapıyorlar ve tuhaf tuhaf dolu şey var. Böyle biri de yapmış olabilir.

8 ay çok yeni. Hemen gaza gelme derim yine de. Elinde somut emare yok. Kalp öpücük vs emojisi direkt ihaneti işaret etmez ki. Sakin ol. Gözlemle. Olmadı direkt konuş derim. İçinde kurma sürekli.

telegram kullanmıyor ya çünkü mart ayından bildirimler duruyordu hala ben girip gördüm ilk

8 ay çok yeni. Hemen gaza gelme derim yine de. Elinde somut emare yok. Kalp öpücük vs emojisi direkt ihaneti işaret etmez ki. Sakin ol. Gözlemle. Olmadı direkt konuş derim. İçinde kurma sürekli.
en sağlıklısı bu zaten normal şartlarda haklısınız ama böyle bir şeyi direkt sorma cesaretim yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…