- 22 Şubat 2019
- 238
- 609
- 103
- 27
- Konu Sahibi muhteremhayalet
-
Whatsapta gizli sohbet kısmı var arşivlerde falan da gözükmüyor hatta şifreyle giriliyor bana da bir arkadaşım göstermişti öyle bir şet olabilir belkiKızlar eşimin telefonunda son kullanılan emojilerde bana atmadığı emojiler var alev emojisi, elleriyle kalp yapan emoji, mor şeytan vs. Whatsapp, instagrama falan baktım hiç kimseye atmamış. Emojiyi göndermesen sadece üstüne bassan da son kullanılanlarda çıkıyor biliyorum ama içimden bir ses birilerine attığı söylüyor. Nerelere bakabilirim nasıl öğrenebilirim. Ayrıca 3 ay önce numarası kayıtlı olmayan sadece ismi görünen bir hesap(profilde bir kızın fotoğrafı var) telegramdan selam yazmış kendisine ama telegram da kullanmıyor mesajı ilk ben gördüm açılmamıştı bile, gizli kullanıyor olsaydı silerdi diye düşünüyorum. Orayı çok ciddiye almadım açıkçası kızın fotoğrafı çok fake duruyordu çünkü telegramda falan dolandırıcı çok. Ama yine de içime bir kurt düştü başka uygulamalar kullanıyorsa vs diye. Ona sor demeyin eğer arkamdan bir şey karıştırıyorsa önlem alır. İçimden bir ses benden bir şeyler gizlediği yönünde. Karşılaşabileceğim tüm sonuçlara kendimi hazırladım sadece bilmek istiyorum. Her yere her şeye baktım hiçbir şey bulamadım. Ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık lütfen fikir verin
edit: cevap veren herkese teşekkür ederim, ilginiz bana yalnız olmadığımı tekrar hatırlattı iyi ki varsınız. gelişmelerden haberdar ederim
ispatlarsam giderim o yüzden ispatlamak istiyorum bu şüpheyle yaşamaktansa kendi hayatıma bakarım daha iyiEn kötü senaryoyu düşünürseniz. İspatlamış olmak size iyi hissettirecek ama gidemezseniz ya da affederseniz ihtimallerini düşündünüz mü? Çünkü bu kadar iyi saklayan gizleyen insanlar çok da manipüle yeteneği yüksek insanlar oluyor. Yani sizi ikna edecektir. Hazır mısınız bunlara?
evet ayarlardan tüm kilitli sohbetleri temizle dediğinizde(şifre istiyor tabi ki) hepsi temizleniyor ve numaralar wp ekranına düşüyor. onu denedim hiçbir şey çıkmadı gizli sohbeti yoktu yaniWhatsapta gizli sohbet kısmı var arşivlerde falan da gözükmüyor hatta şifreyle giriliyor bana da bir arkadaşım göstermişti öyle bir şet olabilir belki
Bunun pek olduğunu görmedim ama.. kadınlar genelde hep hisseder ve doğrudurBelki de boş paranoya. Belki gruplara ya da yakın arkadaşlarına yolladı o emojileri. Belki boşu boşuna kendini üzüyorsun. Her şüphenin içi dolu olmayabiliyor.
hiçbir sohbette yok emojilerBelki de boş paranoya. Belki gruplara ya da yakın arkadaşlarına yolladı o emojileri. Belki boşu boşuna kendini üzüyorsun. Her şüphenin içi dolu olmayabiliyor.
bence deBunun pek olduğunu görmedim ama.. kadınlar genelde hep hisseder ve doğrudur
8 aylık evliyiz 3 yıldır beraberizKaç yıllık evlisiniz?
Ay yuh yaaa 8 ayda karısında bulamadığı neyi bulmuş olabilir başkasında.8 aylık evliyiz 3 yıldır beraberiz
umarım öğrenirimAy yuh yaaa 8 ayda karısında bulamadığı neyi bulmuş olabilir başkasında.
Offf hoş geldin yeni fobi, son kullanılan whatsapp emojilerikesinlikle özellikle kullanıldığını düşünüyorum ben de emojilerin zaten ben wpden konuştuğunu da düşünmüyorum telefonu hep ortalıkta çünkü mesela dün gece ben koltuğa koymuştum onun telefonunu sabah aynı yerde aynı şekilde duruyordu ben işe giderken. eline bile almamış. bence başka platformlardan pc üzerinden olabilir gibi. silindiyse bulamam maalesef evet
Profesyonel erkek yoktur, görmek istemeyen kadın vardır. Çünkü her kadının genlerinde biraz fba’lık vardırOfff hoş geldin yeni fobi, son kullanılan whatsapp emojileriYalnız doğruysa bu durum adam da iyi profesyonelmiş.
Hislerimiz yeter tabii ama bu adam iyi gizlemiş her şeyi, whatsapp emojilerine takılmış ama. Aklıma şey geldi Kanıt dizisindeki kusursuz cinayet yoktur, kusursuza yakın olanlar vardır.Profesyonel erkek yoktur, görmek istemeyen kadın vardır. Çünkü her kadının genlerinde biraz fba’lık vardır
telegram kullanmıyor ya çünkü mart ayından bildirimler duruyordu hala ben girip gördüm ilkTelegram Telegram Telegram. Hep söylüyorum en riskli yer orası. Bir kişi sohbeti silince karşıdan da siliniyor. Telegram bildirimlerine bakın açık mı kapalı mı ? Kendinize de Telegram indirin. Eğer gizli değilse kaçta girip çıkıyor görürsünüz
en sağlıklısı bu zaten normal şartlarda haklısınız ama böyle bir şeyi direkt sorma cesaretim yok maalesef8 ay çok yeni. Hemen gaza gelme derim yine de. Elinde somut emare yok. Kalp öpücük vs emojisi direkt ihaneti işaret etmez ki. Sakin ol. Gözlemle. Olmadı direkt konuş derim. İçinde kurma sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?