Iphone kullanmıyorum ama şimdi denedim evet klavyede son kullanılan emojiler en üstte çıkıyor ama mesela daha önce kullanmadığım tişört ve fiyat etiketi emojiisi de var emoji geçmişinde. Benim klavye (swiftkey) tişört yazdığım an tişört emojisi çıkarıyor. Az önce de fiyat etiketi yazarken "fiyat" yazınca etiket emojiisi çıktı herhalde öyle kalmış orda. IPhoneda da varsa bu durum bazı emojiler oradan çıkmış olabilir bilemedim.
Yalnız yorumlarda çoğunluğun da buradan adamın aldattığı kanısına varıp sizi gaza getirmesine de anlam veremiyorum. Ortada henüz fol yok yumurta yok. Telefonu zaten sürekli oradaymış, bu kadar iz bırakmamasi için başka telefondan yapması lazım o zaman da emojiler bu telefonda ne alaka. Yakın arkadaşlara annesine falan göndermiş olabilir. Instada hikayelere cevap olarak atıp silmiş olabilir. İnstagram hareketlerim kısmına baktınız mı? Erkek gruplarında küfürlü muhabbetlerin arasına atıp sonra temizlemiş olabilir vs vs. Şu an bu kadar kafaya takacak bir şey yok ama içinize kurt düştüyse de bir süre gözlemleyin çaktırmadan. Emojileri de kendi telefonunuzda deneyin bir sure. Alakasız emojiler çıkacak mı sizin klavyede de bi bakın. Yani en kötü ihtimalle sanal birilerine yorum atmış gibi geldi bana