Bunun adi kiskanclik mi

Belinsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
494
197
48
Kizlar arkadasimla bir problemim var. Galiba artik arkadas degiliz ama sacma bir sey yüzünden bana cok tuhaf davraniyorlar. Sorun kilo.. Görünen tek neden. Esi kilosuyla ilgili dalga gecer ortam gerilir. Ben ise kisa ve normal kilodayim. Bu durumdan ben de rahatsiz oluyordum. Sanki aralarini varligimla bozuyormus gibi. O kilo aliyor ben zayif kaldikca bana karsi tavir almaya basladi gibime geliyor. Diger arkadasla beraber geziyorlar, ikisi de kilo vermeye calisiyor ama benim sucum ne. Motive etmeye calistim, eskiden benim de kilo problemim vardi cok acik yüreklilikle anlattim hep. Dikkat ettim yürüdüm onu da davet ettim. Tek sucum kendime dikkat etmek mi? Beni dislamalarinin görünen tek nedeni bu ve cok rahatsiz oluyorum bu durumdan. Neden arkadasligi böyle sacma sebeplerle sinirlar koyuyorlar. Ben burnu havada bir insan degilim, hep sevecen rahat davraniyorum. Kilo konusuyla sürekli asir nesirler yardimci olmaya calistim ama bu onlarin iradesi. Simdi bulusup geziyorlar ben yalniz kaldim. Bu sorun degil. Genel olarak neden kadinlar arasinda bu yaris var. Bu kiskanclik mi neden? Varligimla suclu duruma düsüyorum resmen, öyle bir tavir var. Sisman olursam benimle problemleri kalmaz gibime geliyor. Bu durumdan mutsuz ve rahatsizlar fakat benim sucum ne?

Ben yanlızca öyle olduğunu düşünmüyorum, başka sorunlar vardır bence, sen kıskançlık olarak düşünüp göz ardı ediyorsundur o ihtimali.

benim bir arkadaşımda sen zayıfsın yanımda gezme demişti komplekse giriyorum seni görünce demişti
o lafın üzerine bi daha konuşmadık karşılaşmadıkta , var yani böyleleri bilirim

Kendine asiri dikkat ediyorsan belki rahatsiz olmuslardir, hani bazi insanlar vardir ya caya davet edersin bir lokma yemez kilo almiyim diye, sen de farketmeden bu haller oluyorsa disarda belki ondandir

Kendine asiri dikkat ediyorsan belki rahatsiz olmuslardir, hani bazi insanlar vardir ya caya davet edersin bir lokma yemez kilo almiyim diye, sen de farketmeden bu haller oluyorsa disarda belki ondandir
Tam tersini yapiyorum daha cok yiyorum rahat ortam olsun diye. Hatta ben de iste memnun degilim artik dogumdan sonra söyle böyle deforme oldum diyorum elimden gelen bunlar. Kalan göbegim onlarinkinin yarisi bile degil ama elimden gelen bunlar. Kusurumu ariyorum resmen ama arkadasligimiz bitti bile böyle sacma bir konu =( Kilo problemi mutsuz ediyorsa da ben ne yaptim..

Ben yanlızca öyle olduğunu düşünmüyorum, başka sorunlar vardır bence, sen kıskançlık olarak düşünüp göz ardı ediyorsundur o ihtimali.
Enine boyuna düsünüp elimde kalan tek sey bu oldu zaten. Kilo problemi sürekli gündemde ve esi dalga geciyor kilosuyla, ben hep arkadasimin tarafinda olsam da beni artik istemiyor galiba.

aslında kıskançlık değil bunun altında yatan neden . galiba halimden anlamaz durumu

benim bir arkadaşımda sen zayıfsın yanımda gezme demişti komplekse giriyorum seni görünce demişti
o lafın üzerine bi daha konuşmadık karşılaşmadıkta , var yani böyleleri bilirim
Bunu cidden yüzüme söylese böyle üzülmem belki, nedenini bilirim. Ama beni disladilar resmen, hatam ne bilmiyorum bile

evet bencede kıskanıyorlar. amaaaan canım boşver beğenilen kıskanılan kişi olmanın tadını çıkar

aslında kıskançlık değil bunun altında yatan neden . galiba halimden anlamaz durumu
Iste anladigimi hissettirme icin hep dogumdan sonra esim beyenmiycek diye cok kafaya takiyorum diyordum, kilo vermeye calisiyoruz veririz hatta nolcak diyip kizlar dayanismasi ortami üretiyordum hatta spora bile baslamistik beraber o kendi kalinca devam etmedi pek ben de evde cocuga bakiyordum cikamadim. Ama ne yaptiysam durum bu, yalniz kaldim ve sucum nedir ki arkadasligini esirgedi benden o da yalniz evde biliyorum

Bunu cidden yüzüme söylese böyle üzülmem belki, nedenini bilirim. Ama beni disladilar resmen, hatam ne bilmiyorum bile
başka arkadaşın yok mu ? boşver takma sende başka arkadaşlar edin kendine
ben de çocuğum yok diye dışlanıyorum

başka arkadaşın yok mu ? boşver takma sende başka arkadaşlar edin kendine
ben de çocuğum yok diye dışlanıyorum
Iste benim yasitim o ikisi var yakinimda baska kimse de yok. Iyi kizlar ama bu tavirlari beni üzdü anlayamadim. Yalniz kalirim bu da gecer gide fakat bu kaderim oldu resmen. Kiskancliktan biktim, her yerde tuhaf bakislar, herkes birbirini kiskanir olmus hep bir sürtüsme.. Samimiyet ve gercek dostluk kalmamis. Kadin kadina yapiyor ya bunu ne düsüneyim gercekten yalniziz.

Enine boyuna düsünüp elimde kalan tek sey bu oldu zaten. Kilo problemi sürekli gündemde ve esi dalga geciyor kilosuyla, ben hep arkadasimin tarafinda olsam da beni artik istemiyor galiba.
Neden açık açık sormayı denemiyorsun. Belki yanlış anlıyorsundur, onların paylaşımın olacağı yerler olduğu için seni davet etmiyorlardır, yani 2 arkadaşım beni saf dışı bırakıp beraber hareket etmeye başlasa, aklıma son ihtimal olarak gelir beni kısķandıkları. Sorunu kendimde ararım öncelikle, patavaksızlık yapmışımdır, farkında olmadan kırmışımdır, yada kafa yapılarımız uyuşmuyordur.
Sor sende en sağlıklısı bu..

sadece kıskançlık olduğuna emin misin ? altında başka neden de olabilir kıskançlıkta olabilir , sırf kıskançlık yüzünden arkadaşına mesafe koyanları çok duydum hatta itiraf ettiler yani
neden görüşemiyoruz diye sordun mu hiç ?

Patavatsizlik yapacak kadar cok zaman gecirmedik ya da. Zaten keske onlara bunu soracak cesaretim olsa, bunu desem ortam daha da gerilir bundan da eminim =( Tavir ve hallerinden anladim bunu da. Bakislarindan. Inanmak istemiyorum ama esim de beni böyle teselli ediyor. Üzücü bir durum yardim edebilsem keske ama istenmeyen kisi oldum.

Bunu sormadim sürekli görüsmüyoruz ama yine de belli araliklarda görüsüyorduk. Simdi onu da yapmiyoruz artik görüsmek istemiyor galiba. Yürüyüse cikiyorum diye istersen gel dedim davet ettim. Whatupta online oldu okudu, cevap bile yazmadi. Yüzyüze bakiyoruz bir de. Görmezden gelmeye caliyor beni

Kuzenimin eside bu yuzden beni hic sevmez kuzenim surekli karisinin yaninda benim zayif olmamdan bahseder kadinda bana dusman gibi bakiyir gerci son zamanlarda biraz alisti bu duruma

sana karşı yanlış bir davranışım felan mı oldu eskisi gibi görüşemiyoruz diye sor yada cevap vermiyorsun bir yanlışım mı oldu bilmeden bişey mi yaptım diye sor bakalım bide

Kuzenimin eside bu yuzden beni hic sevmez kuzenim surekli karisinin yaninda benim zayif olmamdan bahseder kadinda bana dusman gibi bakiyir gerci son zamanlarda biraz alisti bu duruma
Arkadasimin esi de kizin kilolariyla dalga gecer ortam gerilir tabi bir ben zayifim ben rahatsiz olurum sanki aralarini bozuyormus gibi. Üzülüyorum bu davranislari hak ettigimi düsünmüyorum ama yalniz kaldim nihayetin de. Beni artik sevmeyecekler. Sebebi ise sacma bir konu =(

sana karşı yanlış bir davranışım felan mı oldu eskisi gibi görüşemiyoruz diye sor yada cevap vermiyorsun bir yanlışım mı oldu bilmeden bişey mi yaptım diye sor bakalım bide
Iste bunu dersem daha kötü olabilir. Eslerimizle birlikte bulustuk. Biz evden ayrilirken beni yolculayacaklarina bulusalim bulusalim diye yüksek sesle konustular beni zaten davet etmediler ama neden ben gidince ayarlamiyorsunuz. Esimi arkadaslari elini skti ama kizlar hep öperdi beni ama öpmediler uzaktan hoscakal dediler. Gözüme soka soka özellikle yapiyorlar bu durumda soru sorarsam bu duruma sevinecek gibi halleri var. Cünkü onlar özellikle beni önemsememye basladi. Üzülünce savas varmis da onlar kazanmis durumu olacak gibi =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…