Iste bunu dersem daha kötü olabilir. Eslerimizle birlikte bulustuk. Biz evden ayrilirken beni yolculayacaklarina bulusalim bulusalim diye yüksek sesle konustular beni zaten davet etmediler ama neden ben gidince ayarlamiyorsunuz. Esimi arkadaslari elini skti ama kizlar hep öperdi beni ama öpmediler uzaktan hoscakal dediler. Gözüme soka soka özellikle yapiyorlar bu durumda soru sorarsam bu duruma sevinecek gibi halleri var. Cünkü onlar özellikle beni önemsememye basladi. Üzülünce savas varmis da onlar kazanmis durumu olacak gibi =(
Artik karsilik vermemeye basladi gibi zaten. Konusacak ortamimiz kalmadi araya sogukluk girdi. Ben de dertlendim neden böyle oluyor, ne yaptim bir saygisizlik yapsam yine birsey demem ama durduk yere bu duruma düstüm. Istenmeyen bir insan gibi kaldim ortada. Dediginiz gibi kacmam mi lazim, zarari dokunur mu dersiniz?aslında karsılıklı konusarak çözülmeyecek bi problem değil..eşi sizin yanınızda dalga geciyorsa o da yanında sisman bi kadın alır ve eşine bak tek şişman ben değilim mesajı verir.evet sacma ama kilo problemi yüzünden bitme noktasına gelmiş bi duruma arkaslık denemez zaten.
aslında sizin ardınıza bakmadan kaçmanız lazım.
ne kadar üzülmüssünüz kıyamam yaa..
allah allah daha neler okuyacak bu gözlerim...
altında baska sebeplerde olabilir.
direk cal kapısını otur konus,böyle içten içten üzme kendini.
Tesekkür ederim, galiba kabullenmek lazim.Whatsapp'a mavi tik iyi ki geldi valla, oradan okuyup okumadığı anlaşılmıştır zaten. Bunların arkadaşlığı çok da önemli değil, daha sormanın manası yok bence.
Keske sicagi sicagina neden cevap vermedin bir sorun mu var diye sorsaydim. Gecistirecegini bildigim icin acik acik sormadim. Onun icin cözülmesi gereken bir konu degil ki uzlassin benile. Acik acik seni sallamiyorum artik dedi o cevap vermemesi zaten acik cevapti. Icim rahat degil yine de, siz buradaki arkadaslara icimi dökmek istedimsavaş baltalarımı çıkarcam şimdi...
cok zor bi durum fakat suan zaten istenmediğinizi hissediyosunuz,yani konusunca ne oldugu ortaya cıkar.ve savaşta kazanan olmaz.herkes kaybeder.
en azından ondanmı bundanmı,acabalarla sıkmazsınız canınızı.
Hic uzulmeye degmez. Benim gibi yap sende takma. Arkadasinda ya kendiyle barisik olsun yada biraz gayret edip kilo versin bu senin sorunun degil onun sorunu sende kendine gore arkadas bulursun. Hic bulamam fln deme insan bir yurus yapmak icin parka ciktiginda bile bir suru kisiyle karsilasip hic tanimadigi insanlara slm veriyor arkadaslik kuruyor. Sende kendine gore yeni arkadaslar bulursunArkadasimin esi de kizin kilolariyla dalga gecer ortam gerilir tabi bir ben zayifim ben rahatsiz olurum sanki aralarini bozuyormus gibi. Üzülüyorum bu davranislari hak ettigimi düsünmüyorum ama yalniz kaldim nihayetin de. Beni artik sevmeyecekler. Sebebi ise sacma bir konu =(
Tatlim benim esim yapmiyor kendi esi yapiyor biz geriliyoruz zaten. Bütün bunlari da onun izinden giderek kelimelerinden secerek konustum. Ben spor yapmak istiyorum dedi kapi actim anlayacagin. evet cok sacma kilo kiskancligi, keske olmasa elimde baska birsey olsa. Ya bu ya da ben nefret edilecek bir kizim da bana katlanamiyorlar. Bu ikisi de can skici zatenSorunun bu olduğunu düşünmüyorum ne alaka sen zayıfsın diye arkadaşlıklarını kesecekler çok çok fazla da kilolu değillerdir herhalde hepsi mi kilolu yani ayrıca siz neden yürüyüşe çağırıyorsunuz fikir veriyorsunuz bundan da rahatsız olmuş olabilir. Onunla birlikte gittiğinde eğer o diyet yapıyorsa sen de tok git mesela sadece birşeyler hiç. Bazen kilolu insanlar zayıf insanların yanında yemek yemek zorunda kaldığı içinde görüşmek istemiyor ne bileyim. Ama eşinin başkasının yanında dalga geçmesi de hoş değil.
Yabanci bir memlekette oldugum icin buldugum arkadaslara deger veriyorum iste verdigimle kaldim. Pek secenegim yok, olanlarla da aram iyi olsun istiyorum ama benim istememle olmuyor herkes kendi yolunu ciziyor. Yalniz kalmamin böyle sacma nedenleri olunca üzülüyorum. Hoc bir kizim, ve durum da bunlardan ibaret baska neden gelmiyor, olsaydi zaten o nedenlerle ilgili konu acardim =(Hic uzulmeye degmez. Benim gibi yap sende takma. Arkadasinda ya kendiyle barisik olsun yada biraz gayret edip kilo versin bu senin sorunun degil onun sorunu sende kendine gore arkadas bulursun. Hic bulamam fln deme insan bir yurus yapmak icin parka ciktiginda bile bir suru kisiyle karsilasip hic tanimadigi insanlara slm veriyor arkadaslik kuruyor. Sende kendine gore yeni arkadaslar bulursun
Tatlim benim esim yapmiyor kendi esi yapiyor biz geriliyoruz zaten. Bütün bunlari da onun izinden giderek kelimelerinden secerek konustum. Ben spor yapmak istiyorum dedi kapi actim anlayacagin. evet cok sacma kilo kiskancligi, keske olmasa elimde baska birsey olsa. Ya bu ya da ben nefret edilecek bir kizim da bana katlanamiyorlar. Bu ikisi de can skici zaten
Keske ankarada olsam da siz arkadasim olsaniz. Kadinlarin kendi aralarinda o kadar cok problemi kavgasi oluyor ki. Olgun kisilerin bu tür seyler yapip arkadasliklarini bozacaklarini sanmiyorum zaten. Buraya yaziyorum siz bir iki karsilik veriyorsunuz inanin cok minnettarimkocaman kadınlarız yahu,,,biriyle görüşmek istemiyorsan direk söylersin..bu ne böyle iki kadın bir olmus ortada fol yok yumurta yok arkadaslık kalmamıs.
sebep ne olursa olsun,sadece kilo da olmayabilir..bence direk konusup cözülemeyecek bişey yoktur.
bu yakışır arkadaslığa..
bence sen zayıflığının ve kıskanılıyo olmanın tadını çıkar.
fesatca düşünen,alttan alttan iş çeviren insanlardan kime ne yarar gelirki sanada gelsin.
cok deger veriyosan,paylasımınız cok olduysa ve zaten mantıken yapılması gereken nedir problem? diye sormak.
baktın cevap yok.
problem onlarmıs der hayatına bakarsın.
ankaradaysan ben seve seve arkadas olurum sana..
ayıp yaa
Arkadasimdi nihayetinde yalnizim burada hem komsum hem arkadasim neden aram bozulsun isteyeyim ki, ben deger veren bir insanim. Üzülüyorum bu kabullenme sürecim size döküyorum iste icimi..ya niye nefret edilecek kız olasınki,niye sana bu duyguları hissettiren insanlar hakkında üzülüyosun.
Artik arayip sormuyorlar zaten. Kiskanclik konusuna girmem de baska sebeplerim de oldu öncesi var ve dikkat ceken olaylar var. Hep iyi yaklastim ama bu duruma düstüm. Ne olacaksa oldu galiba zaten, yaris halinde gibiler. Ve arkadasligimiz bitiyor gibi. Beni istemediklerini anliyorum. Bir insan olarak da üzülüyorum nihayetinde.sende başka arkadaşlar edn bence benimde kilolu arkasım var hemde ortaokuldan bu yana sizin gibi 3 arkadasız bizde ama aramızda böyle seyler asla gecmedi baska problemler olabilir eşinin sizin yanınızda dalga geçmesi kötü her kadın kaldıramaz bu durumu yani biraz zaman bırak sende arma sorma bakalım ne olacak
Keske baska bir sorun olsa da ona üzülsem. Onlarin gözünde nasilim bilemiyorum. Itici geliyorum galiba, ne yapabilirim bilmiyorum. Ücümüz bulusuyoruz zaten benim sadece onlarla arkadasligim var, onlarin baska cevresi olabilir fakat benimle ortak degil. Biri yüz, biri de seksen falan galiba bilmiyorum, gencecik güzeller de. Ama dis görünüsüm yüzünden yargilanan benim galibaNe bicim aekadaslik bu ?
Yani bence sorun buysa cok ayip ediyorlar , etraflarinda eminimki tek zayif bayan sen drgiksin , hepsine böyle tavirmi alacaklar ..
Altinda baska sorun yoksa , sende koy mesafeni .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?