Daha önce de kilolu arkadaslarim oldu böyle birseyle karsilasmadim zaten. Insan karakterleri cok farkli. Bu sefer böyle oldu =( üzgünüm alisacagim sizden moral almak istedim saolun..Benim hic kilo problemim olmadi ama kilolu arkadaslarim cok oldu ne kiskanildim nede dislandim. Baska problem olmasin????? Eger yoksa umursama onemseme o sahisi
Bizimde yillardir komsumuz vardi Ailece 1.50 boyhndalarda , benimde noyum normaldir yani oyle mankenlik boyum yok . 1.67 boyundayim , ve hep rahatsizlardi boyumdan laf sokarlardi..Keske baska bir sorun olsa da ona üzülsem. Onlarin gözünde nasilim bilemiyorum. Itici geliyorum galiba, ne yapabilirim bilmiyorum. Ücümüz bulusuyoruz zaten benim sadece onlarla arkadasligim var, onlarin baska cevresi olabilir fakat benimle ortak degil. Biri yüz, biri de seksen falan galiba bilmiyorum, gencecik güzeller de. Ama dis görünüsüm yüzünden yargilanan benim galiba
Dediniz gibi olacak cünkü beklemekten baska yapabilecegim birsey yok. Kirilan da benim zaten, dediginiz gibi koca insanlar karar vermisler. Kendi halime cekilecegim araniza beni de alin diye aglayamam da benim de kendi grurum var.. üzücü iste ..benmde ortaokuldan bu yana görüştüğüm dostlarım var.arada gelip giden de cok oldu.beni üzen hırpalayan,arkamdan iş ceviren de...
dik durdum sadece.ben yanlıs yapmadığımdan emindim ve rahattım.diğer dostlar olarak artık hepimiz birbirimizin huyunu suyunu biliyoruz yine oluyo tartısmalarımız,fakat konusarak cözümleyebiliyoruz.
seninkiler seni kıskanmıs olabilirler,sen ters bi hareket yapmıs olabilirsin,yada ne bileyim gıcığın önde gidenisindir,,ama dediğim gibi kocaman hatunlar cocukca tripler..
boşver.
cevap vermiyorlarsa artık sende
arama sorma
ne olacagını bekle..
Dediniz gibi olacak cünkü beklemekten baska yapabilecegim birsey yok. Kirilan da benim zaten, dediginiz gibi koca insanlar karar vermisler. Kendi halime cekilecegim araniza beni de alin diye aglayamam da benim de kendi grurum var.. üzücü iste ..
Allah razi olsun o zaman rahatsiz ederim de ben seni buradansen kekti börekti yolla kargoyla,dedikodu can sıkkınlığı için ac skaypı,,alış veriş için 3g de baglan bana :)
sıkma canını,
allah baska deert vermesin.
Bütün bunlari düsünecek olgunluktayim zaten de iste önüne gecemiyorum. Dalga konusu arada gelip geciyor ama kendinmizle dalga geciyoruz durum büyütülmüs olmuyor bunlar kücük seyler. Güzel vakit gecirmek varken ben süsleneyim de ona buna güzel gözükeyim dedine düsmüs insanlar. Ben artik baska birsey anlayamiyorum. elimden geleni yaptim, olmuyor. Burada ic döküyorum isteEşi sizin yanınızda dalga geçtiği için rencide olmuş kendini kötü hissetmistir. Belkide eşi sadece sizi görünce böyle dalga geciyordur arkadasinizla.oda bu duruma bozulup mesafe koymuştur aranıza. Bide içten içe bu hoşunuza gidiyor gibi hissedebilir, psikolojisini bilemezsiniz bu durumda.
Dogru olani yapmissiniz. Galiba bu duruma care yok zaten. Kiskancligin önüne ne gecebilir..Keske böyle bir duygu barindirmasa icinde insanogluBizimde yillardir komsumuz vardi Ailece 1.50 boyhndalarda , benimde noyum normaldir yani oyle mankenlik boyum yok . 1.67 boyundayim , ve hep rahatsizlardi boyumdan laf sokarlardi..
Hicc takmiyordum kendi hallerine biraktim.
Bir sure sonrada gorusmedim onlarla .
Allah razi olsun o zaman rahatsiz ederim de ben seni buradancanim, iki lafin belini kirmayali ne kadar oldu. Kadin kadina samimi olmayi ne özledim..
Yurt disindayim canim, Türkiye de daha kolay oluyor arkadaslik iliskilerisen en kısa zamanda eşinin iş arkadaşlarını eşleriyle yemeğe al,yavas yavas cevre edinirsin böylece
Iste esimin arkadaslarinin esleriydi, kalmadi artik. Ne yapalim, bu da bizim hayatimiz, bir dönem de böyle gecsin, ileride hayat ne getirir bilemem ama umudumu kaybetmemek icin buradan ya da baska bir yerden moral almak istiyorumaynen..
nerede yaşıyor olursan ol,kimse seni istemesede yanında eşin var.
kendi komsularından fayda yoksa,yavasca çaktırmadan eşinin arkadaslarının eş yada sevgilileriyle arkadas ol.
Yurt disindayim canim, Türkiye de daha kolay oluyor arkadaslik iliskileri
Evet, napalim esimin isten gelen yolunu gözlüyorum her gün. Iyi tarafina bakiyorum, kimsenin dedikodusunu yapmiyorum günahini almadan evimde oturuyorum. Buna da sükür =)arkadaslık heryerde aynı da tabi orada daha kısıtlıdır.
zaten o tür arkadasların olup seni böyle gece vakti üzeceklerine hiç olmasınlar daha iyi.
kafan rahat olur en azından :)
ankaradan cok yolum gecti astide sabahlari beklemisligim var ayazda. vizeler icin bulusup özlem giderdigimiz yerdir. Severiz Ankara yi sogugu da bizimdir, kalabaligi dauzun zamandır her konuyla alakalı girdiğim bu siteye daha dün üye oldum.neden daha önce yapmadım bilmiyorum.ama burada en azından insanlar samimi ve acık.
kendi dostlarının dahi söylemeye cekinebilecegi herseyi söyleyip seni kendine getiriyorlar.
ve en güzeli bak bu saate sen baka sebepten ben baska sebepten muhabbet etme imkanımız oluyo.
ön yargı yada yargılama yok.
acaba bu da olmus olabilirmi diye fikir tartısılıyo.
yurtdısında nerdesin naparsın bilmiyorum ama ankarada hava ayaz...buzzz...burası cok sogukkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?