Bunun adi kiskanclik mi

Amin diyelim, ne de akici kolayca cözmüsün. Bravo pek basarlisin bu konuda icimi aydinlattin. Yalnizlik ömür boyu diyorlar da kulak arkasi ediyoruz demek ki..
 
Amin diyelim, ne de akici kolayca cözmüsün. Bravo pek basarlisin bu konuda icimi aydinlattin. Yalnizlik ömür boyu diyorlar da kulak arkasi ediyoruz demek ki..

Bazı konularda benimde başıma geldi, çünkü insan bazen çaresiz kaldığında bu tür konularda ve eşi bu yönden onu vurmaya çalışıyorsa zamanla anlamadan kompleks yapıyorlar ve hincini suçsuz insanlardan alabiliyorlar. Yani ben artık öyle düşünüyorum çünkü öyleggozlemledigim. Tabii aslında bu onların zayıflığı, yani yapabilecekleri şeyleri yapmazlar sonrada yapmayı basaranlardan kompleksleri yüzünden öfke duyarlar.

saçma mi dersen evet saçma. Ama aslında ben onlara da kizamiyorum. Dedim ya hoduk Kocalı yüzünden. .ister istemez zamanla etkileniyorlar. Bu konuda yapabileceğiniz birsey yok..

ama iddiaya girebilirim ki amaçlarını uygulayabilirlerse seninle yine SAHTE arkadaşlık kurmaya çalışacaklar. Ve kendilerini ispat etmeye çalışacaklar kendilerince.egolarini tatmin edecekler.ama bu sefer daha çok dikkat et.suphelerimiz doğru ise artık tam bir arkadaşlık olmasi söz konusu değil. Ki zaten gerçek arkadaş olsa kendini geri çekme nedenini bilirdiniz.

Boşver onlar birbirlerini işleyip dursunlar. Sen kendine ve esine bak o sana yeter..
 
Cok cok aciklayici olmus elinize saglik. Gercekten insan anlayamayinca asil dert oluyor. Simdi samimi olmaktan korkar oldum zaten. Aklindan ne geciyor bilemiyorum, beni sevmiyorsa bile gercekten bir laf soksa birsey yapsa da bunu anlasam. Uzun süreli sessizlikler zorlama konusmalar birsey caktirmamaya calismalar gercekten sinir bozucu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…