İnanamıyorum serbest bırakmak nedir illa canını mi alması lazım yavrunun şok oldum. Bence de başka çocukları varsa onlarda koruma altına alınmalı tutuklamiyorlar bari bunu yapsınlar.Serbest birakilmis pis cani. Elleri kirilasica. Devlet almali o zavalli yavruyu. Nasil goz yumarlar ya? 7 aylik bebege kiyan, cocuk buyudukce o siddetin dozunu da arttirir.
Bebek aglar, buna katlanamayacak olan yapmasin gercekten. Uyumaz, aglar, hasta olur. Oyuncak degil ki kosede oylece dursun.
Gormez olaydim videoyu bebegi kapip anneyi tekmeleyip kacasim geldiYa inanın böğrüme taş oturdu bugün gördüklerim karşısında
Denk gelmissinizdir hastane odasında 7 aylık bebeğini darp eden işkence eden o ş....sizi.. Nasıl bir vicdan merhamet yoksunlugudur bu aklım almıyor midem bulanıyor artık bebeklere çocuklara kadınlara hayvanlara yapılan eziyetler cinayetler bitmeyecek hiç ümidim kalmadı artık
İcime dert oldu inanın stresten başım dönüyor "neden durmuyor bu vahset?" sorusunun cevabını kendi içimde bulamıyorum size soruyorum kadınlar ve özellikle anneler siz cevap bulabilir misiniz
Nice can yitip gidiyor hiç farketmez ha insan olmus ha hayvan bunu yapanlarda bir zaman el kadar bebekti ne yaşayıp bu hale geliyorlar bilmiyorum
Ben de izleyemedim 3.5 aylık bebeğim var o geldi gözümün önüne o kadar savunmasızlar ki dediğin gibi onu koruması gerek korumuyorken üstüne şiddet gösterip eziyet ediyorken kim koruyacak o masumlarıBazı bebekler o kadar şanssız doguyor ki, kimi de ölüyor bir şekilde. İnsanın öz annesi bunu yaparsa kim koruyup kollar o bebegi başka. Ve psikolojisi ne olur ilerde.
Şahsen ben görüntünün ilerisini izleyemedim gözlerimi kapadım sütüm kesilir diye ama ne çare hüngür hüngür agladım.. Merhamet duygusu kalmamış milletimizde iyice. İnşallah ceza almıştır o kadın ve bebegi de almışlardır umarım.
Hastanede dövüyor kadın, aynı odada bulunan diger hasta da kameraya alıyorŞu iki çocuğunu döveni mi diyorsunuz babanız yapıyor size bunu diyen manyak mı?
İnan ben de içimden onu geçirdim kameraya başka bir bebegin refakatçisi çekiyor o kadın nasıl sabretti o bebek eziyet görürken sadece uyarmış dinlemeyip şiddete devam edince kameraya çekmiş hastane polisine göstermiş,orada ben olacaktım kadını yaka paça dışarı atar odanın kapısını kilitler hastaneyi ayağa kaldırırdım.Gormez olaydim videoyu bebegi kapip anneyi tekmeleyip kacasim geldi
Keske boyleleri anne olamasa
Kisirlastirilsin off keske gucum yetse dunyadaki tum masum varliklari koruyabilsem.
İnan korkunç ya bebeğin saçlarından tutup havaya kaldırıyor video da detaylı yok ama resimlerde çocuğu dövdüğü belliKaldıramıyorum ben, kendime gelip hayatin akısına bırakamıyorum kendimi..cok mu vuruyor, nasıl vurur ki 7 aylık bebege
Ah Ne talihsiz yavrular döverken zevk alıyordu o pislik ş..siz. bu masum bebek hastane de darp ediyor ağladığı içinŞu iki çocuğunu döveni mi diyorsunuz babanız yapıyor size bunu diyen manyak mı?
Neden dovuyor ne istiyor bebekten? Nasıl yapar bunu ya bazen bunu sorguluyorum Allahım sen buyuksun neden cocuklar bebekler bu acıları yasıyor nedenİnan korkunç ya bebeğin saçlarından tutup havaya kaldırıyor video da detaylı yok ama resimlerde çocuğu dövdüğü bellibebeğin yüzünü buzlamislar ama yavrum nasıl çaresiz ağlıyor vicdanım kanadı yüreğim parçalandı
Böyleleri anne olmamalı.Allah belasını versinAh Ne talihsiz yavrular döverken zevk alıyordu o pislik ş..siz. bu masum bebek hastane de darp ediyor ağladığı için
Kıyamam yaGerçektende bazı bebekler şanssız doğuyor.
2 gün önce gece acildeyken bir kadın geldi elinde küçük bebeğiyle acile. Ruh gibiydi kadın,tüp bebekle hamile kaldığı bebeği ölmüştü. Kucağında nasıl tutuyordu görmeniz lazım,görevlilere bile vermiyordu. Çok ağladı hastanede,o kadar üzüldüm ki. Çok geçmedi 1 saat sonra bu haberi okumuştum. Çok derinden etkilemişti. Şimdi o kadın anneyse bu bebeği için gözyaşı döken kadın ne,aynı kutsallıkta mı demiştim içimden. Aynı duygu nasıl birbirinden zıt şekilde hissediliyor anlamıyorum..
maalesef...İnanamıyorum serbest bırakmak nedir illa canını mi alması lazım yavrunun şok oldum. Bence de başka çocukları varsa onlarda koruma altına alınmalı tutuklamiyorlar bari bunu yapsınlar.
Allah belalarını versin diyeceğim ama serbest bırakılmış.Kıyamam yahayır biri esas anne diğeri şeytan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?