Bebek bağırsak enfeksiyonu geçiriyor o yüzden hastane de kalıyorlar bebek değil mi bu acıkır çişini yapar canı acır ağlar yani fıtratında bu var o cani de ağlıyor diye darp ediyorNeden dovuyor ne istiyor bebekten? Nasıl yapar bunu ya bazen bunu sorguluyorum Allahım sen buyuksun neden cocuklar bebekler bu acıları yasıyor neden
Aslında ne yapacaksın biliyor musun böyle pislikleri ayılara yem edeceksin atacaksın önüne yemin ederim 1 gr üzülmem asla.maalesef...
Bir de hasta zavalli yavrum, insan 10 kat daha fazla sefkat gosterir acisini hafifletmek icin...
Boylelerini alip kisirlastirip dogaya salacaksin... El kadar ya 7 aylik minicik.
Gucu ona yetiyor, hirsini ondan aliyor.
Ama işte korunmasi lazim o bebegin.
Basina bu kadar is geldi diye onun hincini da ondan almayacagi ne malum...
Ne ise yarar ki canım tedavi edilmez bu pislikler yoksa 7 8 çocuğu kim yapacak. Bunların ruhu vicdanı hasta yaşattığını yaşatacaksın misliyle.Psikoloji cok onemli. Bence psikolojik testler olmali. Onlari gecemeyen anne de olmamali, ogretmen de, cocuk bakicisi da ve buna benzer cocukla alakali isler yapamamali.
tabi canim, el kadar masuma acimayana ne aciyacagim ki...Aslında ne yapacaksın biliyor musun böyle pislikleri ayılara yem edeceksin atacaksın önüne yemin ederim 1 gr üzülmem asla.
Kesinlikle bunu biz ellerimizle yaparsak o pisliklerden bir farkımız kalmaz en iyisi vahşi hayvanlara yem etmek.tabi canim, el kadar masuma acimayana ne aciyacagim ki...
İşte ahirette Allah muhakkak o emanete ihanetin hesabini soracak ama bu dunyada da olmali bedeli.
Bunun bir çözümü yok maalesefBu konuyla duydum böyle bir olay olduğunu ama izleyemem sanırım, bakmadım habere...
Olan hep çocuklara, masumlara oluyor zaten... Canım benim...
Muhtaçlara işkence yapan insanlara öyle öfke duyuyorum ki... Bazen de diyorum o da hasta bir insan belli ki.
Maalesef her şey zincirleme şeklinde ilerliyor genelde, nasıl bir ailede yetişti o insan da kim bilir, bir yerde bu zincir kırılmalı.
Gerçekten keşke bir hal çaresi olsa böylelerin ebeveyn olması engellenebilse. Öğretmenlik için de aynı şekilde.
Bunun bir çözümü yok maalesef
Ya inanın böğrüme taş oturdu bugün gördüklerim karşısında
Denk gelmissinizdir hastane odasında 7 aylık bebeğini darp eden işkence eden o ş....sizi.. Nasıl bir vicdan merhamet yoksunlugudur bu aklım almıyor midem bulanıyor artık bebeklere çocuklara kadınlara hayvanlara yapılan eziyetler cinayetler bitmeyecek hiç ümidim kalmadı artık
İcime dert oldu inanın stresten başım dönüyor "neden durmuyor bu vahset?" sorusunun cevabını kendi içimde bulamıyorum size soruyorum kadınlar ve özellikle anneler siz cevap bulabilir misiniz
Nice can yitip gidiyor hiç farketmez ha insan olmus ha hayvan bunu yapanlarda bir zaman el kadar bebekti ne yaşayıp bu hale geliyorlar bilmiyorum
Bence yeterli farkındalık , bilinçlenme ve eğitimle bir şeyler hafifleyebilir, bazı eksikler var bu anlamda diye düşünüyorum.. Videoya çeken de öylece bakmış...
Kadın da serbest bırakılmış... 7 aylık çocuğunu döven 2 dkda pişman mı olacak, düzelecek mi.. Ceza ya da psikolojik yardım yok mu? Eh işte böylece devam edecekler... O çocuk nasıl biri olacak acaba, eğer büyüyebilirse?
Çekerken sürekli konuşuyor zaten dil farklı ama yapma falan diyor herhaldeAslında düşününce video daha iyi, bu kadının nasıl biri olduğunun kanıtı olmuş ama çekerken de müdahale edebilirdi sanırım... Zaten sonuç nolmuş ki? Serbest kalmış...
Bu tarz konularda nasıl serbest bırakılır anlamıyorum anında şikayetle birlikte psikiyatr ve psikologlar da devreye girmeli.. Bu davranışın kaynağı tespit edilmeli bence. Her olay için böyle olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?