Bunun adı vahşet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden dovuyor ne istiyor bebekten? Nasıl yapar bunu ya bazen bunu sorguluyorum Allahım sen buyuksun neden cocuklar bebekler bu acıları yasıyor neden
Bebek bağırsak enfeksiyonu geçiriyor o yüzden hastane de kalıyorlar bebek değil mi bu acıkır çişini yapar canı acır ağlar yani fıtratında bu var o cani de ağlıyor diye darp ediyor

Aslında ne yapacaksın biliyor musun böyle pislikleri ayılara yem edeceksin atacaksın önüne yemin ederim 1 gr üzülmem asla.

Psikoloji cok onemli. Bence psikolojik testler olmali. Onlari gecemeyen anne de olmamali, ogretmen de, cocuk bakicisi da ve buna benzer cocukla alakali isler yapamamali.
Ne ise yarar ki canım tedavi edilmez bu pislikler yoksa 7 8 çocuğu kim yapacak. Bunların ruhu vicdanı hasta yaşattığını yaşatacaksın misliyle.

Aslında ne yapacaksın biliyor musun böyle pislikleri ayılara yem edeceksin atacaksın önüne yemin ederim 1 gr üzülmem asla.
tabi canim, el kadar masuma acimayana ne aciyacagim ki...
İşte ahirette Allah muhakkak o emanete ihanetin hesabini soracak ama bu dunyada da olmali bedeli.

tabi canim, el kadar masuma acimayana ne aciyacagim ki...
İşte ahirette Allah muhakkak o emanete ihanetin hesabini soracak ama bu dunyada da olmali bedeli.
Kesinlikle bunu biz ellerimizle yaparsak o pisliklerden bir farkımız kalmaz en iyisi vahşi hayvanlara yem etmek.

Bu konuyla duydum böyle bir olay olduğunu ama izleyemem sanırım, bakmadım habere...
Olan hep çocuklara, masumlara oluyor zaten... Canım benim...
Muhtaçlara işkence yapan insanlara öyle öfke duyuyorum ki... Bazen de diyorum o da hasta bir insan belli ki.
Maalesef her şey zincirleme şeklinde ilerliyor genelde, nasıl bir ailede yetişti o insan da kim bilir, bir yerde bu zincir kırılmalı.
Gerçekten keşke bir hal çaresi olsa böylelerin ebeveyn olması engellenebilse. Öğretmenlik için de aynı şekilde.

Bunun bir çözümü yok maalesef

Nefret ve ofke cok cabuk yayilan duygular negatif seyler kolay tesir ediyor.
Genelde siddet uygulayan insanlar yasadigi bir kotulugu baskasindan cikartiyor bunun ilerlemisi siddet oluyor.
Daha hafifleri kizini oglunu sevmeyen veya ezen anne babalar oluyor.
Izlemedim ama yazdiklarinizi okumam yetti.

Anne olmayi hak etmiyor gibisinden dusunuluyor ama kim hak ediyor ki insan cok iyi olsa bile hak etmez Allah nasip eder.
Hayirda ser serde hayir var Allah bilir biz bilemeyiz.

Bunun bir çözümü yok maalesef

Bence yeterli farkındalık , bilinçlenme ve eğitimle bir şeyler hafifleyebilir, bazı eksikler var bu anlamda diye düşünüyorum.. Videoya çeken de öylece bakmış...
Kadın da serbest bırakılmış... 7 aylık çocuğunu döven 2 dkda pişman mı olacak, düzelecek mi.. Ceza ya da psikolojik yardım yok mu? Eh işte böylece devam edecekler... O çocuk nasıl biri olacak acaba, eğer büyüyebilirse?

simdi bu annemi anne olmak bumu ya kahretsin suna bak yavrum videoda 30.saniyede bogazindaki parcadan tutup kaldirdigi icin nefesi kesiliyor ya Allah belasini versin gece gece agladim ya nasilda agliyor bide hasta kuzum yaabenim kizim 6 aylik ben sacinin telne kiyamazken bir anne bunu nasil yapar ya bide serbest brakilmis kopekk insallah o cani kadinin elinden alinmisdirr

Bebek basil dövülür yaa, minnacik masumlar?? Hele de bir anne nasil yapar bunu? Kizim aglayinca benim yüregim parcalaniyor, canini yakmayi asla asla düsünemem bile.. Bunu yapan kesinlikle ruh hastasi olmali. Tabi ona bebek emanet edilmemeli, umarim koruma altina almislardir

Bebekler zaten savunmasız ve derdini anlatamıyor hemde rahatsız yazık yavruya Allah ıslah etsin o kadını.

Yazık keşke elden birşey gelse ne çare.
Dünya şiddet zincirine döndü.
Her tarafta bir ölüm bir şiddet bir tecavüz.

Sonra bu zavallı bebeler büyüyecek (tabi öldürmezlerse)
Büyüyüp belki evlenecek ve belki eşini dövecek.
Sonra biz ah pis şerefsiz nasıl karısını dövmüş! Diyeceğiz.
Çocuk ne şartlar altında büyütecek te tohumu nasıl atacaklar da vatana millete nasıl bir evlat olacak.
Ah ah. Allah isteyen herkese değil de,
Hakedene versin evlat..

Haberi izlememiştim burada okuduktan sonra merak edip baktım
Video çeken kadın neden müdahale etmiyor ne kadar duyarsız bir toplumuz. Ben orada video çekmezdim o an . Böylelerini kısırlaştırıp ömür boyu üremelerini engellemeleri lazım , anne değil bunlar.

Aslında düşününce video daha iyi, bu kadının nasıl biri olduğunun kanıtı olmuş ama çekerken de müdahale edebilirdi sanırım... Zaten sonuç nolmuş ki? Serbest kalmış...

Aslında düşününce video daha iyi, bu kadının nasıl biri olduğunun kanıtı olmuş ama çekerken de müdahale edebilirdi sanırım... Zaten sonuç nolmuş ki? Serbest kalmış...
Çekerken sürekli konuşuyor zaten dil farklı ama yapma falan diyor herhalde

O kadar derin konular ki. Bugün o üzüldüğümüz yavrucak, ileride bela okuduğumuz anne olacak. Kısır döngü.. Kadınlar kötü şartlarda yaşıyor. Şiddet ile büyüyor, sevgisiz, ilgisiz. Evlilikleri berbat. Korunmak onlara göre ya yasak, ya günah. Kimi suçlayacağımı bilmiyorum. Bence bir şekilde herkes tedavi olmalı. Mesela bunu çeken diğer hasta. O normal mi sizce? Ben izleyemezken videoyu, o nasıl çekti bunları bilmiyorum.
Çok büyük öfke var içimizde. Gerçekten kötü durumdayız.

Bu tarz konularda nasıl serbest bırakılır anlamıyorum anında şikayetle birlikte psikiyatr ve psikologlar da devreye girmeli.. Bu davranışın kaynağı tespit edilmeli bence. Her olay için böyle olmalı

Çocuğu öldürmesini beklemek daha mantıklı gelmiş olmalı.

Bugün ikinci kez cinayet işleyen, bir çok suçu bulunan, söylediklerinin hiç bir şekilde kanıtı olmayan (ki olsa ne olur) rezil pislik bir adama 18 sene verdiler, sadece 18 sene. Ağır tahrik altında cinayet işlemiş. İkinci kez. Yani asla 18 sene yatmayacak, bilemediniz 10 sene sonra dışarıda. Hayat o kadar ucuz ki. Sen 20 sene 30 sene gözünden sakın, pisliğin biri gelsin yavrunu bilmem kaç yerinden bıçaklasın. Bunun bile bedeli ortada. Delirmemek elde değil. Biri karnımda iki çocuğum için de çok endişeliyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…