Evet arkadaşa katılıyorum sevgilisi felan olabilr canım çaktırmadan kurcalayabilirsin biraz bence. cocukla araniz nasil Ki konusuo musunz aranız ne durumda yni
Seni yerim agsjajdlsjfşYa sen nasil benim sevgilimin facesine oyle seyler yazarsin seni yolarim kacinci kattasin bulcam yarin ordayim!
Sair burda o kiz sevgilisidir demek istemisSeni yerim agsjajdlsjfş
Ya sen nasil benim sevgilimin facesine oyle seyler yazarsin seni yolarim kacinci kattasin bulcam yarin ordayim!
Kıza gıcıklığına yazmaya devamarkadaşlar hoşlandığım biri vardı geçenlerde beni eklemiş face resmimi filan beğendi yorum yaptı geçen ortak tanıdıklarla çatıda çay keyfi diye resim paylaşmış arkadaşları bizim apartmanda oturuyor bende alt kattayız haberimiz yok :) yazdım oda sizin için sobayı yaktık :) yazmış ne kadar düşüncelisiniz ya dedim afiyet olsun dedim kapattım sonra başka bir kız aaa neden alt komsunuzada bir bardak ayarlmadınız yazmış oda aklımıza gelmedi yazmış sonra kız aa ismimi yazarak... ciğinizide ayırın yazmış sonra çoçuk yorumların hepsini silmiş
ya kıza yazamamda çoçuk tüm yorumları sildikten sonra yine resimlerimi beğendi geçende birşey paylamıştım zıttı bir cevap yazmış bende sinir oldum bende sildim o paylaşımıKıza gıcıklığına yazmaya devamniye silmiş sor bakalım.
aynen bide tubacıgınızıda alın dememişmi saçını başını yolasım geldikız kimse kıskanmış, laf vurdurmuş
aynen bide tubacıgınızıda alın dememişmi saçını başını yolasım geldidermişim ama kızı tanımıyorum yani hakkı yok böyle birşey demeye birde çoçuk tüm yorumları sildikten sonra yine resimlerimi beğendi geçende birşey paylamıştım zıttı bir cevap yazmış bende sinir oldum bende sildim o paylaşımı
yaa öylemı dersinnnnhem silip hem de resimleri beğeniyorsa
hangisi tutarsa modundaikinize de boncuk dağıtıyor işte. onun biraz daha ileri olabilir. haliyle sorun olmasın kaybetmeyeyim diye düşünerek silmiştir. ama sana yazmaya da devam.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?