• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun anlamı nedir?

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
53
32
arkadaşlar hoşlandığım biri vardı geçenlerde beni eklemiş face resmimi filan beğendi yorum yaptı geçen ortak tanıdıklarla çatıda çay keyfi diye resim paylaşmış arkadaşları bizim apartmanda oturuyor bende alt kattayız haberimiz yok :) yazdım oda sizin için sobayı yaktık :) yazmış ne kadar düşüncelisiniz ya dedim afiyet olsun dedim kapattım sonra başka bir kız aaa neden alt komsunuzada bir bardak ayarlmadınız yazmış oda aklımıza gelmedi yazmış sonra kız aa ismimi yazarak... ciğinizide ayırın yazmış sonra çoçuk yorumların hepsini silmiş :(

evet kıskanmış zaten bende onu anladım ama oda böyle bir yorum yapınca silmiş hepsini :( o kızlamı arasında bırşey var acaba :(

Evet arkadaşa katılıyorum sevgilisi felan olabilr canım çaktırmadan kurcalayabilirsin biraz bence. cocukla araniz nasil Ki konusuo musunz aranız ne durumda yni

Evet arkadaşa katılıyorum sevgilisi felan olabilr canım çaktırmadan kurcalayabilirsin biraz bence. cocukla araniz nasil Ki konusuo musunz aranız ne durumda yni

ya aslında o kuzenımın akrabası oluyor bana bigün otururken kuzenım dediki sizi çok yakışıtıryorum benim aklımda aslında öyle birşey yoktu biz sadece bayram düğün vs. görüşüyoruz çoçukla görüğümüzde selamlaşıyoruz konusuyoruz oda görse konusur bende görsem konusurum bende ekli değildi ama ekledi faceden sonra resimlerimi beğendi yorum yaptı o öyle yapınca bende cesaret alıp yazım dedim yazdım başıma bunlar geldi :(

Kız kiskanms zaten bide çocuğun sanki kız arkadaşı gibi bisey

arkadaşlar hoşlandığım biri vardı geçenlerde beni eklemiş face resmimi filan beğendi yorum yaptı geçen ortak tanıdıklarla çatıda çay keyfi diye resim paylaşmış arkadaşları bizim apartmanda oturuyor bende alt kattayız haberimiz yok :) yazdım oda sizin için sobayı yaktık :) yazmış ne kadar düşüncelisiniz ya dedim afiyet olsun dedim kapattım sonra başka bir kız aaa neden alt komsunuzada bir bardak ayarlmadınız yazmış oda aklımıza gelmedi yazmış sonra kız aa ismimi yazarak... ciğinizide ayırın yazmış sonra çoçuk yorumların hepsini silmiş :KK43:
Kıza gıcıklığına yazmaya devam ;) niye silmiş sor bakalım.

Kıza gıcıklığına yazmaya devam :KK66: niye silmiş sor bakalım.
ya kıza yazamamda çoçuk tüm yorumları sildikten sonra yine resimlerimi beğendi geçende birşey paylamıştım zıttı bir cevap yazmış bende sinir oldum bende sildim o paylaşımı :D

kız kimse kıskanmış, laf vurdurmuş
aynen bide tubacıgınızıda alın dememişmi saçını başını yolasım geldi :D dermişim ama kızı tanımıyorum yani hakkı yok böyle birşey demeye birde çoçuk tüm yorumları sildikten sonra yine resimlerimi beğendi geçende birşey paylamıştım zıttı bir cevap yazmış bende sinir oldum bende sildim o paylaşımı :KK70:

aynen bide tubacıgınızıda alın dememişmi saçını başını yolasım geldi :KK70: dermişim ama kızı tanımıyorum yani hakkı yok böyle birşey demeye birde çoçuk tüm yorumları sildikten sonra yine resimlerimi beğendi geçende birşey paylamıştım zıttı bir cevap yazmış bende sinir oldum bende sildim o paylaşımı :KK70:

hem silip hem de resimleri beğeniyorsa
hangisi tutarsa modunda :D ikinize de boncuk dağıtıyor işte. onun biraz daha ileri olabilir. haliyle sorun olmasın kaybetmeyeyim diye düşünerek silmiştir. ama sana yazmaya da devam.d

hem silip hem de resimleri beğeniyorsa
hangisi tutarsa modunda :KK70: ikinize de boncuk dağıtıyor işte. onun biraz daha ileri olabilir. haliyle sorun olmasın kaybetmeyeyim diye düşünerek silmiştir. ama sana yazmaya da devam.d
yaa öylemı dersinnnn :( ya kuzenıne sordum çaktırmadan ama aralarında bişey yok dedi kız yorum yapınca tüm yorumları sildi bende tavrını koymak için sildi sandım sonuçta ben yamzışım onu ilgilendirmez

birde ben bişey paylaştım bana zıttı bir cevap verdi bende sildim paylaşımı kötümü yaptım acaba

Back
X