bunun icin bi insan evden mi kovulur?

okurken hem şaşırdım hem çok üzüldüm olaydan sonraki tutumu ne hala senden uzakmı tamam belki özür dilemez ama en azından yaklaşmaya çalışır
eğer hala sert ve tavırlı davranıyorsa çok zor birdurumdasın hakikaten allah yardımcın olsun annenle falan durumu değerlendirip ne yapacağınıza birlikte karar verseniz daha iyi olur evden ayrılman gerekirse ayrıl ama çok iyi düşün taşın hesabını ona göre yap sonradan geri dönüş zor olur canım

Benim babamda bana yapar mı böyle acaba diye düşünmekten alamadım kendimi. Halam 35 ine geldi. O da okudu , çalışıyor. Dedem gıkını çıkarmaz. Babanın yaptığı insanlığa sığmaz. Tek başına bir evde kalmak kolay mı. Allah'ım sen ıslah et böyle insanları.

Annende mi bir şey diyemedi? Benim babam bana senden nefret ediyorum ne zaman defolup gideceksin bu evden dese, annem onun.............. :D
Sen biraz sabırlısın sanırım. Birazda iyimser. Ben olsam yediremez giderdim herhalde. Çok kötü bir durum. Allah'tan okumuşsun. Kendi paranı kazandığın sürece, onun eline bakmadığın sürece rahatsın. Üzülme, sık dişini son sınava kadar... :26:

okurken hem şaşırdım hem çok üzüldüm olaydan sonraki tutumu ne hala senden uzakmı tamam belki özür dilemez ama en azından yaklaşmaya çalışır
eğer hala sert ve tavırlı davranıyorsa çok zor birdurumdasın hakikaten allah yardımcın olsun annenle falan durumu değerlendirip ne yapacağınıza birlikte karar verseniz daha iyi olur evden ayrılman gerekirse ayrıl ama çok iyi düşün taşın hesabını ona göre yap sonradan geri dönüş zor olur canım

annem hayir ayrilma burasi senin de evin diyor...o gitsin sIkIysa diyor. ona göre evde durmam lazim..zaten o öyle ugrasmasa cekip gitmistim...

Benim babamda bana yapar mı böyle acaba diye düşünmekten alamadım kendimi. Halam 35 ine geldi. O da okudu , çalışıyor. Dedem gıkını çıkarmaz. Babanın yaptığı insanlığa sığmaz. Tek başına bir evde kalmak kolay mı. Allah'ım sen ıslah et böyle insanları.

allah korusun insallah baban böyle biri degildir...su an uzun bir tatilindeyim, okullar kapali yaz tatili ve calismayip evde uzun süre durdugumdan beri piskolojimin gitgide bozuldugunu farkediyorum...mümkün oldugunca uzak durmaya disarda alisveriste veya sporda zaman gecirmeye calisiyorum..annemin tavsiyesi bu ve su ana kadar isime yaradi:/ kendisi de beni evde yalniz birakmak istemiyor...anlyicaniz disarisi evden daha emniyetli benim icin cünki her an dayak kapi önüne konulma olasiligi var..annem evdeyken bu kadar olmuyor ama o evde yokken babam iyice bos buluyor ortaligi...hatta türkiyeye izine gitmeyi planliyordu ve sirf ben evde yalniz durmayim diye gitmeyecek (onun gidecegi zaman cünki benim i$im ba$lami$ oluyor ve beraber gitme olasiligi yok)...su an öyle böyle idare ediyorum babam hala yokmusum gibi davraniyor...

Annende mi bir şey diyemedi? Benim babam bana senden nefret ediyorum ne zaman defolup gideceksin bu evden dese, annem onun.............. :D
Sen biraz sabırlısın sanırım. Birazda iyimser. Ben olsam yediremez giderdim herhalde. Çok kötü bir durum. Allah'tan okumuşsun. Kendi paranı kazandığın sürece, onun eline bakmadığın sürece rahatsın. Üzülme, sık dişini son sınava kadar... :26:

ne güzel böyle bir annenin olmasi.benim annem kendi meselesi olmadigi sürece kimseyle kavga felan etmez...kötü olmak istemez. su an babamla tekrar iyiler.

Ýasadiklariniza gercekten cok uzuldum bi baba evladina ozelliklede kiz cocuguna bunu nasil yapar derken yurtdisinda yasadiginizi ögrendim ve saskinligim gitti nedense!Burdaki türklerin %90nin dini imani para oldugu icin gözleri evlatlarini bile görmez.Paraniza bile el koyduguna göre sanirim babanizin sizden maddi beklentileride var 27 yasinda yetiskin bi insansiniz tek odali bi eve cikin patirtisiz kuturtusuz kendi kendinize yasayin babanizinda agiz kokusunu cekmeyin.Allahim daha neler duyucaz yaa annesini döven cocuklarmi istersiniz evinden kizini kovan babalarmi bunlari duydukca gözumun yasina kiyamayan babami kaybettigime bi kez daha yaniyorum ne adaletsiz dunya bu böyle:43:

Ýasadiklariniza gercekten cok uzuldum bi baba evladina ozelliklede kiz cocuguna bunu nasil yapar derken yurtdisinda yasadiginizi ögrendim ve saskinligim gitti nedense!Burdaki türklerin %90nin dini imani para oldugu icin gözleri evlatlarini bile görmez.Paraniza bile el koyduguna göre sanirim babanizin sizden maddi beklentileride var 27 yasinda yetiskin bi insansiniz tek odali bi eve cikin patirtisiz kuturtusuz kendi kendinize yasayin babanizinda agiz kokusunu cekmeyin.Allahim daha neler duyucaz yaa annesini döven cocuklarmi istersiniz evinden kizini kovan babalarmi bunlari duydukca gözumun yasina kiyamayan babami kaybettigime bi kez daha yaniyorum ne adaletsiz dunya bu böyle:43:

canim basin sagolsun mekani cennet olsun babanin...allah sevdigi kullari hemen yanina alirmis:(

bu konuda haklisin, burdakilerin dini imani para. babamn kendi babasi da böyleydi para icin neler yapmadi ki...

maddi beklentileri bencede var parama ondan el koydu ve sürekli parayi konu ediyor. hatta söyle bir sey olmusdu daha yakinda: disari cikmistik babam ve kardesimle..benzin bittigi icin istasyonunda durduk..bende sicak oldugu icin "baba ordan bi kücük $i$e su alsana tam olarak kac para ödedin onu da söyle veriyim hemen" dedim ve cüzdanimi cikarttim. ne yapti bilyiomsunuz...bana bagirdi ve dedi ki "oh iyi oldu canim ben mi önce ödeycegim yani, yok öyle"..cok zoruma gitti beklenmedik bi anda öyle bir bagrarak söyler ki zoruna gider insanin..
böyle birisi iste o...

annem onu sevmedigi icin keske ölsede kurtulsam su adamdan nefret ediyorum ne piskopat bi insan o bir ruh hastasi dikkat edin ona bile dedi dün...

Son düzenleme:
canim basin sagolsun mekani cennet olsun babanin...allah sevdigi kullari hemen yanina alirmis:(

bu konuda haklisin, burdakilerin dini imani para. babamn kendi babasi da böyleydi para icin neler yapmadi ki...

maddi beklentileri bencede var parama ondan el koydu ve sürekli parayi konu ediyor. hatta söyle bir sey olmusdu daha yakinda: disari cikmistik babam ve kardesimle..benzin bittigi icin istasyonunda durduk..bende sicak oldugu icin "baba ordan bi kücük $i$e su alsana tam olarak kac para ödedin onu da söyle veriyim hemen" dedim ve cüzdanimi cikarttim. ne yapti bilyiomsunuz...bana bagirdi ve dedi ki "oh iyi oldu canim ben mi önce ödeycegim yani, yok öyle"..cok zoruma gitti beklenmedik bi anda öyle bir bagrarak söyler ki zoruna gider insanin..
böyle birisi iste o...

annem onu sevmedigi icin keske ölsede kurtulsam su adamdan nefret ediyorum ne piskopat bi insan o bir ruh hastasi dikkat edin ona bile dedi dün...

Saol canim ben bu allah seven kulunu erken alira iyice inanmaya basladim gercekten böyle babalari görüncede allahimin gucune gitmesin ama neden diyorum bazen neden benim babam?Ama kabullendim tabii artik ölenle olunmuyoda böyle babalarlada yasanmiyo sanirim annende calisiyo tatlim,sende, bi kardesinden daha bahsetmissin sanirim sizin yaninizda yer alan bence annen babana bu kadar nefret doluysa hem kendi hemde sizin hayatinizi zehir ettirmeyin alin ayri bi evde hep beraber yasayin oda görsün herseyin parayla olmadigini:41:cok sinir oluyorum yaa burdakileri bi nasilsin iyimisin desen ise gittim isten geldim para lazim der yani o derece gözleri kör olmus resmen para ugruna ama neler kaybediyolar farkinda olmadan en basidi yarin öbür gün olduklerinde bi allah rahmet eylesin diyen evlatlari bile olmiycak:50:Ne zavalli insanlar

canim evet almanyakiler aynen böyle maalesef...dinleri imanlari para...sinir oluyorum ama maalesef degistiremeyiz..sen bi dedemi görseydin.buraya isci olarak gelmis ve adam hic bisey harcamadi zengin oldu geri öyle döndü türkiyeye. cimriligi öyle bir abatrmisti ki adam resmen yikanmiycak su gitmesin diye.hani bu neyse kendine zarar ama baskalarinin da haklarina göz dikip ellerinden almisligi var..örnegin ortak binanin kiralarini kendi üzerine gecirmis..bi sinir olurdum izine gittigimizde bizi soyup sogana cevirirdi gizlice esyalarimizi karistrip biseyler varmi diye bakardi. hey allahim simdi öbür tarafta o onun hesabini allaha veriyor. ama böyle birinin oglu da benim babam iste...
son yazdiginda öyle haklisin ki.insan öldügünde ruhu dua almak ister ama böyle birinin arkasindan kim dua eder ki?

evde ayrilma meselesi benim cok kafami kurcaliyor...aslinda adam zaten kovmus istenmyiorum..bi babanin kizina böyle demesi cok agir..heran hersey olabilir ve olsa da annemin benimnle gelecegini sanmiyorum..

hey allahim bazi kizlarin rahatlik kicina batar evden kacarlar, ben de kovuluyorum ve hala burdayim:37:

sinavimi beklyiorum...

canm evet cok üzücü birsey ama sonucta gercek bu...

kac gün gecti özr dilemedi...suan isten yeni geldi ve karsimda. yokmusum gibi davraniyor..veya bazen benm oldugum odaya hic girmiyor...ve bugün baska seyler daha ögrendim o gün olan...ben yokken annemi bana karsi doldurmaya calismis. annem de onu azarlamis. yaptigin insanliga sigmaz, nereye gitsin kiz demis. erkek kardesim de nasil bir babasin sen kiz cocugunu kovuyorsun sen nasil bir insansin ya cekip giderde kötü yola düserse ne yapacaksin? demis..ve babamin cevabi su olmus "burasi BENIM EVIM ve istedigimi yaparim!" su an annemle erkek kardesim de babama cok sinirli konusmyuorlar onlarda..

bazen süphe ediyorum onun benim gercek babam olduguna dair..

annemle yillardir sorun yasarlar babamin bu huysuzluklari yüzünden...hic bize sahip cikmadi hep disariyi kayirdi. annemle ayri odalari...

bir gün babamla gezdigimde bana ne dedi biliyormusunuz "annen benimle ayri odada kaliyor ve buna cok kiziyorum. ba$kasi olsa onu aldatir. ben ise yapmyiorum. bak benim kiymetimi bilsin"

ben $ok oldum cünki utanmadan böyle bir konuyu bana aciyor.böyle birisi iste...

Babanızın size ve ailesine yaptıkları bana kendi babamı hatırlattı. Benim babamda yıllarca bizimle ilgilenmedi.
Annemi eşi gibi değil, temizlik yapan, ev temizleyen ve çocuk bakan bir hizmetçi gibi gördü. Şiddet uyguladı.
Saygı duymadı bize. Boşanıyorlar şimdi, canınızı sıkmayın ve üzülmeyin. Kendinize ev bulun ve taşının , eminim daha mutlu olacaksınız.

Son düzenleme:
Back
X