Bunun için boşanılır mı?

Valla bu adam sana değil 800 tl 5 bin bile verse sana davranışlarından sonra bi halta yaramaz. Sana bırak eşi gibi davranmayı insan gibi bile davranmıyor. Kolundan çekerek götürmek nedir ya? Daha yaşın genç kurtul bu zırtodan seni hakeden değer veren biri elbet bulursun. 10 yıl sonra keşke deme.

Bu aralar aklimda olanda tam bu düşünce..suan çalışmıyorum ya 10 15 yil sonra cok pisman olursamm ?? Aklımda bu sorular

Gitmesem zorla götürüyor .kolundan tutup zorlami götürüyor diye sorabilirsiniz evet gercekten zorla kolumdan tutup götürüyor
Tövbe yarabbi bu nasıl şeydir. Beni eşim kolumdan tutup zorla götürse hem ailesinden hem kendisinden nefret ederim.

Konunuzu okur okumaz ilk eşiyle neden ayrilmiş belli oluyor dedim. Ömur de zor geçer boyle bencil bir adamla. Hayirlisi olsun hakkinizda

Ailesini seviyorum Allah'tan ama boyle yaptıkça dediginiz gibi soğuyorum umarim nefret etmem
Yani tabi aileler ziyaret edilir de zorla değil. Hafta sonu insan evde olmak, beraber birşeyler yapmak istiyor. Anlattıklarınız eşinizi böyle despot, işteki yöneticiliği evde de sürdüren biri gibi hissettirdi.siz onun işçisi değilsiniz. Ki olsa bile bu davranışlar rahatsız edici. Çocuk işini askıya almak daha sağlıklı görünüyor. Dilerim sorunlar hallolur.

İlk karısının neden bosadığı bellı oluyor adam sorunlu. Keske arastırsaysın canim bu adam nıye bosandı . Bekar olup da bosanmıs adamlarla evlenen genc kızlarımıza üzülüyorum. Adamlar düzgun olsa karıları bosamazdı ahh ahh.

Böyle sürerse evt ayrılınır. Yani ayrılınmasa bile birikir birikir bir yerde patlak verir.İlk eşine kim bilir neler yapmıştır. Hiçbir kadın durduk yere ayrılmaz. İlgisiz koca da hiç çekilmez. Üstüne çocuk yaparsanız hayatınız mahvolur

Evet banada baya iyi gelmişti ama sürekli kiyafet ayakkabi makyaj.malzemesi alıyorum yetmiyor. Çünkü güzel giyinmemi istiyor bakimli olmami vs
Bakimli olmakla her ay malyaj malzemesi kiyafet almanin iliskisi bana pek dogru gelmedi hikayede kopukluklar var bence bugun 800 tl asgari ucretin yarisi

Benim maaşım 6 bine yakın. Ancak maaş kartım eşimde ve benim aylık harclığım 200 lira kendime çok acıdım şimdi. Bir de ben yemeğimi mecbur dışarda yemem gerekiyor kurumda yemek çıkmıyor. 800 lira bence kosullariniza göre makul gibi duruyor. Ama asıl mesele şu ki. Siz calismadiginiz için eşiniz size parayı verirken alttan alttan minnet duymanizi bekliyor. Siz de kendinizi rahatsız hissediyorsunuz. Ozguveninizin yerine gelmesi için daha çok para harcamaya değil çalışmaya ihtiyacınız var bence. O zaman birşey daha farklı olacaktır diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…