Bunun için boşanılır mı?

800tl benim aylik harcligim bunun icinde hersey var.arkadasinla buluyosun bi yemek yiyosun bi kahve iciyosun ne bilim ailene giderken ufak tefek biseyler aliyosun tatli meyve vs.valla ay sonu zor geliyo bide kendimi tutumlu sanirdim suan farkettim
Az para degilmis keske birikim yapsaydiniz

200tl miii hemde disarida yemek yiyorsunuz nasil yetiyor peki..zaten amacim para degil ne olursa olsun caliscam diyorum paraya ihtiyacimiz yok diye diretiyor
Siz calisin.ona guvenmeyin.guvenip evlendiniz bakin nasil bir karakter cikmis icinden.sigortanizi yatirsinn madem.calismadiginiz sure boyunca.evde kolelik etirecek

Neden maas kartiniz esinizde? Ekonomi idaresi yapabilmesi icin tum maasinizin onda olmasi gerekmez ki? Ortak hesap actirip maas hesaplarinizdan giderleriniz kadar aktarabilirsiniz.esim haksiz bir sekilde gasp etmese bile benim icimi kemirirdi bu durum. maas kartim benimdir ne alaka onda dursun

Yani bu kadar sikmayı gerektirecek bir borc yok aslinda. Şuan ben de kendimi sorgulamaya basladim.

Anladım. Maaş kartını vermek pek bana uygun bir şey olmadığı için çoke borcunuz falan vardır diye yormuştum kendimce. (Ben de kartlarımı ödedikten ve belirli bir miktarı kendime bıraktıktan sonra tüm maaşımı eşime havale ediyorum, kartın onda olmasıyla benzer şey aslında. Ama bizim borç çok tabii..)

200tl miii hemde disarida yemek yiyorsunuz nasil yetiyor peki..zaten amacim para degil ne olursa olsun caliscam diyorum paraya ihtiyacimiz yok diye diretiyor
Benim sosyal hayatım çok yok sanırım ondan da kaynaklanıyor olabilir. Sabah 8 akşam 6 isteyim. Haftasonu de ne yaparsak eşimle ve kızımla yapıyoruz. Ailelerimiz uzakta 6 ayda bir gidebiliyoruz. Ben makyaj yapan biri de değilim. Yemek konusunda öğle yemeğinde çorba içmek bana yetiyor. Bu yüzden ben fazlasını talep etmiyorum sanırım. Yoksa eşimin bu kadar harçlık sana yeter demesi söz konusu değil.

Evet yazdıklarıma bakılınca öyle anlaşılıyor ama öyle değil aslında ben eşimden daha tutumluyumdur. Esimi bu yüzden markete tek göndermem mesela. Benim sanırım parayı harcayacak zamanım ve imkanım yok. Çok yoğun çalışıyorum. Akşam bazen evde yemek yapmaya mecalim kalmaz. Eşim hemen yorgunsan dışarda yiyelim der. Makyaj yapmaktan hoşlanmam fazla. Diğer türlü ihtiyaçlarımi almam konusunda herhangi bir kısıtlama yok. Bir ihtiyacım olursa eşim hemen yarın çıkalım alalım der. Ama düşünüyorum da daha çok elimde nakitim olsa daha çok harcar miyim acaba.

Ortak hesap olarak eşimin hesabını kullanıyoruz. Eşim internet bankacılığını çok aktif kullanıyor. Bana çok söylüyor biraz da sen hesap işleriyle ilgilen diye ama ben hem iş hem ev hem kızım bir de üstüne o uğraşmak istemiyorum. Bizim çünkü odemelerimiz çok karışık kira, kres, iki ayrı evin ödemeleri derken benim beynim yanar heralde. Bazen kredi kartı yüksek gelince ne yaptık bu kadar diye sorarım hemen internetten tek tek gösterir. Şunu şuraya bunu buraya harcadık diye. Yani o konularda bir güvensizlik söz konusu değil.

Ben evin ihtiyaçları için kredi kartı kullaniyorum. Onun da ödemesini eşim yapıyor zaten. Ben para ve hesap işleri ile uğraşmak istemiyorum çünkü gerçekten yoğun çalışıyorum. Kayınvalidem biz evlenirken eşime söylemiş eşinin maaş kartını alma sakın diye. O da önce almadı ama sonra ben kendi rizamla verdim.

Sizin rizaniz ve istediginiz zaman kontrol edebilme imkaniniz varsa sorun yok.kusura bakmayin ne olur.200 tl harclik duyunca ayda uzulmustun size.madem siz memnunsunuz allah daim etsin duzeninizi huzurunuzu

Sizin rizaniz ve istediginiz zaman kontrol edebilme imkaniniz varsa sorun yok.kusura bakmayin ne olur.200 tl harclik duyunca ayda uzulmustun size.madem siz memnunsunuz allah daim etsin duzeninizi huzurunuzu
Amin. Allah razı olsun. Aklıma takılan acaba daha fazla elime geçse daha çok harcamak ister miyim. Bunu önümüzdeki ay deneyeceğim. :)

Bütün bunları size yapmasına neden ve nasıl izin verdiniz?
Boşanılır diyemem ama kendinize bunu yaptırmayın.

Ayrılınır hatta bu adam hiç ama hiiiç çekilmez . Bu kadar bile çektiğin yazık. Eş de olsa saygısı olması lazım insanın insana nedir bu böyle cnm. Yaşanmaz böyle.

Onceki eşinden bir çocuğu var.surekli görür gider.
Cocuk lafi acmaz hiç. 1.5 yil oldu .
Guya 2 cocugumuz olsun istiyormus
Çok çok afedersiniz, günahını almak istemem, neden böyle hissettim bilmiyorum ama, eski eşiyle bi bağı, bi beklentisi olabilir mi? Evlendiği gün bu kadar kötü bi adama nasıl dönüştü aklım almıyor

ya harçlık ne ya. bide gelecek aydan kesiyor. siz kendinizi köreltip evde tıkılmaya devam ettikçe daha çok gözden düşersiniz ve ezilirsiniz. herkes özel sektörlerde dediğiniz paralara çalışıyor ama ölmüyor. 50 lira harçlıkla yaşamaya çalışıp maaş beğenmemek ironik

Bu modeller kendisini cokiyi saklar.ilk evliliginde madur olan taraftir.hic falso vermezler.ama evlenince cikar gercek yLuzleri
Boşanmış biriyle evlilik düşünürken çok iyi araştırıp düşünmek gerekiyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…