Bunun Ne Anlama Geldiğini Açıklayın Bana??

Demekki kötü birşey yaşamışsınız. Özlemin bile kalmaması gerekiyor. Aslnda bunlarn hepsi takıntı bana göre. Zamanla geçiyor çivi çiciyi söküyor buda bir tavsiye :)))

Iyyyy cocuk gibi bi erkek.hiç sevmem.adam dediğin öle laflarla falan uğraşmaz.sosyal medyadan özlü sözler yazmak ne ya.çok itici.bence ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın git kendine adam gibi adam bul.

Demekki kötü birşey yaşamışsınız. Özlemin bile kalmaması gerekiyor. Aslnda bunlarn hepsi takıntı bana göre. Zamanla geçiyor çivi çiciyi söküyor buda bir tavsiye :)))
Evet çok ağır şeyler yaşattı bana bunları kabul etmiyor kendini melek gibi görüyor aniden terk ettim o kötü oldu çok biraz konuştum onunla bir kaç gün acı çekmesin diye sonra tamamen bitti

Lades yaparken "aklımda" deriz ya hep;lades bitti diyerek artık aklımda değilsin mi demek istemiş acaba? Dikkatini çekip mesaj atman için de uğraşıyor olabilir.

Evet siz bunları yazarken ikimizin köpeği vardı onun resmini paylaşmış köpekte bende
Ben biliyorum bu tipleri ya :)
Barışmaksa niyetin sende hesaplarını aç yada görebileceği yerden aynı mesajı ver yemi yut yani
O sana ulaşır
Ama sorununuz herneyse sakın sanmaki pişman oldu bidaha yapmıcak, çünkü herşey eskisi gibi olsun yine bildiğini okuyacak

Yok eğer kesinlikle bitsin istiyorsan en ufak bir işaret ışığı yakma görmemiş bilmemiş ol
Arada baksanda profiline, etkilenmemeye çalış
Yoluna bak

Unutma insan kaybettiklerini özler
Vazgeçtiklerini değil

Bu arada ikinciyi seçersen bir süre sonra paylaşımları öfke kokmaya başlıyacak
Seni suçlu göstermeye, seni haksız çıkarıp kendini kötü hissetmeni sağlayarak atacak ikinci yem adımlarını

Son düzenleme:
Ne güzel yazmışsın mest oldum bu güzel tavsiyeler belki size basit gelebilir ama bir insanın hayatının güzel olması için yolunu açıyorsunuz

Bence sen onun senin için yazdığını anladın ama kendini tatmin etmek için seni düşünüyo seni unutmamış dememizi vs istiyosun açık bariz belli ne olduğu çünkü canım

Ilk paylasimlari seni kazanmak için görünse de bence ne istediğini bilmiyor ve kafası karışık. Çünkü;
Lades bitti bilinenbir ergen sözüdür.
Tamamı şunun gibi biseydi, Lades bitti. Artik ne aklimdasin nede kalbimde :)
Yem mi atıyor nedir..

Kafasında bitirmiş o da farkında olmayacağının Ama kalbinde bitirememiş daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…