- 22 Kasım 2016
- 33
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi sosyalsorumlu
-
Ben böyle basit şeylerden tatmin olmam kişi kendi gibi bilir herkesi .. Sen böyle yapıyor olabilirsin ben gerçekten anlamadım ne olduğunu ben tatmin olacak bir insan değilim ben güçlü bir kadınım hiç bir erkeğe boyun eğmem sapasağlam gururlu dururum sadece anlam veremedim bu kadar net !Bence sen onun senin için yazdığını anladın ama kendini tatmin etmek için seni düşünüyo seni unutmamış dememizi vs istiyosun açık bariz belli ne olduğu çünkü canım
Evet şimdi şimdi anladım ne yapmaya çalıştığını ama rahatsız oldum resminin durmasından özelini herkese ifşa ediyor ne kadar acı ve ne kadar doğru bir karar vermişim bir kez daha anlıyorumTabikide kuduruyor işte sakın oyuna gelme
Belkide herşeyi kestiremiyorum algılayamıyorum. Sosyal medyayı kapattım bir kaç saat sonra birden patlama oldu bunda böyle aniden onunla alakası nedir onu çözemedim bir türlüBence tam tersi canım
Belkide ben acımı içimde yaşarım güçlü kaldım her zaman boyun eğmem ben asla dik durduğum için belkide kırıldığım Zaman sessizleşiyorum buz kesiliyorumSeni unutamamış acını çekiyor.
Ban yememek için saygı çerçevesinde yazıcam bu bir kişi herkesi kendi gibi bilirmiş bem ucuz şeylerden tatmin olmam sen oluyosun ne demek ben zaten evliyim eşimin yaptığı herşey hosuma gider zaten benim demek istediğm acık belli etmiş eski sevgilin bunu sormana anlamamana şaşırdım canım anladınBen böyle basit şeylerden tatmin olmam kişi kendi gibi bilir herkesi .. Sen böyle yapıyor olabilirsin ben gerçekten anlamadım ne olduğunu ben tatmin olacak bir insan değilim ben güçlü bir kadınım hiç bir erkeğe boyun eğmem sapasağlam gururlu dururum sadece anlam veremedim bu kadar net !
Çok güzel niyetiniz var umarım öyle olur. Sağlam bir hayat kurmak istiyorum. Şu kısacık bir yaşam vaat edilmiş bize mutsuz olarak geçmemeli kendimize değer vermeliyiz biz kadın olarak gururlu olmalıyız her zamanSenin için en hayırlı olan adımı atmanı sağlasın hayat, mutlu olmanı dilerim
Önemi yok elbette merak ediyorum ben böyle şeyleri pek düşünemiyorum bazen insanın kafası duruyor başka sıkıntılardan buna kafa yoramadım belkideBeraber olmayı düşünmüyorsanız tekrardan önemi yok bence
Aldatma yokYa sorun ne azıcık citlatsaniz da ona göre yorum yapsak sizi biriyle mi aldattı ne yaptı bu ?
Ne peki çok özel değilse buraya konu acmissiniz zaten bari açıklayın tabi ki siz bilirsiniz. Ayrılık sebebiniz her ne ise ona göre mantık yürütmek doğru olurAldatma yok
Aldatma yok
çok uzun ve aklıma getirmek istemiyorum konuşmak istemiyorum üzülmemek içinNe peki çok özel değilse buraya konu acmissiniz zaten bari açıklayın tabi ki siz bilirsiniz. Ayrılık sebebiniz her ne ise ona göre mantık yürütmek doğru olur
Canim valla kimse ne desin o zaman şahsen anlam veremedim ben .. kalbini kirdiysa unut gitsin bakma hic bisynë. . Canını skma iyi insanlar çıksın inş karşınaçok uzun ve aklıma getirmek istemiyorum konuşmak istemiyorum üzülmemek için
İnşallah hepimizin öyle ...Canim valla kimse ne desin o zaman şahsen anlam veremedim ben .. kalbini kirdiysa unut gitsin bakma hic bisynë. . Canını skma iyi insanlar çıksın inş karşına
Öyleyse yine "üzülmemek için" ne adamın sosyal medyasına ne whatsap iletisine bak tamamen sil numarasını ne yazdığının niye yazdığının da peşine düşme kips?çok uzun ve aklıma getirmek istemiyorum konuşmak istemiyorum üzülmemek için
5 sene birliktelik alışkanlık bunun üzülmekle alakası yok merak bu kadar net!Öyleyse yine "üzülmemek için" ne adamın sosyal medyasına ne whatsap iletisine bak tamamen sil numarasını ne yazdığının niye yazdığının da peşine düşme kips?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?