- 4 Eylül 2017
- 479
- 229
- 103
- 24
- Konu Sahibi mervesssss
-
O sizin her dediğinize tamam demiş, hocaya, duaya, oda alkollü düğün istemiş. Hep sizin dediğiniz olacak kafasindaysaniz ayrılın bence.Merhaba arkadaşlar, sevgilim alevi ben sünni. Benim ailem dinine cok düskündür - henüz haberleri yok bu olaydan. Ciddi bi adim atmak istiyoruz ama nasil olacak bilmiyorum… - istemeye geliriz ama söz keserken hoca olamaz diyor. Imam nikahinida istemiyordu - ben benim ailem icin önemini anlatinca tamam onu yaparim dedi. Evden gelin cikarirken duanizda okunsun oda sorun degil dedi. Ama dügüne gelince - dügün alkollu olcak dedi ve benim ailem katiyen istemez öyle….
cok seviyorum ama napicam…?
YozgatBir sorum olacak Sevgiliniz nereli ? on göre yorum yapacağım
Aynen benim de çok tanıdığım var hiç bir zaman mezhep konusunda tartışmazlar.Birde şunu söylemek istiyorum benim çevremde bu şekilde ilişki yürütenler var. Ama ikisi de biraz sekuler insanlar diyebilirim . Yani sizin gibi bu tip konulari tartışmiyorlar. Bu şekilde iki taraf kendi içinde muhafazakar olunca ilişkinin yürüyeceğini sanmıyorum
Yani zorla dini nikah yaptırmanın bir mantığı yok ki LalemAynen benim de çok tanıdığım var hiç bir zaman mezhep konusunda tartışmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?