Ablamla alakalı ya ablam kıskanc cocugun lisedeki askı(oda alevi bir kzımıs) baya cıkmslar ablamı hiç rahat bırakmıyordu surekli cocukla ilgili anıları gönderip anlatıyordu ablamda artık takıntılı olmaya başladı cocuk evdeyim dese bile ablam msne gec kamera ac ozaman falan derdi
cocuk sucsux oldugu halde ablam eski sevgilinin surekli etraflarında olmasından sıkıldı ayrıldı cocuk cok yalvardı ama en son Amerika'ya yerlesti hala orda bi ara arkadasca konusyorlardı ablamı da amerksys gelmesi için ikna ediyordu da ablam burada işe basladı yeni ilişki yeni baslangıc derken kestiler konusmayı.ama hala cocugun kız kardesleriyle ve kuzenleriyle takılırız gorusyoruz çok iyi insanlar.
Evet kuzenm esim sunniydi klasik erkek işte yapma etme kapan kimseyle gorusme hakaret siddet görsen 35 yasında ama 50 yasında duruyordu derken kız bosandı boyu kadar oglu var aleviyle evlendi adam okadar güzel bakıyor ki kuzenime kadın adeta yeniden genclesti . Arkdasın eside sunniydi pkov lı arkadas bebege engel degıl ama olmuyordu da kayınvalidesi gelip gidip kızın cocugu olmamasına takmıs esinden pek bişey görmedi ama bu bebek mevzusu yuzunden bitirdiler baska konu varmı bilmiyorum tabi oda aleviyle evlendi cocuk mocuk bebek umurlarında degil ye iç gez mis gibiler. Bu arada sormussunuz erkegın mensubuna mı geciliyor diye benim dedem demişti onu hani aslında Köyünüz bellidir ama e devletten bakınca esinizin köyüne mensup olarak gorunuyor ya sanırım dinende bu boyleymiş. Mesela benm annem alevi ama babam sunni oldugu için dinciler sunni olarak kabul ediyor annemi erkek kadının mezhebini degiştirirmiş ama kadın erkeginkini dsgiştiremezmiş. Bunu tabi büyükler soyluyor ben de sımdı merak ettim bakayım netten