Bunun vebali nedir?

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Arkadaşlar benim adıma fake bir hesap acilmiş ve bunu yapan kişinin esimin eski esi diye düşünüyorum ve aslında eminim cunku esimle tanıştığımda eski es boşanmanın üzerinden uzun Zaman gecmis olmasina rağmen barışma derdindeydi. Hatta güya o hesaptan benimle iletişime gecmis ve benim açtığımı iddia etmiş. Bende kendimi ispatlamak istiyorum önümüzdeki hafta esim ip adresine baktıracak. Düşündüğüm gibiyse yakasını bırakmam onun. İftiranın bedelini ağır ödesin. Hakkı'mı da helal etmeyeceğim. Benim imtihanım oldu bu ilişki her yönüyle cok sıkıldım saçma sapan seylerle uğraşmaktan. İftiraya maruz kalanlar lütfen içimi ferahlatın. Ben bu denli sorunlu bir Ada'm ve onun layığı sorunlu bir eski esten sıkıldım.

Canim sen cok dolmuşsun. Tek sorun fake hesap degil anladigim kadariyla. Çekinme icini dok buraya burda sana yardim edicek cok kadin var . Derdin hafiflerbi biraz hem.
Evet cok doldum çocuğumu bile düşürdüm ben bunlar yüzünden

Tez zamanda gerckler ortaya ciksin Allah yardimcin olsun cok zor
Amin içim içimi yiyor kac gündür. Birde esim bana tam anlamıyla inanmadı bu daha fazla öfkeye sebep oluyor bende. Sen de onunla uğraşıyorsun kesin dedi. İnsallah ortaya cikar da haklı olarak hesap sorarım

Neler yaşadınız başka?

Detay verirseniz hukuki haklarınızı da öğrenirsiniz. burada yardımcı olurlar size.
Daha neler yasamadım Kı, adım ı verip yildizname baktırmış Hakkı'mda konuşmadığı kalmamış o yildizname ye dayanarak.

Yasal yollarla veriliyor savcılık izniyle yada hackerlar la çıkıyor.
Yok vermiyor verebilmesi için çok önemli nedenler olması gerek. Ama anlamadigim esiniz sizi mi suçluyor.

Yok vermiyor verebilmesi için çok önemli nedenler olması gerek. Ama anlamadigim esiniz sizi mi suçluyor.
Esim zaten beni deli etti, belki de sen açtın o hesabı cikar zaten ortaya dedi. Çıksın dedim bende çıksın da bak ben onun yakasını bırakıyor muyum. Yada seni terkedeceğim bana inanmamanla kal ortada dedim. Ona göre kadın catismasi. Ben neden katlanayım buna. Bunun icin mi evlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…