Evet cok doldumCanim sen cok dolmuşsun. Tek sorun fake hesap degil anladigim kadariyla. Çekinme icini dok buraya burda sana yardim edicek cok kadin var . Derdin hafiflerbi biraz hem.
Ben sadece bekliyorum su ip adresi çıksın ortaya diye. O zaman yaktım onu Sabri'm bitti.Sen de baska bi hesap acip onunla iletisime gecebilirsin?
Evet cok doldumçocuğumu bile düşürdüm ben bunlar yüzünden
Amin içim içimi yiyor kac gündür. Birde esim bana tam anlamıyla inanmadı bu daha fazla öfkeye sebep oluyor bende. Sen de onunla uğraşıyorsun kesin dedi. İnsallah ortaya cikar da haklı olarak hesap sorarımTez zamanda gerckler ortaya ciksin Allah yardimcin olsun cok zor
Facebook ise ip adresi vermiyor.Ben sadece bekliyorum su ip adresi çıksın ortaya diye. O zaman yaktım onu Sabri'm bitti.
Yanı ben onunla uğraşıyormuşum, o hesapla kimbilir neler yapar. Fitne çıkarmak ara bozmak derdi.Senin adina sahte hesap acmasi ne ise yaradi peki?
Yasal yollarla veriliyor savcılık izniyle yada hackerlar la çıkıyor.Facebook ise ip adresi vermiyor.
Daha neler yasamadım Kı, adım ı verip yildizname baktırmış Hakkı'mda konuşmadığı kalmamış o yildizname ye dayanarak.Neler yaşadınız başka?
Detay verirseniz hukuki haklarınızı da öğrenirsiniz. burada yardımcı olurlar size.
Yok vermiyor verebilmesi için çok önemli nedenler olması gerek. Ama anlamadigim esiniz sizi mi suçluyor.Yasal yollarla veriliyor savcılık izniyle yada hackerlar la çıkıyor.
Cok cirkin bi kadinmis yalniz. Allah korusun boylesinden!Ben sadece bekliyorum su ip adresi çıksın ortaya diye. O zaman yaktım onu Sabri'm bitti.
Daha neler yasamadım Kı, adım ı verip yildizname baktırmış Hakkı'mda konuşmadığı kalmamış o yildizname ye dayanarak.
Esim zaten beni deli etti, belki de sen açtın o hesabı cikar zaten ortaya dedi. Çıksın dedim bende çıksın da bak ben onun yakasını bırakıyor muyum. Yada seni terkedeceğim bana inanmamanla kal ortada dedim. Ona göre kadın catismasi. Ben neden katlanayım buna. Bunun icin mi evlendim.Yok vermiyor verebilmesi için çok önemli nedenler olması gerek. Ama anlamadigim esiniz sizi mi suçluyor.
Kadin takıntılı o yüzden bırakamıyor ahim şahım olduğundan degil. Hasta ruhlu insanlarla uğraşmak benim imtihanım.Epey eli boş bir tip desene..
Boşversen, umursamasan.
Ne erkekmiş senin koca da.. Kadın bırakamamış.
Gercekten onun şerrinden Allah'a sığınıyorum ben.Cok cirkin bi kadinmis yalniz. Allah korusun boylesinden!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?