Zaten tükendim Can'ım, bu gün söyledim ona. Dedim bunu yapana Hakkı'mı helal etmiyorum yansın cayır cayır. Ben artık seninle bu evliliği yürütmek istemiyorum dedim. O da konusuruz sonra dedi kapattık telefonu.Bosa gitsin! Afedersin k.ci copelli!
Esimin tavrı kim ne derse ona inanan cinsten onu anladım. Cocuklari yok.Bunlar kafaya takmaya değmez. Eşinin tavrı Nasıl? Çocukları var mı? Bunlar önemli ..yoksa o sabaha kadar fal baktırsın
Tamam da kanitlayamazsin ki facebook bilgi vermezYanı ben onunla uğraşıyormuşum, o hesapla kimbilir neler yapar. Fitne çıkarmak ara bozmak derdi.
O inanırsa zaten hepten kaybetti. Benim gözümden duştu bitti olacak. Bu is ortaya çıkmazsa yüzde yüz terk edilecek çıksa da ayrı sekil terk edecegim.Tamam da kanitlayamazsin ki facebook bilgi vermez
Ha baska seyler yapiyorsa tamam, kocan da mal olmasin inanmasin, geri kalan hersey teferruat zaten
Dogru söyledin. Boyle yürümüyorHayatiniz 2 kisi kalmadigi surece bu evlilik yurumez. Maalesef boyle. Esinin surukledigi supruntuler yuzunden senin hayatin zehir olacak. Gider seni hakeden birini bulursun. Beynin orumcek agiyla dolar sonra. Ya tertemiz kalacak bu tip seylere engel olacak ya da defolsun. Uzgunum ama gercek bu.
Evet zaten bu yöntemlerle bakılacak cok teşekkür ederimFacebookta bir kisinin ip adresini alabilirim ama o kisiye bir link gönderip o linke tıklatmanız lazım.
Cok basit bir şekilde alınabilir.
Bu facebook dalgalarini insanlar fazla ciddiye aliyor,siz de oyle yapiyorsunuz anladigim kadariylaO inanırsa zaten hepten kaybetti. Benim gözümden duştu bitti olacak. Bu is ortaya çıkmazsa yüzde yüz terk edilecek çıksa da ayrı sekil terk edecegim.
Mesele koca degil ko Can'ım zaten biz bittik biteceğiz mesele bana yaptığı iftira ve o hesapla kimbilir ne yapar dahaBu facebook dalgalarini insanlar fazla ciddiye aliyor,siz de oyle yapiyorsunuz anladigim kadariyla
Terk edeceksen et, kendisi kaybeder, ama kalkip da kendini aklayacaksin diye ugrasma, degmez, inanmiyorsa afedersin miktirsin gitsin gule gule, sanki memlekette koca kalmadi peh
Mutlaka mesele koca degildir canim benim sen kendini uzme,zikkimin kokunu yapsin o hesapla kim napicaksa, herkes ergen olmus anasini satayim mal midir nedir yaMesele koca degil ko Can'ım zaten biz bittik biteceğiz mesele bana yaptığı iftira ve o hesapla kimbilir ne yapar daha
ya bu adam bu kadar kıymetliymiş neden boşanmış madem ya bu erkekler noluyoda evlenince analarının boşanınca eski eşlerin kıymetlisi oluyo çok duyar oldum bu aralar bu eski eş vakalarınıArkadaşlar benim adıma fake bir hesap acilmiş ve bunu yapan kişinin esimin eski esi diye düşünüyorum ve aslında eminim cunku esimle tanıştığımda eski es boşanmanın üzerinden uzun Zaman gecmis olmasina rağmen barışma derdindeydi. Hatta güya o hesaptan benimle iletişime gecmis ve benim açtığımı iddia etmiş. Bende kendimi ispatlamak istiyorum önümüzdeki hafta esim ip adresine baktıracak. Düşündüğüm gibiyse yakasını bırakmam onun. İftiranın bedelini ağır ödesin. Hakkı'mı da helal etmeyeceğim. Benim imtihanım oldu bu ilişki her yönüyle cok sıkıldım saçma sapan seylerle uğraşmaktan. İftiraya maruz kalanlar lütfen içimi ferahlatın. Ben bu denli sorunlu bir Ada'm ve onun layığı sorunlu bir eski esten sıkıldım.
Aman böyle problemli adamları nerden buluyonuz allasen, hala eski karısının lafına bakıyorsa zaten ondan hayır gelmez.
Allah yardımcın olsun, sen doğruysan dik dur bir şey olmaz inşallah
Evet bir de bu kadın 33 yasinda benim aklıma gelmez onun yaptığıMutlaka mesele koca degildir canim benim sen kendini uzme,zikkimin kokunu yapsin o hesapla kim napicaksa, herkes ergen olmus anasini satayim mal midir nedir ya
İnsallahHiç bulaşmayın kendi çamurunda boğulsunlar.
Evet bilseydim bastan evlenmezdim. Blöf olsun diye boşanmış umduğunu bulamamış galibaya bu adam bu kadar kıymetliymiş neden boşanmış madem ya bu erkekler noluyoda evlenince analarının boşanınca eski eşlerin kıymetlisi oluyo çok duyar oldum bu aralar bu eski eş vakalarını
Zaten o kadar dua ediyorum Kı kendi ustune sıçrasın insallahAman böyle problemli adamları nerden buluyonuz allasen, hala eski karısının lafına bakıyorsa zaten ondan hayır gelmez.
Allah yardımcın olsun, sen doğruysan dik dur bir şey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?