Bunun vebali nedir?

Bunlar kafaya takmaya değmez. Eşinin tavrı Nasıl? Çocukları var mı? Bunlar önemli ..yoksa o sabaha kadar fal baktırsın

Bosa gitsin! Afedersin k.ci copelli!
Zaten tükendim Can'ım, bu gün söyledim ona. Dedim bunu yapana Hakkı'mı helal etmiyorum yansın cayır cayır. Ben artık seninle bu evliliği yürütmek istemiyorum dedim. O da konusuruz sonra dedi kapattık telefonu.

Yanı ben onunla uğraşıyormuşum, o hesapla kimbilir neler yapar. Fitne çıkarmak ara bozmak derdi.
Tamam da kanitlayamazsin ki facebook bilgi vermez
Ha baska seyler yapiyorsa tamam, kocan da mal olmasin inanmasin, geri kalan hersey teferruat zaten

Tamam da kanitlayamazsin ki facebook bilgi vermez
Ha baska seyler yapiyorsa tamam, kocan da mal olmasin inanmasin, geri kalan hersey teferruat zaten
O inanırsa zaten hepten kaybetti. Benim gözümden duştu bitti olacak. Bu is ortaya çıkmazsa yüzde yüz terk edilecek çıksa da ayrı sekil terk edecegim.

Hayatiniz 2 kisi kalmadigi surece bu evlilik yurumez. Maalesef boyle. Esinin surukledigi supruntuler yuzunden senin hayatin zehir olacak. Gider seni hakeden birini bulursun. Beynin orumcek agiyla dolar sonra. Ya tertemiz kalacak bu tip seylere engel olacak ya da defolsun. Uzgunum ama gercek bu.

Facebookta bir kisinin ip adresini alabilirim ama o kisiye bir link gönderip o linke tıklatmanız lazım.
Cok basit bir şekilde alınabilir.

Dogru söyledin. Boyle yürümüyor

O inanırsa zaten hepten kaybetti. Benim gözümden duştu bitti olacak. Bu is ortaya çıkmazsa yüzde yüz terk edilecek çıksa da ayrı sekil terk edecegim.
Bu facebook dalgalarini insanlar fazla ciddiye aliyor,siz de oyle yapiyorsunuz anladigim kadariyla
Terk edeceksen et, kendisi kaybeder, ama kalkip da kendini aklayacaksin diye ugrasma, degmez, inanmiyorsa afedersin miktirsin gitsin gule gule, sanki memlekette koca kalmadi peh

Mesele koca degil ko Can'ım zaten biz bittik biteceğiz mesele bana yaptığı iftira ve o hesapla kimbilir ne yapar daha

Mesele koca degil ko Can'ım zaten biz bittik biteceğiz mesele bana yaptığı iftira ve o hesapla kimbilir ne yapar daha
Mutlaka mesele koca degildir canim benim sen kendini uzme,zikkimin kokunu yapsin o hesapla kim napicaksa, herkes ergen olmus anasini satayim mal midir nedir ya

Aman böyle problemli adamları nerden buluyonuz allasen, hala eski karısının lafına bakıyorsa zaten ondan hayır gelmez.
Allah yardımcın olsun, sen doğruysan dik dur bir şey olmaz inşallah

ya bu adam bu kadar kıymetliymiş neden boşanmış madem ya bu erkekler noluyoda evlenince analarının boşanınca eski eşlerin kıymetlisi oluyo çok duyar oldum bu aralar bu eski eş vakalarını

Aman böyle problemli adamları nerden buluyonuz allasen, hala eski karısının lafına bakıyorsa zaten ondan hayır gelmez.

Eski karı lafına bakmak da mı var oo ben kaçırmışım onu.

Mutlaka mesele koca degildir canim benim sen kendini uzme,zikkimin kokunu yapsin o hesapla kim napicaksa, herkes ergen olmus anasini satayim mal midir nedir ya
Evet bir de bu kadın 33 yasinda benim aklıma gelmez onun yaptığı

ya bu adam bu kadar kıymetliymiş neden boşanmış madem ya bu erkekler noluyoda evlenince analarının boşanınca eski eşlerin kıymetlisi oluyo çok duyar oldum bu aralar bu eski eş vakalarını
Evet bilseydim bastan evlenmezdim. Blöf olsun diye boşanmış umduğunu bulamamış galiba

Zaten o kadar dua ediyorum Kı kendi ustune sıçrasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…