Bunun vebali nedir?

Ailem boşanma diyor aldatma yoksa mecbur kendi basımın çaresine bakicam davayı açarsam. Ah Can'ım çocuğum duştu simdi karnım sisiyor olacaktı.

Allah yardımcınız olsun kardes zor valla ama kımseye muhtac hıssetme kendını kendın calısır kendın kazanrsın hayat bu herkes calısyr

Kökübi durm savcılığa gidin

boşanmışsın bitmiş adam kendine başkasıyla bir hayat kurmuş huzur bozmaya çalışmak nedir ne biçim insanlar var boşverin ilgilenmezseniz belki bir süre sonra sıkılır

mrb senin yapacagin teksey cok sakin sabirli ve akilli olcaksin.esinden ayrilmayi unut.sakin esinede siyleme oyle seyler.bazi insanlar takintilidir onlari oyle kabul etmek gerek.bu face falan bunlar bos isler acarsa acsin..sende ac esinle hergun resim cek cek koy.catlat onu .o manyaksa sen daha manyak ol.ben varya senin yerinde olsam umurumda olmazdi hatta hosuma giderdi beni kiskandigi icin bende onu delirtirdim sende oyle yap delirt onu.esindende ayrilmayi unut.cok pisman olursun.esini kazanmaya bak.sen artik evli birisin ve esine sahip cik.adini dula cikartma.cok mutsuz olursun.sen beni dinle tamammi cnm akilli ve mantikli ol.

Bu nedir ya?
Adam eski karisinin lafiyla esine inanmiyor siz ne diyorsunuz
Esini kazanmaya bak nedir, adam kim ki niye kazanmaya ugrassin
Adini dula cikartma demissiniz bi de masallah
Kendinizi 2. Sinif insan yerine dusurmeye bayiliyorsunuz
Yıldım yemin ederim sizin gibiler yuzunden yıldım
Her yerdesiniz tukenmiyorsunuz lanet olsun

lafini bilde konus.asil sizin gibiler ne merakli evli birisinin yuvasinin yikilmasina..hazmi aliyorsun etrafinda bosanmis kadinlar gormeye .senmi bosandiktan sonra koruyacan kadini etraftaki kotu niyetli insanlardan.esi kusku duymus olabilir birbirlerini cok iyi tanimiyor henuz olabilirler.zamanla itanirlar kim iyi kim kotu anlar.hemen bosan iyi bi halt ogrenmissiniz.senin gibi kus beyinliler yuzunden kac tane insanin yuvasi yikiliyor.senin gibilere lanet olsun.namus edep ahlak yoksunu insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…