- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi One of a kind
-
Ekmeğine yağ sürüyoruz bu tip erkeklerin. Ben de senin gibi yaptım yıllarca. Sonra aynı bu tarz bir bahaneyle söyleyiverdim. 2 hafta küstü alındı savundu en sonunda ne oldu biliyor musun? Artık kendi görüyor anasının yalanlarını entrikalarını. Boşuna beklemişim 10 yıl. İçime ata ata sedef hastası olduktan sonra aklım başıma geldi.zaten eşim gelene kadar ağlamaktan bir hal oldum inanın eve gelirken dahi gözlerim doluyordu eşim çok alıngan çok korumacı bir insan ailesine toz kondurmaz gibime geliyor..açıkcası o huyundan da çekindim.Çocuk musun der şimdi bana ama içime oturdu inanın
olay büyürmü büyümezmi bilinmez ama esinle paylas . ve güven kırıldıgını söyle samimiyeti azaltacagını söyle.açıkcası ben bile utandım kala kaldım öyle aslında şimdi düşünüyorum neden tepki göstermedim diye ama o sıra yapamadım.. Şimdi aklımdan da çıkmıyor ben bunların yüzlerine bir daha nasıl bakıcam beni kızları gibi gördüklerini söylemiştiler ilk defa güvenim bu kadar sarsıldı
Keske o an tepki gosterseydiniz sessiz kalmayin bu laflara .Kızlar ne yapıcam bilmiyorum.Çok moralim bozuk..Bugün kayınvalidemi ziyarete gittim görümcemde ordaydı...ben çocuklarla ilgilenirken mutfakta dedikodumu yaptıklarını duydum hatta en başta üstüme bile alınmadım ama sonra adım geçince anladım Nasıl gücüme gitti anlatamam nasıl giyiniyor bu böyle falan diye konuştular hiç yakışıyor mu falan dediler hiç oğlumun yanına yakışmıyor dedi kayınvalidem hatta şaştım kaldım
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı
Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerdeno kadar moralim bozuldu ki yüzlerini bile görmek istemedim yüzüme karşı deseler hiç gocunmam ama arkamdan böyle konuşmaları beni çok rahatsız etti eşime bu durumu anlatsam mı diye düşündüm ama olayı büyütmek istemedim.sizce nasıl davranmalıyım neler oluyor anlamıyorum güvenimi çok sarstılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?