- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi One of a kind
-
Çok iyi yaaEşin evde mi? Şimdiye dek belli ettin mi? Etsen de etmesen de şöyle yap. Birden ağlamaya başla, eşin sorunca da ağlayarak anlat. Hiç beklemezdim, annem gibi bilirdim, kardeşim bilirdim, çok gücüme gitti de anlat. Başkaca kötüleme ve git yat konuşmasına fırsat vermeden. Sakın saklama içine atma.
Bir onemi var mi?niye nasil giyiniyorsun ki ?
Bir onemi var mi?
Kızlar ne yapıcam bilmiyorum.Çok moralim bozuk..Bugün kayınvalidemi ziyarete gittim görümcemde ordaydı...ben çocuklarla ilgilenirken mutfakta dedikodumu yaptıklarını duydum hatta en başta üstüme bile alınmadım ama sonra adım geçince anladım Nasıl gücüme gitti anlatamam nasıl giyiniyor bu böyle falan diye konuştular hiç yakışıyor mu falan dediler hiç oğlumun yanına yakışmıyor dedi kayınvalidem hatta şaştım kaldım
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı
Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerdeno kadar moralim bozuldu ki yüzlerini bile görmek istemedim yüzüme karşı deseler hiç gocunmam ama arkamdan böyle konuşmaları beni çok rahatsız etti eşime bu durumu anlatsam mı diye düşündüm ama olayı büyütmek istemedim.sizce nasıl davranmalıyım neler oluyor anlamıyorum güvenimi çok sarstılar.
yaklasik 13 gun evvel bir tumor ameliyati gecirdim ve ameliyat sonrasi ic kanama yasadim. tekrar ameliyata alinirken tansiyorum 3un altindaydi ve bayilmadan son duydugum soz, "narkozu kaldiramaz" idi. cok sukur ki kaldirdim, hayattayim.
ziyaret edilmeyi, bir ihtiyac var mi diye bana degil de ogullarina soru sorulmasini gec; kimse tarafindan halim dahi sorulmadi.
kayyum valide konsepti ne yazik ki bu, bu gercekle ne kadar cabuk yuzlesirseniz sizin icin o kadar iyi.
Semurcan çok geçmiş olsun. Ufacık bebeğin var ne zorlanmışsınızdır kimbiliryaklasik 13 gun evvel bir tumor ameliyati gecirdim ve ameliyat sonrasi ic kanama yasadim. tekrar ameliyata alinirken tansiyorum 3un altindaydi ve bayilmadan son duydugum soz, "narkozu kaldiramaz" idi. cok sukur ki kaldirdim, hayattayim.
ziyaret edilmeyi, bir ihtiyac var mi diye bana degil de ogullarina soru sorulmasini gec; kimse tarafindan halim dahi sorulmadi.
kayyum valide konsepti ne yazik ki bu, bu gercekle ne kadar cabuk yuzlesirseniz sizin icin o kadar iyi.
Konu sahibi ben sizi anliyorum cunku benzer bir durum benim de basima geldi. Konum da var hatta. Insan o sirada buyuk sok yasiyor, beklemiyorsun cunku. Umarim kendinizi kisa surede toparlayabilirsiniz, insanlara da bu kadar guvenmeyin, ne yapacaklari hic belli degil.evet muhafazakarlar ama benim için sorun değildi zaten o kadarda eleştiri yaptıklarınıda duymadım başkalarına bide ben yeni gelini değilimki..bişey olsa bana söylese birşey demicem ama bunu arkamdan söylemesi hoşuma gitmedi işte eşim bile bana karışmıyor..bu benim çok tuhafıma geldi bide o kadar candan bir kadındı ki herkesi sever korurdu.. eşime söylesem eşim bana ne der onu çok düşünüyorum..ama dediğiniz gibi içimde kalacağına dışımda kalsın.
canım çok büyük geçmiş olsun..bu kadar nasıl vicdansız olabilirler anlamıyorum ben kendi gelinime damadıma öyle bişey yaparmıyım düşünemiyorum bile ama bazı insanlar böyle..en çok yakıştıramadığım için içime bukadar oturdu.
Semurcan çok geçmiş olsun. Ufacık bebeğin var ne zorlanmışsınızdır kimbilirsen güçlü kadınsın halledersin, kimseye ihtiyacın yok. Şimdi iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?