- 24 Haziran 2011
- 23.462
- 48.910
- 798
- Konu Sahibi One of a kind
-
çok haklısın canım ben zaten onun şokunu hala atlatamadım..gözümü açtılar gerçekten..benimde nasibim buymuş sanırım.
ama hala gelecek haftayı düşünüyorum napsam ne etsem diye.hiç gidesim bile gelmiyor
Kesinlikle katılıyorumEşin evde mi? Şimdiye dek belli ettin mi? Etsen de etmesen de şöyle yap. Birden ağlamaya başla, eşin sorunca da ağlayarak anlat. Hiç beklemezdim, annem gibi bilirdim, kardeşim bilirdim, çok gücüme gitti de anlat. Başkaca kötüleme ve git yat konuşmasına fırsat vermeden. Sakın saklama içine atma.
+1Eşinize anlatırken ailesini kötülereyerek anlatmayin.
Çok üzüldüm çok kötü hissettim şeklinde daha çok duygularınızı anlatin .
Öbür türlü direkt savunmaya geçer eşiniz mevzu büyür.
Kv ve gorumceye de duydugunuzu belli edin bence.
Eşinize anlatırken ailesini kötülereyerek anlatmayin.
Çok üzüldüm çok kötü hissettim şeklinde daha çok duygularınızı anlatin .
Öbür türlü direkt savunmaya geçer eşiniz mevzu büyür.
Kv ve gorumceye de duydugunuzu belli edin bence.
Eşin seni korur, sana destek olur mu? Yoksa onlari mi savunur? Verecegi tepkiyi sen bilirsin..
Bence mesafeli davran, sorarlarsa da sakince soylersin hakkinda konustuklarini duyduğunu.. Hic gerilip kavga etme, onlar utansin yaptıklarından..
Nasil baş edicem demişsin, hic korkma, baş edemeyecek bi durum yok, biz gözümüzde cok buyutup korkuyoruz bazi insanlardan.. Allah var, gam yok.. Hayalkirikligi ve şok yasamissin ama gecer insaAllah.. Rahat ol..
Kimse dost degil...
Anne babandan başka kimsede seni gerçekten kızı gibi görmez hepsi boş laf..
Bi kötü olsanız o zaman çıkar gerçek yüzleri..
İnsanların işine yaradıgın kadar iyisindir bu hayatta.
Yavaş yavaş mesafe koy ve tepki verirlerse duyduklarını söylersin.
Allaha havale et.
Üzülme ya Allah bilir onlar nasıl giyiniyordur? Anlamadığım ne demeye çalıştılar?
Ben bu konulara esin karistirilmamasi taraftariyim.
Esi kayinvalide gelin cekismesine dahil etmek sadece evliligi yipratir.
Belki es basta evet hayatim sen haklisin gidip anneme kizacagim der ama oyle bile yapsa bu sefer kayinvalide gelin oglumu dolduruyor diye daha cok cephe alir ve oglunu kendi tarafina cekmeye baslar.
Simdiye kadar kayinvalidem ile olan hicbir sorunu esime anlatmadim.
Esime annesi veya benim aramda secim yapmaz zorunda birakmadim.
Kayinvalideme gerekli cevabi yerinde zamaninda bizzat kendim verdim.
Yeri geldi mesafe koydum ama esime hic ben mesafe koyacagim cunku annen soyle boyle demedim.
Esimde bu durumdan memnun olacak ki mesafe koydugum zamanlar neden boyle mesafelisin diye hic sormadi.
Anlatmak sadece evliligi bu polemigin icine suruklemektir.
Evliliginiz disarida kalsin kayinvalidenizle probleminizi kendiniz cozun.
Hic kimseye giyim tarzinizla ilgili hesap vermek zorunda degilsiniz, bu konuda en ufak bir sucunuz yok.o gün biraz açık giyinmiştim havadan dolayı anlaşılan giyim tarzım bile zorlarına gitmiş oğullarına yakıştıramadılar..
bilmiyorum canım ben eşimlede konuşmak istiyorum çünkü bu gidişle sadece içime atıcam.kayınvalidemin suratına bile bakmak istemiyorum açıkcası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?