- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi One of a kind
-
+1 Bu duydugum, bir de duymadiklarim var diye dusunuyor insanDedıkoduyu duymak ayrı yıkım ama daha kotusu su kı : acaba daha neler konusuyorlar? aacaba yıne benı mı cekıstırıyolar? suphesı.. mıde bulandırıcı
Heh! duymadıklarım kımbılır ne kotu şeylerdır dıye kafada kurup duruyosun. Yasayanlar nasıl bılıyor :)+1 Bu duydugum, bir de duymadiklarim var diye dusunuyor insan
Bence direk biźe anlattiginiz gibi kayinvalidenize anlatin uzuldugunuzu belirtin. Ama bu teke tek konusun bakalim ne dicek. Ondan sonra esinize anlatirsiniz. Kayinvalide ile gorustugunuzude soylersiniz. Direk esinize soylerseniz sen yanlis anlamissindir falan der bi bahane bulur annesine konduramaz bunu.Kızlar ne yapıcam bilmiyorum.Çok moralim bozuk..Bugün kayınvalidemi ziyarete gittim görümcemde ordaydı...ben çocuklarla ilgilenirken mutfakta dedikodumu yaptıklarını duydum hatta en başta üstüme bile alınmadım ama sonra adım geçince anladım Nasıl gücüme gitti anlatamam nasıl giyiniyor bu böyle falan diye konuştular hiç yakışıyor mu falan dediler hiç oğlumun yanına yakışmıyor dedi kayınvalidem hatta şaştım kaldım
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı
Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerdeno kadar moralim bozuldu ki yüzlerini bile görmek istemedim yüzüme karşı deseler hiç gocunmam ama arkamdan böyle konuşmaları beni çok rahatsız etti eşime bu durumu anlatsam mı diye düşündüm ama olayı büyütmek istemedim.sizce nasıl davranmalıyım neler oluyor anlamıyorum güvenimi çok sarstılar.
Ben boyle degildim, yasarken oldumHeh! duymadıklarım kımbılır ne kotu şeylerdır dıye kafada kurup duruyosun. Yasayanlar nasıl bılıyor :)
+1 Bu duydugum, bir de duymadiklarim var diye dusunuyor insan
Kultur farki cok onemli kesinlikle yalniz merak ettigim bir sey var. Esiniz daha acik goruslu biri mi, ailesine oranla?evet benide en çok bu ve gelecek düşündürdü.kim bilir daha hakkımda neler konuştular..zaten biliyorum kültür farklılıkları vardı ama hiç sorun olarak görmemiştim.çok yanlış tanımışım geçmişte neler olmuş olacağını neler konuştuklarını düşünmek bile canımı sıkmaya yetiyor.
keske bılseler de duydugunu onların camı sıkılsaevet benide en çok bu ve gelecek düşündürdü.kim bilir daha hakkımda neler konuştular..zaten biliyorum kültür farklılıkları vardı ama hiç sorun olarak görmemiştim.çok yanlış tanımışım geçmişte neler olmuş olacağını neler konuştuklarını düşünmek bile canımı sıkmaya yetiyor.
Hic sanmiyorum canlarinin sikilacagini, bu tipler piskin olur.keske bılseler de duydugunu onların camı sıkılsa
Kultur farki cok onemli kesinlikle yalniz merak ettigim bir sey var. Esiniz daha acik goruslu biri mi, ailesine oranla?
açıkcası ben bile utandım kala kaldım öyle aslında şimdi düşünüyorum neden tepki göstermedim diye ama o sıra yapamadım.. Şimdi aklımdan da çıkmıyor ben bunların yüzlerine bir daha nasıl bakıcam beni kızları gibi gördüklerini söylemiştiler ilk defa güvenim bu kadar sarsıldı
Benim size tavsiyem sakin geri adim atmayin. Yani giyiminizi filan degistirmeye calismayin. Istediklerini desinler, kulaginizi tikayin.Eşimin ailesi biraz gelenekselcidir. ama eşim daha açık görüşlü giyimime makyajıma asla karışmaz.bana güveniyor ama ailesine de aşırı düşkün.bilmiyorum onu bu durum arada bırakacak gibi geliyor bana...
Halâ gec degil cesaretini topla ve ilk gorusmenizde soyle.Gecen konusmalarinizi duydum cok uzuldum vs. de kaynanana.Utandirkeşke öyle yapsaydım da şimdi kafa patlatmasaydım.ama insan bazen işte öyle kala kalıyor.Üstelik bir hafta sonra tekrardan eşimle yemeğe gidicez onlara düşündükçe sıkılıyorum.
O an duydugunuzu belli etmemekle hata yapmışsınız malesef
Halâ gec degil cesaretini topla ve ilk gorusmenizde soyle.Gecen konusmalarinizi duydum cok uzuldum vs. de kaynanana.Utandir
Benim size tavsiyem sakin geri adim atmayin. Yani giyiminizi filan degistirmeye calismayin. Istediklerini desinler, kulaginizi tikayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?