- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi One of a kind
-
Bence tlf yada yuzyuze geldiginiz anda söylemeniz ayip deyin ne kusurumu gördünüz falan keske soyleseymissin ama soylemek oyayi büyütmek istemiyorsaniz artik kimin ne mal oldugunu gördüğünüze göre ona gore davranin esinizden de saklamayin bence
En iyisini yaparsin mesafe en iyisi hele su eltilerden nefret ediyomm içlerine fesatlik kacmis kiskanc seylersaklasam dert saklamasam ayrı dert sabah anlattığımda o kadar korudu ki annesini sanki benim değerim hiç yok...
zaten artık isteseler özür dilesinler iş işten geçti bidaha suratlarına bakmam
Yavrum eltin kım senın canın mı kanın mı nasıl boyle bır hata yapıp eltınınde sahıtlıgınde arkadaslarının ortasında o aılesyı bu sekılde konu edersın. Bu sekılde hep hatalı olursunkızlar bu sabah eşime anlattım..beni senin yanına yakıştırmıyorlar falan dediler kendimi çok kötü hissettim dedim..
eşimde dememişlerdir öyle yanlış anlamışsındır falan diye konuyu kapatmaya çalıştı. ismim geçti nasıl yanlış anlayabilirimki dedim bende.annesini savunmaya geçti boş yere olay çıkarma dedi konu kapandı öyle işe gitti.Tamda tahmin ettiğim gibi davrandı. daha kendimi eşime inandıramıyorum kendimi çok değersiz hissettim birde yalancı konumuna düştüm gözünde
bizim bir wp grubumuz var 2-3 arkadaşım birde eltim var grupta.içimi oraya döktüm bu olaydan sonra. eltim bana destek çıktı sağolsun kendisinin içi dışı birdir aklına ne gelirse söyler.benim tam tersim.hiç utanmaları yokmu boşver onları falan diye konuştu baya beni rahatlattı bir nebze olsun.konuşayımmı onlarla dedi bende yok sakın konuşma benim halletmem gerekenbir konu dedim sohbetimiz kaldı öyle.daha sonrasında beni görümcem aradı telefonunu açmadım sesini duymak bile istemedim..aradan bir saat geçmedi eltim mesaj atmış niye açmadın telefonu falan diye.anlayacağınız eltim konuşmuş haberim olmadan.o kadar tembihledim ama nafile.ardından yine telefonum çaldı açtım bu sefer dedi ki kızım olayı ne büyüttün sen bu kadar diye konuştu,cevap vermeme dahi izin vermedi.Üstüne giyimini falan sevmiyoruz yakıştırmıyoruz evet doğru ne olmuş yani sende düzgün giyinseydin de bizi konuşturmasaydın dedi ben donakaldım öyle.sonra ben hep böyleydim şimdimi farkına vardınız niye bu kadar ikiyüzlüsünüz davranışlarınızla dedikleriniz aynı mı şimdi diye konuştum.telefonu yüzüne kapattım. gerçekten başım ağrımaya başladı bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olabilir ya aklım almıyor. özür dileyeceğine söylediklerine bak.kızlar ben napıcam bilmiyorum bu yüzsüzlerle.kaç senedir hep canımlı kızımlı konuşanlar şimdi bana düşman kesilmiş.yemin ederim artık kaldıramıcam ben bu olayı şaşkınlıktan birşey diyemiyorum artık....
kötü bir amacım yoktu ki kızlar anlık sinirle dertleşmek istedim ama nerden bileyim böyle olacağını..
zaten eşim benim canımı ayrı yaktı anlattığımda bana öyle davranınca ama eşim babasını kaybettiğinden beri düşkün olmaya başladı iyice ailesine onuda anlıyorum yani...bu yüzden çok tepki göstermekte istemiyorum..keşke zamanında tepki verseydimde bu kadar uzamasaydı ama işte yani.
Eşin sen yanlış anlamışsındır dedi, ama görümcenin telefonda sana söyledikleri olayı doğruluyor..
eşine ailesini kötülemeden görümcenin telefonda sana söylediklerini söyle... ama suçlayıcı bir tavırla değil.. ailesini korumaya geçmesine gerek kalmasın... mesafe koymak istediğini söyle, kv ne gittiğinde de eski samimiyetini gösterme... kıyafet olarak herzaman ki gibi giyin...
mutfak çekiştirmeleri, illa ki vardır canım, benim kayınvalidem çok tatlı bir insandır, kimsenin dedikodusunu yapmaz, ancak benim de dedikodumu yapan seviyesiz bir kaç akrabaya rast geldim ve yakaladım, ama ben de senin gibi sessiz kalmayı tercih ettim, birincisi yüzüne vursam yüzü mü kızaracak, ikincisi benim için 'yok hükmünde olan ' bir kişiye niye hesap sorayım ki.. Ben böyle durumlarda Allaha havale etmeyi tercih eden biriyim, kimsenin seviyesine inmemek lazım .
zaten üste cıkarlar bide pişkin davranırşar
kocalarda laf dokundurmaz bence iyi oldu bunları duydukların hiç yüzlerine bakma
O anda tepki vermeliydiniz bence. Ne ayip.
Ben yerinizde olsam çekiştirdikleri yerden yanıma geldiklerinde "annecim müsait bi zamanınız olunca birlikte alışverişe gidelim de bana bikaç parça yakışacak kıyafet seçin" derdimKızlar ne yapıcam bilmiyorum.Çok moralim bozuk..Bugün kayınvalidemi ziyarete gittim görümcemde ordaydı...ben çocuklarla ilgilenirken mutfakta dedikodumu yaptıklarını duydum hatta en başta üstüme bile alınmadım ama sonra adım geçince anladım Nasıl gücüme gitti anlatamam nasıl giyiniyor bu böyle falan diye konuştular hiç yakışıyor mu falan dediler hiç oğlumun yanına yakışmıyor dedi kayınvalidem hatta şaştım kaldım
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı
Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerdeno kadar moralim bozuldu ki yüzlerini bile görmek istemedim yüzüme karşı deseler hiç gocunmam ama arkamdan böyle konuşmaları beni çok rahatsız etti eşime bu durumu anlatsam mı diye düşündüm ama olayı büyütmek istemedim.sizce nasıl davranmalıyım neler oluyor anlamıyorum güvenimi çok sarstılar.
kızlar bu sabah eşime anlattım..beni senin yanına yakıştırmıyorlar falan dediler kendimi çok kötü hissettim dedim..
eşimde dememişlerdir öyle yanlış anlamışsındır falan diye konuyu kapatmaya çalıştı. ismim geçti nasıl yanlış anlayabilirimki dedim bende.annesini savunmaya geçti boş yere olay çıkarma dedi konu kapandı öyle işe gitti.Tamda tahmin ettiğim gibi davrandı. daha kendimi eşime inandıramıyorum kendimi çok değersiz hissettim birde yalancı konumuna düştüm gözünde
bizim bir wp grubumuz var 2-3 arkadaşım birde eltim var grupta.içimi oraya döktüm bu olaydan sonra. eltim bana destek çıktı sağolsun kendisinin içi dışı birdir aklına ne gelirse söyler.benim tam tersim.hiç utanmaları yokmu boşver onları falan diye konuştu baya beni rahatlattı bir nebze olsun.konuşayımmı onlarla dedi bende yok sakın konuşma benim halletmem gerekenbir konu dedim sohbetimiz kaldı öyle.daha sonrasında beni görümcem aradı telefonunu açmadım sesini duymak bile istemedim..aradan bir saat geçmedi eltim mesaj atmış niye açmadın telefonu falan diye.anlayacağınız eltim konuşmuş haberim olmadan.o kadar tembihledim ama nafile.ardından yine telefonum çaldı açtım bu sefer dedi ki kızım olayı ne büyüttün sen bu kadar diye konuştu,cevap vermeme dahi izin vermedi.Üstüne giyimini falan sevmiyoruz yakıştırmıyoruz evet doğru ne olmuş yani sende düzgün giyinseydin de bizi konuşturmasaydın dedi ben donakaldım öyle.sonra ben hep böyleydim şimdimi farkına vardınız niye bu kadar ikiyüzlüsünüz davranışlarınızla dedikleriniz aynı mı şimdi diye konuştum.telefonu yüzüne kapattım. gerçekten başım ağrımaya başladı bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olabilir ya aklım almıyor. özür dileyeceğine söylediklerine bak.kızlar ben napıcam bilmiyorum bu yüzsüzlerle.kaç senedir hep canımlı kızımlı konuşanlar şimdi bana düşman kesilmiş.yemin ederim artık kaldıramıcam ben bu olayı şaşkınlıktan birşey diyemiyorum artık....
Buna cok katiliyorum, anneci erkek hic cekilmez. Artik onun ailesi senin ailen diye bir sey yok, siz birbirinizin ailesisiniz.Böyle bir durumda senin değil onların tarafını tutacaksa yada onlara toz kondurmayacaksa zaten evliliğini gözden geçir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?