- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
- Konu Sahibi One of a kind
-
Anam o nasıl tavsiye kaç kişi de beğenmişEşin evde mi? Şimdiye dek belli ettin mi? Etsen de etmesen de şöyle yap. Birden ağlamaya başla, eşin sorunca da ağlayarak anlat. Hiç beklemezdim, annem gibi bilirdim, kardeşim bilirdim, çok gücüme gitti de anlat. Başkaca kötüleme ve git yat konuşmasına fırsat vermeden. Sakın saklama içine atma.
Eşin evde mi? Şimdiye dek belli ettin mi? Etsen de etmesen de şöyle yap. Birden ağlamaya başla, eşin sorunca da ağlayarak anlat. Hiç beklemezdim, annem gibi bilirdim, kardeşim bilirdim, çok gücüme gitti de anlat. Başkaca kötüleme ve git yat konuşmasına fırsat vermeden. Sakın saklama içine atma.
Ben olsam eşimden hiç bişey saklamam dünyadaki en yakını karı-kocadir ne varsa söylenir. İlk şoylenim eş olsun onlar değil lafıni ilk sen yetiş kı anlasın ben biliyorum desin eşin.. için vicdanin rahat olsunKızlar ne yapıcam bilmiyorum.Çok moralim bozuk..Bugün kayınvalidemi ziyarete gittim görümcemde ordaydı...ben çocuklarla ilgilenirken mutfakta dedikodumu yaptıklarını duydum hatta en başta üstüme bile alınmadım ama sonra adım geçince anladım Nasıl gücüme gitti anlatamam nasıl giyiniyor bu böyle falan diye konuştular hiç yakışıyor mu falan dediler hiç oğlumun yanına yakışmıyor dedi kayınvalidem hatta şaştım kaldım
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı
Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerdeno kadar moralim bozuldu ki yüzlerini bile görmek istemedim yüzüme karşı deseler hiç gocunmam ama arkamdan böyle konuşmaları beni çok rahatsız etti eşime bu durumu anlatsam mı diye düşündüm ama olayı büyütmek istemedim.sizce nasıl davranmalıyım neler oluyor anlamıyorum güvenimi çok sarstılar.
Madem o kadar korumacı senıde korusun.zaten eşim gelene kadar ağlamaktan bir hal oldum inanın eve gelirken dahi gözlerim doluyordu eşim çok alıngan çok korumacı bir insan ailesine toz kondurmaz gibime geliyor..açıkcası o huyundan da çekindim.Çocuk musun der şimdi bana ama içime oturdu inanın
Ya yuh ya hem suçlu hem güçlüler. Bu arayan görümcemiydi. Ne kadar hadsiz bir insanmış.kızlar bu sabah eşime anlattım..beni senin yanına yakıştırmıyorlar falan dediler kendimi çok kötü hissettim dedim..
eşimde dememişlerdir öyle yanlış anlamışsındır falan diye konuyu kapatmaya çalıştı. ismim geçti nasıl yanlış anlayabilirimki dedim bende.annesini savunmaya geçti boş yere olay çıkarma dedi konu kapandı öyle işe gitti.Tamda tahmin ettiğim gibi davrandı. daha kendimi eşime inandıramıyorum kendimi çok değersiz hissettim birde yalancı konumuna düştüm gözünde
bizim bir wp grubumuz var 2-3 arkadaşım birde eltim var grupta.içimi oraya döktüm bu olaydan sonra. eltim bana destek çıktı sağolsun kendisinin içi dışı birdir aklına ne gelirse söyler.benim tam tersim.hiç utanmaları yokmu boşver onları falan diye konuştu baya beni rahatlattı bir nebze olsun.konuşayımmı onlarla dedi bende yok sakın konuşma benim halletmem gerekenbir konu dedim sohbetimiz kaldı öyle.daha sonrasında beni görümcem aradı telefonunu açmadım sesini duymak bile istemedim..aradan bir saat geçmedi eltim mesaj atmış niye açmadın telefonu falan diye.anlayacağınız eltim konuşmuş haberim olmadan.o kadar tembihledim ama nafile.ardından yine telefonum çaldı açtım bu sefer dedi ki kızım olayı ne büyüttün sen bu kadar diye konuştu,cevap vermeme dahi izin vermedi.Üstüne giyimini falan sevmiyoruz yakıştırmıyoruz evet doğru ne olmuş yani sende düzgün giyinseydin de bizi konuşturmasaydın dedi ben donakaldım öyle.sonra ben hep böyleydim şimdimi farkına vardınız niye bu kadar ikiyüzlüsünüz davranışlarınızla dedikleriniz aynı mı şimdi diye konuştum.telefonu yüzüne kapattım. gerçekten başım ağrımaya başladı bir insan nasıl bu kadar terbiyesiz olabilir ya aklım almıyor. özür dileyeceğine söylediklerine bak.kızlar ben napıcam bilmiyorum bu yüzsüzlerle.kaç senedir hep canımlı kızımlı konuşanlar şimdi bana düşman kesilmiş.yemin ederim artık kaldıramıcam ben bu olayı şaşkınlıktan birşey diyemiyorum artık....
Ya yuh ya hem suçlu hem güçlüler. Bu arayan görümcemiydi. Ne kadar hadsiz bir insanmış.
Sanane lafını öğrenin yahu Sanane !
Sanane deseydın. Valla benım kucuk görümce var senınkı gıbı aynı arkamdan onumden fıs fıs hemen ilk fırsatta sanane derım ben beğendım ettım ve bende ona yaparım bana yaptığını o kadar komplekslı bır ınsankı.
Hadsiz ya gercekten hadsiz.evet görümcemdi.gerçekten hayret ettim dedim herhalde özür dileyecek ya da kabullenmeyecek.yüzsüz yüzsüz bide öyle giyinmeseydin sende konuşturmasaydın dedi.Ya şunu yazarken ağlıyorum kızlar benim ne kötülüğüm dokunmuş ki bunlara anlamıyorum gerçekten ne yapıcam bilmiyorum ya
Yahu madem o kadar ıı nıyetlıler. İyi niyet nerelerıne kaçmış ?Kayın valideniz ve görümceniz sizi bence bu konuda uyarmışlar ancak diz burnunuzun dikine gitmişsinizde olabilir.
Çevremdede denk geldiğim cidden giyinme özürlü kişiler var, insan arasa tarasa o uyumsuzluğu bulamaz o derece vasat.
Eşleri ise marka giyinen kişiler (karılarının öyle paçoz olmasına nasıl tepkisizler oda ayrı bir soru işareti kafamda)
Kaynananızda bence sizin iyiliğiniz için,oğlunun gözü birine bu yüzden kaydı kayacak diye endişeliyse sizin duyacağınız şekilde bu yönteme başvurmuş.
Heryer manken kaynıyor artık bence bir kendinize çeki düzen verin, bir kaynana gelinini güzelleştirmeye çalışıyorsa durum gerçekten vahimdir.
Kayın valideniz ve görümceniz sizi bence bu konuda uyarmışlar ancak diz burnunuzun dikine gitmişsinizde olabilir.
Çevremdede denk geldiğim cidden giyinme özürlü kişiler var, insan arasa tarasa o uyumsuzluğu bulamaz o derece vasat.
Eşleri ise marka giyinen kişiler (karılarının öyle paçoz olmasına nasıl tepkisizler oda ayrı bir soru işareti kafamda)
Kaynananızda bence sizin iyiliğiniz için,oğlunun gözü birine bu yüzden kaydı kayacak diye endişeliyse sizin duyacağınız şekilde bu yönteme başvurmuş.
Heryer manken kaynıyor artık bence bir kendinize çeki düzen verin, bir kaynana gelinini güzelleştirmeye çalışıyorsa durum gerçekten vahimdir.
Onlar demek hep yüzünüze gülüp, arkanızdan konuşmuş. Siz işlkez şimdi denk gelmişsiniz.hayır daha önce benimle hiç bir zaman böyle konuşmadılar giyimim hakkında tek laf bile etmediler zaten beni de böyle kabul ettiler kızım dediler.ben gayet normal giyiniyorum normal bir kadın nasılsa bende öyleyim daha özenliyim.hava olmuş kaç derece hep kapalı giyinemem ya.Marka takıntım falan yok. zaten olayda bu değilki..Bunca senedir bana övgüler yağdıran kv görümce bir anda düşman kesildi iki yüzlülük yaptı.Gelsin suratıma söylesin en başta bir hatam varsa kabulleneyim ama sırf biraz açık giyindim diyede hatalı olmam ki..melek gibi kadınların gerçek yüzlerini görmüş oldum
Onlar demek hep yüzünüze gülüp, arkanızdan konuşmuş. Siz işlkez şimdi denk gelmişsiniz.
Eltinizde dahil hepsinden uzak durun, sınırlarınızı koyun derim
sinir oldum siniiiir! sen de bizi konuşturmasaydın ne demek be? istediğim gibi giyinirim eşim karışmıyorsa siz de konuşamazsınız diyecektin. sakın geri adım atayım deme eşine de ayrı sinir oldum bakalım görümcenin dediğini duyunca ne diyecek bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?