- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
Bak bak birde tehdit :) bas kız senimi kırcam alıştık bok yoluna gitmeye , aslında hiç macera aramıyorum bu aralar valla .Banlanirsan yanlışlıkla. Yapam mi cidden heyecanlı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bak birde tehdit :) bas kız senimi kırcam alıştık bok yoluna gitmeye , aslında hiç macera aramıyorum bu aralar valla .Banlanirsan yanlışlıkla. Yapam mi cidden heyecanlı olur
Boşverek iyisi mi. Şimdi bak bak dalga geçiyorlar diye banlaniriz bide :)Bak bak birde tehdit :) bas kız senimi kırcam alıştık bok yoluna gitmeye , aslında hiç macera aramıyorum bu aralar valla .
Konu dışı yorum yapmak , polemik ban ban ban 5 günBoşverek iyisi mi. Şimdi bak bak dalga geçiyorlar diye banlaniriz bide :)
Valla bak kahkaha butonuna bascaktim. Yanlışlıkla elim şikayet butonuna basti. Ciddi bir çekim gücünüz var
Konu dışı yorum yapmak , polemik ban ban ban 5 gün![]()
Maalesef gerçek hayat dedigimiz bu artık o yüzden ben takılmıyorum sürekli elimde olmasına dünya elimizde önceden bu yoktu tv vardi tv yoktu radyo vardı o yoktu aşk romanları vardı yani telle oynamiyacağızda napicaz atom falan mı parçalıyorlar biz parçalamıyoruzBir de haftalık ne kadar vakit harcamışım diye bakayım dedim. Tam 50 saat! İnanılmaz. Telefonun kölesi olmuşum resmen, asla farkında değildim. Çok üzücü.. Bence hepimizin artık gerçek hayata dönmesi gerekli. 50 saat başka bir şey yapsaymışım 1 haftada bir konu hakkında kim bilir neler öğrenirdim.. Eki Görüntüle 2307863
Çok haklısınMaalesef gerçek hayat dedigimiz bu artık o yüzden ben takılmıyorum sürekli elimde olmasına dünya elimizde önceden bu yoktu tv vardi tv yoktu radyo vardı o yoktu aşk romanları vardı yani telle oynamiyacağızda napicaz atom falan mı parçalıyorlar biz parçalamıyoruz
Ben tv izlemiyorum netten izliyorumcular var bideÇok haklısın
Iyy sosyal medya mı o ne elime almıyorum diyenlerin sosyal medyadaki dönen her şeyi senden benden çok bilmesi mesela
Bir ara televizyonlar için vardı o tipler sorsan koca ülkede aşkı memnu izleyen yoktu
Herkesler belgesel izliyordu
Türk dizisine bakan yoktu Fransız filmleri seyrediyorlardı
Yakındır buraya gelip ıhh kadınlar kulubü neymiş yazıp milleti gömmeye gelenler
Hatta bir ikisi damlamış bile
Net....x sayilir mi pekiBen tv izlemiyorum netten izliyorumcular var bideAllahım sana geliyoru.
![]()
Aynen sirf yorum okumak icin bakiyorum magazin sayfalarinaBana cok komik geliyor ne bileyim, var Bı iki arkadasım öyle henuz bebeklerini göremedim emojı yuzunden
Dizide izliyorum bazen tabii, eksısozluk falan.
Ama kaos a polemiğe madiliğe basıtlıge bayıldııgım ıcın Instagram da magazin sayfaları favorim![]()
Vallahi bende. Sirf bir konuda yonetime itiraz ettim diye bir sene once aldigim 2. Uyeligi bulup kapatmis bir yoneticimiz.. beni de banlamislardiSon iki saçma sapan banlanmamdan sonra aşırı soğudum buradan ya , çok küskün giriyorum :)
Net....x sayilir mi pekiO değil de bir dizi bulmuşum ki bu konuda psikopatim cidden eger cok sevdiysem dibini siyirmadan birakamiyorim simdi 3. sezonu bitirip rahat bir nefes alicam
![]()
Aynen ban yiyince süslü sözlüğe kaydoldumorda zaman öldürdüm. Neyse gideyim de kitap okuyayım
![]()
Tvye bir şey diyemiyorumBen tv izlemiyorum netten izliyorumcular var bideAllahım sana geliyoru.
![]()