Burada çok zaman harcamak ✨

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben ara sira bakarim oda ilgimi ceken bi konu olursa yazarim.instaya bile fazla bakmiyorum artik

Burada sürekli çevrimiçi gördüğünüz üyelerden biri olabilirim ama yine de aktif olarak (kös kös oturacağım bir gün değilse) burada çok vakit geçirmiyorum. Genelde arkaplanda sayfayı yenileyip özelden konuştuğum kişiler var onun için giriyorum. Veya tuvalette, yatmadan önce ve yalnız yemek yerken vakit geçirmek için 😬😬
Kendinize hakim olamıyorsanız gün içinde hatırlatma koyup telefonu kenara bırakabilirsiniz. Ayrıca elinizi meşgul tutacak bir hobiniz olursa da burada daha az zaman geçirebilirsiniz 😀

Ben kpss calisiyodum ve kursa gidiyodum hic vakit kalmiyordu bos seylerle ugrasmaya ne guzel :) simdi atama bekledigim (insallah) bu bos donemde kendimi sacma sapan seylere vermis olarak buluyorum video, insta vs ve hic memnun degilim bu durumdan. Evet arada bir girmek guzel oluyor da fazlasi insanin beynini öldürüyor bence.

Ben kanaviçe işliyorum. Hatta işlediklerini instagramda satıyorum.

Buraya da sık giriyorum
Ama bugünü toplasam 1 saat olmuştur burda takıldıgım. 6 saat çılgın bir zaman.

Bence siz de bir el sanatı ile uğraşın.

Bi de sürükleyici kitaplar tercih edin. Okuduğunuz kitap sizi sürüklemiyorsa.
Siz onu sürüklemek zorunda kalıyorsunuz.

Kazen bunu beğenmedi :KK53:
İzin günümdü bugün ben de ciddi bir zaman geçirdim burada.
İsyerindeysem yoğunluğun arasına bir de kk'yı ekliyorum tam oluyor.
Aynı anda çeşitli işlerle mücadele etmek gibi psikopatlıklarım var.:bicak:
Ama bazen de siteden çıkış yapmadan telefonun çıkış noktasından çıksam da cevrimici göründüğüm zamanlar oluyormuş.
Bir arkadaşımın mesajina saatler sonra cevap yazınca cevrimicisin ama yazmıyorsun tribinden sonra fark ettim:KK53: E haklı ama suçsuzum hakim bey:KK53:
Şaka bir tarafa güzel paylaşımlar ve öğrendiğim bir cok sey oluyor.
Bazen gülümsüyorum eğleniyorum, bazen hüzünleniyor duygulanıyorum, bazen de sinirlenip geriliyorum.
Bazen de yakın gördüğüm kk arkadaşlarımla mesajlaşıyorum.
İyiki varsın K.K ❤

Son düzenleme:
internet bağımliliğından ben de muzdaribim. günlük 4 saati telefonda geçiriyorum. geçen kış atkı ve patik örmüştm. el becerim çok yok ahım şahım bir şey yapamadım bıraktım sonra. faydali meşgulıyet bulmak lazım.

Biz eşimle bu telefon bağımlılığı için bir çözüm bulduk. He telefonda var mı bilmiyorum ama iPhone’lar da uygulamalara süre kısıtlaması koyabiliyorsunuz, hatta bunu şifre ile koruyorsunuz. Biz eşimle birbirimizin telefonda ki sosyal medya uygulamalarına bu sınırı koyup şifreleri de birbirimize söylemedik. Benim şifremi eşim, onunkini ben biliyorum. Benim günde 15 dk İnstagram Facebook vs gibi uygulamalara iznim var :) süre bitince uygulama pat diye kapanıyor:) eşim asla tekrar açmıyor uzatmıyor:( Ama bu bir bağımlılık kendimizi bu şekilde bundan kurtarmaya çalışıyoruz. İsteyenlere tavsiye ederim, yararlı😬

Biz eşimle bu telefon bağımlılığı için bir çözüm bulduk. He telefonda var mı bilmiyorum ama iPhone’lar da uygulamalara süre kısıtlaması koyabiliyorsunuz, hatta bunu şifre ile koruyorsunuz. Biz eşimle birbirimizin telefonda ki sosyal medya uygulamalarına bu sınırı koyup şifreleri de birbirimize söylemedik. Benim şifremi eşim, onunkini ben biliyorum. Benim günde 15 dk İnstagram Facebook vs gibi uygulamalara iznim var :) süre bitince uygulama pat diye kapanıyor:) eşim asla tekrar açmıyor uzatmıyor:KK43: Ama bu bir bağımlılık kendimizi bu şekilde bundan kurtarmaya çalışıyoruz. İsteyenlere tavsiye ederim, yararlı😬
Mantıklı aslında , ben oğluma yapmıştım süre sınırlamasını .

Ya aynen bende ogun banlanmisim 2 gun giremedim anlamadm cok gicik bisi :KK70:
Taaa eski konuları şikayet ediyorlar anlamıyorsunda neyden gittiğini zaten . Geçen gün eski konulardan bi yerden size ne yazmış biri , bende peki size ne yazdım hoop al sana 3 gün , konuda tek bir yorumu yok hesap soruyor bana , saçmalık yani .

Aynı duygular içindeyim. Banlandıktan sonra bi hevesim kaçtı.
Ya ana avrat düz gitsen ne bileyim şahsi bişey olsa tamam , ki yapılacak şey değil tabiki . Ama böyle bazı üyelerin ordan burdan cımbızla çekip şikayet etmeleri yıldırdı resmen , saçma sapan şeyler . Yazmak bile gelmiyor insanın içinden .

Buraya da sık giriyorum

Ya gecenlerde bana takip istegi geldiydi 😁 kanavice sayfasi. Ortak arkadaslar ladynin hesaplari. Sen miydin o? Cok takipcisi yok belki dolandiricidir falan diye kabul etmemistim. Sen miydin yoksam 😁

Buraya da sık giriyorum

Mesaj tekrari 😊

Günde sadece burada 10 saatimi tamamladığıma göre bir iki hafta yok olayım ben. Hepinizi tanıyorum artık, her yazılanı okuduğum için 🤦🏼‍♀️ Buralara ve kendinize güzel bakın kardeşlerim, kaderdaşlarım, ballı çöreklerim. 🍯 :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X