Burada çok zaman harcamak ✨

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya gecenlerde bana takip istegi geldiydi 😁 kanavice sayfasi. Ortak arkadaslar ladynin hesaplari. Sen miydin o? Cok takipcisi yok belki dolandiricidir falan diye kabul etmemistim. Sen miydin yoksam 😁
Ben olabilirim. Benim de cok takipçim yok. Kimi bulsam istek atıyorum geri takip olması için. Burda hesap adı yazmak yasak mi bilemiyorum ama isterseniz yazarım

Ben kanaviçe işliyorum. Hatta işlediklerini instagramda satıyorum.

Buraya da sık giriyorum
Ama bugünü toplasam 1 saat olmuştur burda takıldıgım. 6 saat çılgın bir zaman.

Bence siz de bir el sanatı ile uğraşın.

Bi de sürükleyici kitaplar bulayim seni de ekleyim madem 😁
Ben olabilirim. Benim de cok takipçim yok. Kimi bulsam istek atıyorum geri takip olması için. Burda hesap adı yazmak yasak mi bilemiyorum ama isterseniz yazarım
Ben tahmin ettim sanirim. Yasak olabilir yazma yine de 😁 900 takipcin var demi?

Yaklaşık 3 yıl önce burada bir üyeliğim vardı, vaktimi çok harcıyorum diye sildirmiştim. Tekrar üye oldum ve durum yine aynı. Tam 6 saat abartısız konuları okuyarak geçirmişim.

Eki Görüntüle 2307847

Gördüğüm kadarıyla bazı üyelerde sabahtan akşama kadar her an her dakika buradalar. Bende öyleyim tabi. Bakmadan duramıyorum ne olmuş ne bitmiş diye. 🤷🏼‍♀️🙈Eşim hep telefon elinde, hayattan soyutlanıyorsun ya hu diye sitem ediyor. Bir ara da netflixe tutulmuştum, sabahtan akşama kadar izlemediğim dizi kalmazdı. Her şeyin suyunu çıkarıyorum yani. Bu 6 saatte mesela bir kitap bitirirdim muhtemelen. Sizler zamanınızı nasıl daha verimli kullanıyorsunuz? Bu telefon bağımlılığından nasıl kurtulunur? Çok can sıkıcı olmaya başladı çünkü. 😟

Fenaaa. Sanırım yavaş yavaş azaltmak gerekiyor. Bende fena dizi izliyordum en son hint dizilerine kadar gitmistim 😂.

Arada bir bakıyorum buraya. Başka Hobiler edindim kafam rahat. Zaten birde kpss çalışmam lazım sonum fena olur 😟

Buraya küfür ya da hakaret yazıp ban yiyorum.
Zaten 2-3gün yok oluyorum burdan otomatikman :)

Yaklaşık 3 yıl önce burada bir üyeliğim vardı, vaktimi çok harcıyorum diye sildirmiştim. Tekrar üye oldum ve durum yine aynı. Tam 6 saat abartısız konuları okuyarak geçirmişim.

Eki Görüntüle 2307847

Gördüğüm kadarıyla bazı üyelerde sabahtan akşama kadar her an her dakika buradalar. Bende öyleyim tabi. Bakmadan duramıyorum ne olmuş ne bitmiş diye. 🤷🏼‍♀️🙈Eşim hep telefon elinde, hayattan soyutlanıyorsun ya hu diye sitem ediyor. Bir ara da netflixe tutulmuştum, sabahtan akşama kadar izlemediğim dizi kalmazdı. Her şeyin suyunu çıkarıyorum yani. Bu 6 saatte mesela bir kitap bitirirdim muhtemelen. Sizler zamanınızı nasıl daha verimli kullanıyorsunuz? Bu telefon bağımlılığından nasıl kurtulunur? Çok can sıkıcı olmaya başladı çünkü. 😟
Sizin baya fazlaymış.Ben buraya işteyken giriyorum telefonumdan değil.Her gün mutlaka her sabah işe başladığımda ilk baktığım yer burası şu saat hala konulara bakıyorum :) bakmazsam içim rahat etmiyor

Spora, kitaba yönlenebilirsin.
Eskiden KK da çok aktiftim artık giresim dahi gelmiyor.

Intagramdan kurtuldum derken buraya bağımlı oldum biraz daha oyalanayimda bunu da kapatırım 😁

Benim de neredeyse bütün gün sayfa açık ama bu bütün gün buraya bakıyorum anlamına gelmiyor. Çocuklarla, evle, işle ilgileniyorum, spor yapıyorum, alışverişe çıkıyorum, falan filan. Sonra biraz buraya bakıp, diğer koşturmacalara geri dönüyorum. Mesela büyük kızı kreşe gönderip, küçük kızımla kahvaltı yaptık, sonra biraz burada takıldım, çamaşır katladım, bulaşık makinasını boşalttım, sonra spor yaptım, küçük kızımı uyuttum, 25 sayfa kitap okuyup, iş hallettim, mısır koydum haşlanıyor. =)) Şimdi yine buraya bakıyorum ve aha da şimdi gidiyorum. :KK3:Mutfağı temizleyip, küçük kıza sebze pişirip, sonra 15-20 sayfa daha okuma yapmayı planlıyorum. Sonra yine geleceğim. Siz de kalkın, gidin bir işinizi halledin, sonra gelin, sonra bir hava almaya çıkın, sonra yine gelin. Biz kaçmıyoruz, hep buradayız. :confused:

Benimde haftaiçi ofiste hep açık ama sürekli bakamıyorum işten güçten cuma olunca tüm sosyal medyayla ilişkim kesiliyor (sadece facebook kullanıyorum ) sevgilimin en nefret ettiği şey elde telefon onla ilgilenmiyor olmam yani haftaiçi eve gidincede bakmıyorum hiç bir yere birlikte yaşadığımız için ama sıkılmıyorum ya da aramıyorum hiç birzaman sosyal medya kullanmayı seven biri olmadım

Eki Görüntüle 2307847

ben iş yerindeyken full burdayım ama evdeyken girmeye fırsatım olmuyo işlerden dolayı siz ev hanımı mısınız :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X