Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibine değil de gerçekten burda ve ulkemizde giderek linç kulturu olduğuna katılıyorum.
2010 da açılan konulara bakın herkes minnoş cevaplar vermiş, hatta evli biriyle birlikte olan kadına bile o kadar mulayim yazılmış ki inanamadım.
ama şimdi herkeste sinir stres var kaygı en yuksek duzeyde, çat desen seni yere yapıştıracak gibi butun herkes nerdeyse. huzur yok hiçbirimizde. o yuzden gerçekte de sanalda da herkes birbirinin ağzının payını verme peşinde.
Evli biriyle birlikte olan kadına neden mülayim mesajlar yazılsın ki? 2010 daha betermiş desenize..

Arkadaşlar kudra bir yapay zeka ürünüydü fakat çok gelişmiş bir ürün ki duygularıyla ve akıl mantığıyla sizi çıldırttı

artık rahatlayın piyasadan çekilmeyeceğiz kaos yaratan ilk yapay zeka
Mutlu musunuz şuan?

Tabi gerçek hayatta böyle davranamaz yapay zeka ya havası civası buraya
Ohh şimdi herkes rahatlamıştır tamam isteneni verdim ahahah

Bence o mülayim cevaplar iğrenç.

o zaman kimse ultra sert tepkiler vermemiş, herkes aklını başına al, yuva yıkanın yuvası olmaz minvalinde yumuşak bir dille konuşmuş.
şimdi olsa ben de dahil herkes metres, allahından bul vs tarzı şeyler yazarız. resmen muhabbet dilimiz evrim geçirmiş o gunden bugune.
keşke eskisi gibi mulayim kalsaydık.

E öyle değil mi Merve? Yani gerçekleri yüzüne dan diye söyleyince yapabildikleri şey " siz sisyil hiyitinizidi iziksiniz" demek.
Burada özguvenli olanlar sosyal hayatında ezikse burada ezik olanlar gercek hayatta ne oluyor esofmanli calcifer hocam?

Her posta yorumu olan birinin
Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Adına post açılıyor ve o üye ne gariptir ki ilk defa ortada olmuyor. İşi oluyor.

Enteresan...
Yedik tamamdır !

Şimdi yandaşlar başlar benden alıntılara
Öncelikle kimsenin yandaşı değilim sadece yanlış geldi bana.
KudrAlobar KudrAlobar ın adına ilk defa konu açılmıyor ki. Kadın alıştı artık.
Birde işinin olması, dışarı çıkması neden anormal geldi olamaz mı?

Yalnız kendiniz gibi herkesi ezik görmeniz de tuhaf. Sizin gibiler güçlü kadınlar olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz. Biz aldatılmayı kabul etmeyen kendini ezdirmeyen güçlü kadınlarız. Evet bu şehir efsanesi değil var böyle kadınlar. Biri de çok hayran olduğum WOMAN WOMAN
Aman tanrim didim 😍🥰 seviliyorsun bak ❤️

Her posta yorumu olan birinin
Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Adına post açılıyor ve o üye ne gariptir ki ilk defa ortada olmuyor. İşi oluyor.

Enteresan...
Yedik tamamdır !

Şimdi yandaşlar başlar benden alıntılara
Hastanedeyim yav ne kötü niyetlisiniz

05EA8580-AD76-437B-879B-B64A57F4FA72.webp

Yalnız kendiniz gibi herkesi ezik görmeniz de tuhaf. Sizin gibiler güçlü kadınlar olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz. Biz aldatılmayı kabul etmeyen kendini ezdirmeyen güçlü kadınlarız. Evet bu şehir efsanesi değil var böyle kadınlar. Biri de çok hayran olduğum WOMAN WOMAN
Sende iyice oldun başımıza müge apla.....

Margaret Hale Margaret Hale çok severim 💞 birde Kova hatunu Kova hatunu

Akıl ve zeka dolu bir cevap ✌️
Sizin durumunuz çok ağır , şimdi ben biraz daha sizin görüşünüzden farklı yorumlar yaparsam cinnet geçirme evresine gelebilirsiniz, inşallah sağlıklı bir kafaya ulaşırsınız . Ben size de saygı duyuyorum🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X