- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.379
- 108
- Konu Sahibi yengeckadini7896
Tüp bebek kısmını bırakıp bdv de takılayım artık yav güzelmiş burası hocam.comdan beri böyle kaos görmemiştim herkes birbirine sallıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli biriyle birlikte olan kadına neden mülayim mesajlar yazılsın ki? 2010 daha betermiş desenize..konu sahibine değil de gerçekten burda ve ulkemizde giderek linç kulturu olduğuna katılıyorum.
2010 da açılan konulara bakın herkes minnoş cevaplar vermiş, hatta evli biriyle birlikte olan kadına bile o kadar mulayim yazılmış ki inanamadım.
ama şimdi herkeste sinir stres var kaygı en yuksek duzeyde, çat desen seni yere yapıştıracak gibi butun herkes nerdeyse. huzur yok hiçbirimizde. o yuzden gerçekte de sanalda da herkes birbirinin ağzının payını verme peşinde.
He gecen de bibiden yedi ayni küfrü![]()
Kimliğimde bulunan doğum tarihi ibaresini atabilirim vallahi billahi o ablayla gram alakam yok tanimiyorum bile sadece konularda görüyorum
Bence o mülayim cevaplar iğrenç.
Burada özguvenli olanlar sosyal hayatında ezikse burada ezik olanlar gercek hayatta ne oluyor esofmanli calcifer hocam?E öyle değil mi Merve? Yani gerçekleri yüzüne dan diye söyleyince yapabildikleri şey " siz sisyil hiyitinizidi iziksiniz" demek.
Öncelikle kimsenin yandaşı değilim sadece yanlış geldi bana.Her posta yorumu olan birinin
Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Adına post açılıyor ve o üye ne gariptir ki ilk defa ortada olmuyor. İşi oluyor.
Enteresan...
Yedik tamamdır !
Şimdi yandaşlar başlar benden alıntılara
Aman tanrim didimYalnız kendiniz gibi herkesi ezik görmeniz de tuhaf. Sizin gibiler güçlü kadınlar olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz. Biz aldatılmayı kabul etmeyen kendini ezdirmeyen güçlü kadınlarız. Evet bu şehir efsanesi değil var böyle kadınlar. Biri de çok hayran olduğumWOMAN
Ben okudum.Evli biriyle birlikte olan kadına neden mülayim mesajlar yazılsın ki? 2010 daha betermiş desenize..
Evli biriyle birlikte olan kadına neden mülayim mesajlar yazılsın ki? 2010 daha betermiş desenize..
Hastanedeyim yav ne kötü niyetlisinizHer posta yorumu olan birinin
Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Adına post açılıyor ve o üye ne gariptir ki ilk defa ortada olmuyor. İşi oluyor.
Enteresan...
Yedik tamamdır !
Şimdi yandaşlar başlar benden alıntılara
Öv beni der gibisinBenim neyim heyecanlandırıyor![]()
Halisünayson gördüğünün farkında mısın?hem yazimi alintiliyosun hemde muhattap olmayacagim diyosunolma lutfen
![]()
Bak yine yapma şunu ne hastanesi hastaneye o kadar ezilip büzüldüğün için gittin hasta oldun dimi
Sende iyice oldun başımıza müge apla.....Yalnız kendiniz gibi herkesi ezik görmeniz de tuhaf. Sizin gibiler güçlü kadınlar olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz. Biz aldatılmayı kabul etmeyen kendini ezdirmeyen güçlü kadınlarız. Evet bu şehir efsanesi değil var böyle kadınlar. Biri de çok hayran olduğumWOMAN
Sizin durumunuz çok ağır , şimdi ben biraz daha sizin görüşünüzden farklı yorumlar yaparsam cinnet geçirme evresine gelebilirsiniz, inşallah sağlıklı bir kafaya ulaşırsınız . Ben size de saygı duyuyorumAkıl ve zeka dolu bir cevap![]()
Magma seviyesinde ezik hahahaBurada özguvenli olanlar sosyal hayatında ezikse burada ezik olanlar gercek hayatta ne oluyor esofmanli calcifer hocam?